Villa Lanta At Comoon Boutique Villas - Tayland
- 4 Yıldız In Koh Samui (Bo Put) - Tayland
Belirtmiş olduğunuz kriterlere uygun oda bulunamamıştır.
Seçtiğiniz kriterleri değiştirerek tekrar arama yapabilirsiniz.
Adres: | 55/83 Tambon Bo Put,Chang Wat A. Koh Samui , Koh Samui, Tayland 84310 |
---|---|
Havaalanı Kodu: | Henüz Bilgi Sağlanamadı |
Mesafeler görülecek yer ile otel arasında kuş uçuşu uzaklığı olarak hesaplanmıştır. Ulaşım mesafeleri farklılık gösterebilir. |
Tercih edilen Havaalanı: Ko Samui (USM) - 6.6 km / 4.1 mil |
Otele Giriş Saati: | 14:00 | Otelden Çıkış Saati: | 12:00 |
---|---|---|---|
Oda Sayısı: | 2 | Kat Sayısı: | 1 |
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, otel politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için giriş sırasında resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu otel, otelde yapılan tüm ödemeler için yalnızca nakit kabul etmektedir
Özel Talimatlar:
Resepsiyon her gün 8.00 - 18.00 arasında açıktır. Resepsiyon çalışanları varışta misafirleri karşılayacaktır.
Gitmeden Önce Bilmeniz Gerekenler:
- Bu otel havaalanı transfer servisi sunmaktadır. Misafirler seyahate çıkmadan önce rezervasyon onayındaki iletişim bilgilerini kullanarak varış tarihi detaylarını otele bildirmelidir.
Ücretler:
Servis verilirken, giriş veya çıkış sırasında otel tarafından aşağıdaki ücretler ve depozitolar alınır.
- İlave yataklar için ek ücret ödenmesi gereklidir
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dahil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.
Yukarıda belirtilen oda özellikleri otelin genel oda özellikleridir. Bu özellikler seçtiğiniz oda tipine göre değişiklik gösterebilir. Lütfen seçtiğiniz oda tipinin yanındaki sekmeyi tıklayarak o oda tipinin özelliklerini kontrol ediniz.
Listelenen fiyatlar, aksi belirtilmediği sürece, talep ettiğiniz gecelerdeki toplam oda fiyatıdır ve vergi ve harçlar dahildir. Toplam oda fiyatları doluluk oranına göre değişebilir. Bazı fiyatlar için ekstra tanımlamalar gerekmektedir. Ekstra kişiler, çocuklar, tekerlekli yataklar ve yan giderler için ek ücret talep edilebilir.
Otel giriş (Check-in) sırasında fotoğraflı Pasaport/Kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir. Tesisten talep ettiğiniz özellikler garanti edilmez. Rezervasyon ücreti rezervasyon sırasında kredi kartınızdan çekilmektedir. "Otelde Öde" opsiyonunda otelde ödeyebilirsiniz. Toplam tutar tüm oda ücretlerini ve vergileri kapsamaktadır , ancak park, telefon görüşmesi, oda servisi ve bazı şehirlerde Şehir Vergisi gibi ücretler otele ödenmektedir.
Fotoğrafların doğruluğu otellerin sorumluluğundadır. TatilSepeti.Com hatalı fotoğraflardan sorumlu tutulamaz.