Asr-ı A`la Yalova Thermal Ödeme Seçenekleri ve Kampanyalar
Şu anda bu otel için aktif bir kampanya bulunmuyor. Tatilsepeti'nde en iyi fırsatları kaçırmamak için oteli favorilerinize ekleyin ve yeni kampanyalar başladığında ilk siz haberdar olun!
Asr-ı A`la Yalova Thermal Konaklama Özellikleri
| Konaklama Tipi: | Yarım Pansiyon |
| Konaklama Açıklaması: | Restoranlar 08:30-10:00 Sabah Kahvaltısı 19:00-21:00 Akşam Yemeği Yarım pansiyon konseptinde hizmet alan misafirler için sabah kahvaltısı ve akşam yemeği ücretsiz, diğer yiyecek ve içecek ücretlidir. Servisleri açık büfe olarak verilmektedir. Barlar 10:00-00:00 Lobby Bar ( Ücretli ) Snack Bar ( Açık havuz alanında bulunmakta olup, yaz sezonu hizmet vermektedir. ) 10:00-22:00 saatleri arasında ( Lobby alanında çay servisi ücretsizdir. ) Tesiste alkollü içecek satışı ve servisi yapılmamaktadır. |
Asr-ı A`la Yalova Thermal Genel Bilgiler
Odanızda bulunan merkezi klima/split klima ile oda sıcaklığınız ayarlanabilir. Konaklamanız boyunca faydalanabileceğiniz TV, kablosuz internet, telefon ve oda kasası standart odalarda mevcuttur. Tesis içerisinde yer alan spa, masaj hizmetlerinden faydalanarak rahatlayabilir ve kendinizi yenilenmiş hissedebilirsiniz.
Konum Bilgileri
| Hava Alanına Uzaklığı: | Kurulu Alan: | - | |
|---|---|---|---|
| Şehir Merkezine Uzaklık: | Plaj: | Yok | |
| Denize Uzaklığı: | İskele: | Yok | |
| Sahil Uzunluğu: | Kum Özelliği: | Kum |
Otel Özellikleri
- Açık Havuz
- Asansör
- Bar (3 Adet)
- Kapalı Havuz (2 Adet)
- Kapalı Restoran
- Konferans
Ücretsiz Aktiviteler
- Otopark
- Wireless Internet
- Bilardo
- Canlı Eğlence
- Fitness
- Hamam
- Oyun Salonu
- Sauna
- Termal Havuz
- Tv Salonu
Ücretli Aktiviteler
- Masaj
- SPA
Çocuklar İçin
| Ücretsiz |
|
Diğer Notlar
Asr-ı A`la Yalova Thermal Yorumları
Tatilsepeti
8.4İyi
Otelde her şey yolundaydı memnun kaldık
Mükemmeldi
Asrı Ala Yalova Otel’de konaklama deneyimimizden gerçekten çok memnun kaldık. Otelin konumu oldukça güzel ve huzurlu bir ortam sunuyor. Odalar temiz, düzenli ve konforluydu. Sunulan yemekler oldukça lezzetli ve çeşitliydi. Sabah kahvaltısı da gayet doyurucu ve tazeydi. Personel ise son derece güler yüzlü, ilgili ve yardımcıydı; kendimizi çok rahat hissettik. Özellikle termal havuz keyfi tatilimize ayrı bir güzellik kattı. Ayrıca Bellboy Hakan Bey’e, Spa’da Gazi Bey’e ve spa deneyimimizi keyifli hale getiren Halim Bey’e profesyonelliği ve özeni için özellikle teşekkür ederim. Hem dinlenmek hem de keyifli bir tatil geçirmek isteyenlere gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Tekrar gelmeyi kesinlikle düşünüyoruz.
Olumsuz yönü yok
Harika
Daha öncede konakladığımız bir otel bu senede tercih ettik memnun kaldığımız için oteli seviyoruz her şey çok güzeldi.
İyi
Otelden genel olarak memnun kaldık. Beklentimizi karşıladı.
İyi
Otelden genel olarak memnun kaldık teşekkür ederiz.