Sunset Mountain Inn And Spa - Kanada
- 2 Yıldız Canmore Müzesi ve Jeoloji Merkezi - Kanada
Economy Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, 2 Büyük (queen) Boy Yatak, Engellilere Uygun, Havuz Kullanımı

Junior Süit, 1 Büyük (queen) Boy Yatak Ve Çekyat, Engellilere Uygun, Küçük Mutfak

Adres: | 104-1151 Sidney Street 104-1151 Sidney Street , Canmore, Kanada T1W 3G1 |
---|---|
Havaalanı Kodu: | Henüz Bilgi Sağlanamadı |
Otele Giriş Saati: | 16:00 | Otelden Çıkış Saati: | 11:00 |
---|---|---|---|
Oda Sayısı: | 81 | Kat Sayısı: | 4 |
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, otel politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu otel kredi kartı kabul etmektedir; nakit kabul edilmez
- Bu oteldeki güvenlik özellikleri arasında yangın söndürücü ve duman detektörü yer almaktadır
Özel Talimatlar:
Resepsiyon her gün 9.00 - 22.00 arasında açıktır. Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 48 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak oteli araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir.Otele 22.00 sonrasında varış yapacak misafirlerin seyahat çıkmadan önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak otelle iletişim kurması gereklidir. Misafirlerin giriş talimatlarını öğrenmek için otelle önceden irtibat kurması gereklidir. Resepsiyon çalışanları varışta misafirleri karşılayacaktır.
Gitmeden Önce Bilmeniz Gerekenler:
- Havuz 8.00 ve 22.00 arasında açıktır.
- Misafirlerin masaj hizmeti ve spa seansı için rezervasyon yaptırması gereklidir. Misafirler otele varmadan önce, rezervasyon onayındaki iletişim bilgilerini kullanarak otel ile görüşebilir ve rezervasyon yaptırılabilir.
- Odalarda kalan tüm misafirlerin otele kayıt yaptırmış olmaları gerekmektedir.
- Otoparkta taşıtlar için maksimum yükselik kısıtlaması vardır.
- Bu otel, an itibarıyla artırılmış temizlik ve misafir güvenliği önlemlerinin uygulandığını bildirmektedir.
- Oteli temizlemek için dezenfektan kullanılır, sık dokunulan yüzeyler konaklama aralarında dezenfektanla temizlenir, yatak çarşafları ve havlular en az 60 °C/140 °F sıcaklıkta yıkanır.
- Sosyal mesafe kuralları geçerlidir, oteldeki personel kişisel koruyucu ekipman kullanır, ana iletişim alanlarında personel ve misafirler arasında akrilik yüz koruyucu siperlik bulunur, personelin ateşi düzenli olarak ölçülür, misafirlere el dezenfektanı sağlanır.
- Temassız giriş imkanı ve temassız çıkış imkanı sunulur.
- Otel, Güvenli Seyahatler (WTTC - Küresel) temizlik talimatlarına uyduğunu doğrular.
Ücretler:
Servis verilirken, giriş veya çıkış sırasında otel tarafından aşağıdaki ücretler ve depozitolar alınır.
- Erken giriş ücreti: 40.00 CAD (müsaitlik durumuna bağlıdır).
- Geç çıkış ücreti: 40.00 CAD (müsaitlik durumuna bağlıdır).
- İlave yatak ücreti: gecelik 20.0 CAD.
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dahil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.
Zorunlu Ücretler ve Vergiler:
Sizden otelde şu ücretleri ödemeniz istenecektir:
- Depozito: konaklama başına 200.0 CAD.
Otelin bize bildirdiği tüm ücretleri dahil ettik. Bununla birlikte, örneğin, konaklama süresine veya rezervasyon yaptığınız odaya bağlı olarak ücretler değişebilir.
Onarımlar ve Kapanışlar: Aşağıdaki tesisler veya hizmetler 1 Ocak 2021 - 15 Ocak 2021 tarihleri arasında kapalı olacaktır (tarihler değişiklik gösterebilir):
- Spor salonu
- Spa
- Kaplıca/güzellik hizmetleri
- Spa küveti
- Yüzme havuzu
Yukarıda belirtilen oda özellikleri otelin genel oda özellikleridir. Bu özellikler seçtiğiniz oda tipine göre değişiklik gösterebilir. Lütfen seçtiğiniz oda tipinin yanındaki sekmeyi tıklayarak o oda tipinin özelliklerini kontrol ediniz.
Listelenen fiyatlar, aksi belirtilmediği sürece, talep ettiğiniz gecelerdeki toplam oda fiyatıdır ve vergi ve harçlar dahildir. Toplam oda fiyatları doluluk oranına göre değişebilir. Bazı fiyatlar için ekstra tanımlamalar gerekmektedir. Ekstra kişiler, çocuklar, tekerlekli yataklar ve yan giderler için ek ücret talep edilebilir.
Otel giriş (Check-in) sırasında fotoğraflı Pasaport/Kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir. Tesisten talep ettiğiniz özellikler garanti edilmez. Rezervasyon ücreti rezervasyon sırasında kredi kartınızdan çekilmektedir. "Otelde Öde" opsiyonunda otelde ödeyebilirsiniz. Toplam tutar tüm oda ücretlerini ve vergileri kapsamaktadır , ancak park, telefon görüşmesi, oda servisi ve bazı şehirlerde Şehir Vergisi gibi ücretler otele ödenmektedir.
Fotoğrafların doğruluğu otellerin sorumluluğundadır. TatilSepeti.Com hatalı fotoğraflardan sorumlu tutulamaz.