Hotel Restaurant Bellevue Au Lac - İsviçre
-
3 Yıldız
Schloss Schadau - Hilterfingen - İsviçre
Haritada Görüntüle
| Otele Giriş Saati: | 15.00 - 22 | Otelden Çıkış Saati: | 11 |
|---|---|---|---|
| Oda Sayısı: | 34 | Kat Sayısı: | 4 |
Check-in Talimatları
Giriş Bilgileri:
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları, mobil ödeme ve nakit kabul edilmektedir
- Mobil ödeme seçenekleri şunlardır: TWINT
- Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında yangın söndürücü, duman dedektörü, güvenlik sistemi ve ilk yardım çantası yer almaktadır
- Bu konaklama yerinde balkon, veranda ve teras gibi çocuklar için uygun olmayabilecek açık alanlar bulunmaktadır; herhangi bir endişeniz varsa varışınızdan önce konaklama yeriyle iletişime geçerek size uygun bir oda ayarlayıp ayarlayamayacaklarını teyit etmenizi öneririz
Özel Talimatlar:
Resepsiyon her gün 7 - 22 arasında açıktır. Bu konaklama yerinde çalışma saatleri dışında giriş yapılamamaktadır. Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 24 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Misafirlerden varıştan önce konaklama yerine fotoğraflı resmi kimlik fotokopisi sunmaları istenecektir. Misafirlerin giriş talimatlarını öğrenmek için konaklama yeriyle önceden irtibat kurması gereklidir. Resepsiyon sınırlı saatlerde hizmet vermektedir.Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir.
Ulusal Derecelendirme:
Hotelstars Union İsviçre konaklama yerlerine resmi olarak yıldız derecelendirmesi vermektedir. Bu konaklama yerine 3 yıldız Özel verilmiştir. Konaklama yeri bu sayfada 3,5 yıldızlı olarak gösterilmektedir.
Gitmeden Önce Bilmeniz Gerekenler:
- Odalarda kalan tüm misafirlerin otele kayıt yaptırmış olmaları gerekmektedir.
- Bu konaklama yerinde alkol servis edilmez ve yasaktır.
- Bu konaklama yeri, ağırladığı misafirler arasında cinsel tercih ve cinsel kimlik ayrımı gözetmez (LGBTQ+ bireyler ağırlanır).
Ücretler:
- Kontinental kahvaltı yetişkinler için yaklaşık olarak 15 CHF, çocuklar için 15 CHF ücret karşılığında servis edilmektedir
- Evcil hayvan ücreti: evcil hayvan başına, gecelik 15 CHF.
- Geç çıkış için ücret alınır (müsaitlik durumuna bağlıdır)
- Kat hizmetleri için ek ücret alınır
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.
Zorunlu Ücretler ve Vergiler:
Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:
- Şehir tarafından vergi alınmaktadır ve bu vergi konaklama yerinde ödenmektedir. Vergi uygulanmayan veya vergi indirimi uygulanan durumlar olabilir. Daha fazla bilgi için lütfen rezervasyon sonrasında alınan rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeri ile irtibat kurun.
- Şehir vergisi alınmaktadır: kişi başı, gecelik 1.00 CHF. Bu vergi 16 yaş yaş altı çocuklar için geçerli değildir.
- Turizm ücreti: kişi başı, gecelik 3.00 CHF
Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.
| Adres: | Staatsstrasse 1 , Hilterfingen, İsviçre 3652 |
|---|---|
| Havaalanı Kodu: | Henüz Bilgi Sağlanamadı |
| Mesafeler görülecek yer ile otel arasında kuş uçuşu uzaklığı olarak hesaplanmıştır. Ulaşım mesafeleri farklılık gösterebilir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Tercih edilen Havaalanı: Zurich (ZRH) - 105.1 km / 65.3 mil |
- Asansör
- Bahçe
- Banket salonu
- Bar/dinlenme salonu
- Düğün organizasyonu
- Havaalanı servisi (ücretli)
- Kahvaltı servisi var (ücretli)
- Kahve dükkanı veya kafe
- Kat sayısı - 4
- Kuru temizleme/çamaşırhane
- Kütüphane
- Lobide ücretsiz gazete
- Ofis
- Piknik alanı
- Resepsiyon (sınırlı saatlerde)
- Resepsiyonda emanet kasası
- Restoran
- Sigara içilmeyen otel
- Tekerlekli sandalye kullanımına uygun otopark
- Teras
- Toplam oda sayısı - 34
- Toplantı odaları
- Tur/bilet hizmetleri
- Valiz dolabı
- Ücretsiz kablosuz internet
- Ücretsiz valesiz otopark
- Düz panel ekranlı TV
- Günlük kat hizmeti
- Küvet veya duş
- Masa
- Mini Bar
- Odada emanet kasası
- Sigara İçilmez
- Özel banyo
- Ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri
- Ücretsiz kablosuz internet
Yukarıda belirtilen oda özellikleri otelin genel oda özellikleridir. Bu özellikler seçtiğiniz oda tipine göre değişiklik gösterebilir. Lütfen seçtiğiniz oda tipinin yanındaki sekmeyi tıklayarak o oda tipinin özelliklerini kontrol ediniz.
Listelenen fiyatlar, aksi belirtilmediği sürece, talep ettiğiniz gecelerdeki toplam oda fiyatıdır ve vergi ve harçlar dahildir. Toplam oda fiyatları doluluk oranına göre değişebilir. Bazı fiyatlar için ekstra tanımlamalar gerekmektedir. Ekstra kişiler, çocuklar, tekerlekli yataklar ve yan giderler için ek ücret talep edilebilir.
Otel giriş (Check-in) sırasında fotoğraflı Pasaport/Kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir. Tesisten talep ettiğiniz özellikler garanti edilmez. Rezervasyon ücreti rezervasyon sırasında kredi kartınızdan çekilmektedir. "Otelde Öde" opsiyonunda otelde ödeyebilirsiniz. Toplam tutar tüm oda ücretlerini ve vergileri kapsamaktadır , ancak park, telefon görüşmesi, oda servisi ve bazı şehirlerde Şehir Vergisi gibi ücretler otele ödenmektedir.
Fotoğrafların doğruluğu otellerin sorumluluğundadır. TatilSepeti.Com hatalı fotoğraflardan sorumlu tutulamaz.
TripAdvisor Gezgin Puanı