Agriturismo La Cinciallegra - İtalya
-
Riva Presso Chieri bölgesinde - RIVA PRESSO CHIERI - İtalya
Haritada Görüntüle
Belirtmiş olduğunuz kriterlere uygun oda bulunamamıştır.
Seçtiğiniz kriterleri değiştirerek tekrar arama yapabilirsiniz.
| Otele Giriş Saati: | 4:00 PM | Otelden Çıkış Saati: | 11:00 AM |
|---|---|---|---|
| Oda Sayısı: | 4 | Kat Sayısı: | 1 |
Check-in Talimatları
| Adres: | Cascina Serramena Bassa, 25 , RIVA PRESSO CHIERI, İtalya 10020 |
|---|---|
| Havaalanı Kodu: | Henüz Bilgi Sağlanamadı |
- Bahçe
- Restoran
- Sigara içilmeyen otel
- Toplam oda sayısı - 4
- Ücretsiz kablosuz internet
- Ücretsiz valesiz otopark
- Bide
- Buzdolabı (istek üzerine)
- Düz panel ekranlı TV
- Günlük kat hizmeti
- Kablo TV servisi
- Masa
- Mikro dalga fırın (istek üzerine)
- Portatif/ilave yatak var (ücretli)
- Sadece duş
- Saç kurutma makinesi (istek üzerine)
- Sigara İçilmeyen
- Özel banyo
- Ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri
- Ücretsiz kablosuz internet
Yukarıda belirtilen oda özellikleri otelin genel oda özellikleridir. Bu özellikler seçtiğiniz oda tipine göre değişiklik gösterebilir. Lütfen seçtiğiniz oda tipinin yanındaki sekmeyi tıklayarak o oda tipinin özelliklerini kontrol ediniz.
Listelenen fiyatlar, aksi belirtilmediği sürece, talep ettiğiniz gecelerdeki toplam oda fiyatıdır ve vergi ve harçlar dahildir. Toplam oda fiyatları doluluk oranına göre değişebilir. Bazı fiyatlar için ekstra tanımlamalar gerekmektedir. Ekstra kişiler, çocuklar, tekerlekli yataklar ve yan giderler için ek ücret talep edilebilir.
Otel giriş (Check-in) sırasında fotoğraflı Pasaport/Kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir. Tesisten talep ettiğiniz özellikler garanti edilmez. Rezervasyon ücreti rezervasyon sırasında kredi kartınızdan çekilmektedir. "Otelde Öde" opsiyonunda otelde ödeyebilirsiniz. Toplam tutar tüm oda ücretlerini ve vergileri kapsamaktadır , ancak park, telefon görüşmesi, oda servisi ve bazı şehirlerde Şehir Vergisi gibi ücretler otele ödenmektedir.
Fotoğrafların doğruluğu otellerin sorumluluğundadır. TatilSepeti.Com hatalı fotoğraflardan sorumlu tutulamaz.