Artist Residence Oxfordshire - İngiltere

Tek Büyük Yataklı Oda (rabbit Hole)
Tek Büyük Yataklı Oda (rabbit Hole)
Kulübe
Kulübe
Tek Büyük Yataklı Oda, Teras
Tek Büyük Yataklı Oda, Teras
Superior Tek Büyük Veya İki Ayrı Yataklı Oda
Superior Tek Büyük Veya İki Ayrı Yataklı Oda
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Süit
Süit
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Teras
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Teras
Junior Süit, Teras
Junior Süit, Teras
Luxury Süit, Teras
Luxury Süit, Teras
Family Süit
Family Süit
  • Nakit, Havale ve Kredi Kartı Tek Çekimde geçerlidir.
Ödeme Koşulu
İndirim Oranı
  • Havale
  • Kredi Kartı
    Tek Çekim
Check-in & Önemli Bilgiler
Otele Giriş Saati: 15.00 - gece yarısı Otelden Çıkış Saati:
Oda Sayısı: 9 Kat Sayısı: 1

Check-in Talimatları

Giriş Bilgileri:

  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir; nakit kabul edilmez
  • Bu konaklama yeri çevre dostu temizlik ürünleri kullanmaktadır


Özel Talimatlar:
Resepsiyon her gün 8 - 23.30 arasında açıktır. Misafirlerin giriş düzenlemeleri için rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini önceden araması gereklidir. Konaklama yerine saat 23 sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Normal giriş saatlerinin dışında varış yapmayı planlayan misafirlere giriş talimatları e-posta yoluyla gönderilecektir. Resepsiyon sınırlı saatlerde hizmet vermektedir.

Gitmeden Önce Bilmeniz Gerekenler:
  • Konaklama yerinde evcil hayvanlar sadece belirli odalara alınır ve evcil hayvanlara yönelik başka kısıtlamalar vardır (ek ücretler uygulanır, bu konuda bilgi Ücretler bölümünde bulunabilir). Misafirler, rezervasyon onayındaki iletişim bilgileri yoluyla doğrudan konaklama yeri ile iletişime geçerek evcil hayvanlarını getirmek üzere ayarlama yapabilir.
  • Temassız giriş imkânı ve temassız çıkış imkânı sunulur.

Ücretler:
  • Alakart kahvaltı kişi başına yaklaşık olarak 10.00-15.00 GBP ücret karşılığında servis edilmektedir
  • Evcil hayvan ücreti: evcil hayvan başına, gecelik 15.00 GBP.
  • Rehber hayvanlar ücretten muaftır
  • İlave yatak ücreti: günlük 30.0 GBP.

Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.

Konum Bilgileri
Adres: Station Road , Witney, İngiltere OX29 6XN
Havaalanı Kodu: Henüz Bilgi Sağlanamadı
Görülecek Yerler
Henüz Bilgi Sağlanamadı
Otel Özellikleri
    • Bahçe
    • Bar/dinlenme salonu
    • Danışma
    • Engellilere uygun banyo
    • Hızlı check-in
    • Hızlı check-out
    • Kahvaltı servisi var (ücretli)
    • Lobide ücretsiz gazete
    • Piknik alanı
    • Resepsiyon (sınırlı saatlerde)
    • Restoran
    • Sigara içilmeyen otel
    • Teras
    • Toplam oda sayısı - 9
    • Valiz dolabı
    • Ücretsiz kablosuz internet
    • Ücretsiz valesiz otopark
Oda Özellikleri
    • Dijital TV servisi
    • Düz panel ekranlı TV
    • Günlük kat hizmeti
    • Havlu verilir
    • Isıtma
    • Kahve/çay makinesi
    • Masa
    • Mini Bar
    • Oda servisi (sınırlı saatlerde)
    • Saç kurutma makinesi
    • Sigara İçilmez
    • Çarşaf takımı verilir
    • Ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri
    • Ücretsiz gazete
    • Ücretsiz kablosuz internet

Yukarıda belirtilen oda özellikleri otelin genel oda özellikleridir. Bu özellikler seçtiğiniz oda tipine göre değişiklik gösterebilir. Lütfen seçtiğiniz oda tipinin yanındaki sekmeyi tıklayarak o oda tipinin özelliklerini kontrol ediniz.
Diğer Notlar

Listelenen fiyatlar, aksi belirtilmediği sürece, talep ettiğiniz gecelerdeki toplam oda fiyatıdır ve vergi ve harçlar dahildir. Toplam oda fiyatları doluluk oranına göre değişebilir. Bazı fiyatlar için ekstra tanımlamalar gerekmektedir. Ekstra kişiler, çocuklar, tekerlekli yataklar ve yan giderler için ek ücret talep edilebilir.

Otel giriş (Check-in) sırasında fotoğraflı Pasaport/Kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir. Tesisten talep ettiğiniz özellikler garanti edilmez. Rezervasyon ücreti rezervasyon sırasında kredi kartınızdan çekilmektedir. "Otelde Öde" opsiyonunda otelde ödeyebilirsiniz. Toplam tutar tüm oda ücretlerini ve vergileri kapsamaktadır , ancak park, telefon görüşmesi, oda servisi ve bazı şehirlerde Şehir Vergisi gibi ücretler otele ödenmektedir.

Fotoğrafların doğruluğu otellerin sorumluluğundadır. TatilSepeti.Com hatalı fotoğraflardan sorumlu tutulamaz.

Biz Sizi Arayalım

Telefon Biz Sizi Arayalım

Konu başlığına göre sorumlu olacak departmanlar farklılık göstermektedir. Konu başlığını doğru seçmeniz talebinizin en kısa sürede sonuçlanmasına yardımcı olacaktır.