Beachside Duplex With Bbq And Pool - İtalya
- San Michele al Tagliamento - İtalya
Belirtmiş olduğunuz kriterlere uygun oda bulunamamıştır.
Seçtiğiniz kriterleri değiştirerek tekrar arama yapabilirsiniz.
| Otele Giriş Saati: | 16 - 19 | Otelden Çıkış Saati: | 10 |
|---|---|---|---|
| Oda Sayısı: | 1 | Kat Sayısı: | 0 |
Check-in Talimatları
| Adres: | Via dei Gemelli, 23 4536950111 4536950111, San Michele al Tagliamento, İtalya 30028 |
|---|---|
| Havaalanı Kodu: | Henüz Bilgi Sağlanamadı |
| Kapalı otopark | Açık havuz sayısı - 1 |
| Barbekü ızgarası/ızgaraları | Sigara içilmeyen konaklama yeri |
| Tekerlekli sandalye kullanımına uygun – hayır | Otopark (sınırlı kapasiteye sahiptir) |
| Dış mekan mobilyaları | Teras |
| Apart Daire, 2 Yatak Odası, Teras Özellikleri : 1 büyük (Queen) Boy Yatak ve 2 tek Kişilik Yatak 60 metrekare büyüklüğünde Tasarımt - 2 yatak odası ve oturma alanı Yemek ve İçecek - mutfak, buzdolabı, ocak ızgarası, mikrodalga fırın ve tencere seti/tabak seti Banyo - 2 Banyo ve küvet veya duş Faydalı Bilgiler - Çamaşır makinesi ve gardırop veya giysi dolabı Konfor - Klima Bilmeniz Gerekenler - Havlu yoktur Sigara İçilmez, evcil hayvan dostu |
Yukarıda belirtilen oda özellikleri otelin genel oda özellikleridir. Bu özellikler seçtiğiniz oda tipine göre değişiklik gösterebilir. Lütfen seçtiğiniz oda tipinin yanındaki sekmeyi tıklayarak o oda tipinin özelliklerini kontrol ediniz.
Listelenen fiyatlar, aksi belirtilmediği sürece, talep ettiğiniz gecelerdeki toplam oda fiyatıdır ve vergi ve harçlar dahildir. Toplam oda fiyatları doluluk oranına göre değişebilir. Bazı fiyatlar için ekstra tanımlamalar gerekmektedir. Ekstra kişiler, çocuklar, tekerlekli yataklar ve yan giderler için ek ücret talep edilebilir.
Otel giriş (Check-in) sırasında fotoğraflı Pasaport/Kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir. Tesisten talep ettiğiniz özellikler garanti edilmez. Rezervasyon ücreti rezervasyon sırasında kredi kartınızdan çekilmektedir. "Otelde Öde" opsiyonunda otelde ödeyebilirsiniz. Toplam tutar tüm oda ücretlerini ve vergileri kapsamaktadır , ancak park, telefon görüşmesi, oda servisi ve bazı şehirlerde Şehir Vergisi gibi ücretler otele ödenmektedir.
Fotoğrafların doğruluğu otellerin sorumluluğundadır. TatilSepeti.Com hatalı fotoğraflardan sorumlu tutulamaz.