Artista - İtalya
- Floransa (Campo di Marte) içinde - İtalya
Belirtmiş olduğunuz kriterlere uygun oda bulunamamıştır.
Seçtiğiniz kriterleri değiştirerek tekrar arama yapabilirsiniz.
Adres: | Via Quintino Sella, 6c , Floransa, İtalya |
---|---|
Havaalanı Kodu: | Henüz Bilgi Sağlanamadı |
Otele Giriş Saati: | 14:00 | Otelden Çıkış Saati: | 10:00 |
---|---|---|---|
Oda Sayısı: | 1 | Kat Sayısı: | 1 |
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, otel politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Otelde otopark yoktur
- Bu otel kredi kartı kabul etmektedir; nakit kabul edilmez
Özel Talimatlar:
Bu otelde resepsiyon bulunmamaktadır. Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 24 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak oteli araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir.Misafirler giriş talimatları için otel ile iletişime geçmelidir.
Gitmeden Önce Bilmeniz Gerekenler:
- Çocuklar dahil olmak üzere tüm misafirler giriş noktasında şahsen bulunmalı ve devletleri tarafından verilen fotoğraflı resmi kimlik kartlarını veya pasaportlarını ibraz etmelidirler. Bu oteldeki nakit işlemleri için ulusal düzenlemeler uyarınca 1999.99 EUR üst limiti uygulanmaktadır. Bu konuda daha fazla bilgi isteyen misafirlerimizin rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak otelle iletişim kurmaları gerekmektedir.
- Bu otel, an itibarıyla artırılmış temizlik ve misafir güvenliği önlemlerinin uygulandığını bildirmektedir.
- Otel profesyonel bir şekilde temizlenir, oteli temizlemek için dezenfektan kullanılır, sık dokunulan yüzeyler konaklama aralarında dezenfektanla temizlenir, yatak çarşafları ve havlular en az 60 °C/140 °F sıcaklıkta yıkanır.
- Temassız çıkış imkanı sunulur.
- Otel, Güvenli Konaklama Ulusal Protokolü (İtalya) yönergelerindeki sterilizasyon uygulamalarına uyduğunu beyan etmektedir.
Ücretler:
Servis verilirken, giriş veya çıkış sırasında otel tarafından aşağıdaki ücretler ve depozitolar alınır.
- Geç giriş ücreti: 20.00 ve 23.00 arasındaki girişler için 20 EUR.
- Beşik (bebek yatağı) ücreti: konaklama başına 50.0 EUR.
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dahil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.
Zorunlu Ücretler ve Vergiler:
Sizden otelde şu ücretleri ödemeniz istenecektir:
- Şehir vergisi uygulanır: 8 geceye kadar kişi başı, gecelik 4.00 EUR. Bu vergi 12 yaş yaş altı çocuklar için geçerli değildir.
- Temizlik ücreti: konaklama yeri başına konaklama başına 65 EUR
Otelin bize bildirdiği tüm ücretleri dahil ettik. Bununla birlikte, örneğin, konaklama süresine veya rezervasyon yaptığınız odaya bağlı olarak ücretler değişebilir.
Yukarıda belirtilen oda özellikleri otelin genel oda özellikleridir. Bu özellikler seçtiğiniz oda tipine göre değişiklik gösterebilir. Lütfen seçtiğiniz oda tipinin yanındaki sekmeyi tıklayarak o oda tipinin özelliklerini kontrol ediniz.
Listelenen fiyatlar, aksi belirtilmediği sürece, talep ettiğiniz gecelerdeki toplam oda fiyatıdır ve vergi ve harçlar dahildir. Toplam oda fiyatları doluluk oranına göre değişebilir. Bazı fiyatlar için ekstra tanımlamalar gerekmektedir. Ekstra kişiler, çocuklar, tekerlekli yataklar ve yan giderler için ek ücret talep edilebilir.
Otel giriş (Check-in) sırasında fotoğraflı Pasaport/Kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir. Tesisten talep ettiğiniz özellikler garanti edilmez. Rezervasyon ücreti rezervasyon sırasında kredi kartınızdan çekilmektedir. "Otelde Öde" opsiyonunda otelde ödeyebilirsiniz. Toplam tutar tüm oda ücretlerini ve vergileri kapsamaktadır , ancak park, telefon görüşmesi, oda servisi ve bazı şehirlerde Şehir Vergisi gibi ücretler otele ödenmektedir.
Fotoğrafların doğruluğu otellerin sorumluluğundadır. TatilSepeti.Com hatalı fotoğraflardan sorumlu tutulamaz.