Boulevard Hotel - Yeni Zelanda
-
4 Yıldız
Eden Dağı - Auckland - Yeni Zelanda
Haritada Görüntüle
| Otele Giriş Saati: | 2:00 PM - 19 | Otelden Çıkış Saati: | 10 |
|---|---|---|---|
| Oda Sayısı: | 10 | Kat Sayısı: | 1 |
Check-in Talimatları
Giriş Bilgileri:
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir; nakit kabul edilmez
- Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında yangın söndürücü ve duman dedektörü yer almaktadır
Özel Talimatlar:
Resepsiyon her gün 9 - 19 arasında açıktır. Misafirlerin giriş düzenlemeleri için rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini önceden araması gereklidir. Konaklama yerine saat 19 sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Normal giriş saatlerinin dışında varış yapmayı planlayan misafirlerin giriş talimatları ve kilitli kasa bilgileri için konaklama yeriyle önceden irtibat kurması gereklidir. Resepsiyon sınırlı saatlerde hizmet vermektedir.Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir.
Ulusal Derecelendirme:
Derecelendirme sistemimiz tarafından sağlanan konaklama yeri sınıfı; konaklama yeri türü, imkân ve özellikler ile hizmetlere dayanmaktadır.
Gitmeden Önce Bilmeniz Gerekenler:
- Temassız giriş imkânı ve temassız çıkış imkânı sunulur.
- Bu konaklama yeri, ağırladığı misafirler arasında cinsel tercih ve cinsel kimlik ayrımı gözetmez (LGBTQ+ bireyler ağırlanır).
Ücretler:
- Havaalanı gidiş geliş servisi ücreti: araç başına (gidiş dönüş) 180 NZD.
- Erken giriş ücretlidir (müsaitlik durumuna bağlıdır)
- Geç çıkış için ücret alınır (müsaitlik durumuna bağlıdır)
- Kredi kartıyla yapılan ödemelerden yüzde 3 ücret alınmaktadır.
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.
| Adres: | 15 Alpers Ave , Auckland, Yeni Zelanda 1023 |
|---|---|
| Havaalanı Kodu: | Henüz Bilgi Sağlanamadı |
- Asansör
- Bahçe
- Hızlı check-in
- Hızlı check-out
- Ortak buzdolabı
- Resepsiyon (sınırlı saatlerde)
- Restoran
- Sigara içilmeyen otel
- Toplam oda sayısı - 10
- Çamaşırhane
- Ücretsiz kablosuz internet
- Ücretsiz valesiz otopark
- Akıllı TV
- Ayrı küvet ve duş
- Buzdolabı
- Derin küvet
- Dış koridorlardan erişim
- Elektrikli su ısıtıcısı
- Havlu verilir
- Küçük Mutfak
- Masa
- Minibar (ücretsiz ürünlerle dolu)
- Oda servisi (sınırlı saatlerde)
- Odada emanet kasası
- Odada klima kumandası (klima)
- Odada klima kumandası (ısıtma)
- Saç kurutma makinesi
- Sigara İçilmeyen
- Uydu TV kanalları
- Yatak odası sayısı - 1
- Çarşaf takımı verilir
- Ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri
- Ücretsiz kablosuz internet
- Ücretsiz poşet çay/granül kahve
- Ücretsiz şişe su
- Ütü/ütü masası
- İstek üzerine kat hizmetleri
Yukarıda belirtilen oda özellikleri otelin genel oda özellikleridir. Bu özellikler seçtiğiniz oda tipine göre değişiklik gösterebilir. Lütfen seçtiğiniz oda tipinin yanındaki sekmeyi tıklayarak o oda tipinin özelliklerini kontrol ediniz.
Listelenen fiyatlar, aksi belirtilmediği sürece, talep ettiğiniz gecelerdeki toplam oda fiyatıdır ve vergi ve harçlar dahildir. Toplam oda fiyatları doluluk oranına göre değişebilir. Bazı fiyatlar için ekstra tanımlamalar gerekmektedir. Ekstra kişiler, çocuklar, tekerlekli yataklar ve yan giderler için ek ücret talep edilebilir.
Otel giriş (Check-in) sırasında fotoğraflı Pasaport/Kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir. Tesisten talep ettiğiniz özellikler garanti edilmez. Rezervasyon ücreti rezervasyon sırasında kredi kartınızdan çekilmektedir. "Otelde Öde" opsiyonunda otelde ödeyebilirsiniz. Toplam tutar tüm oda ücretlerini ve vergileri kapsamaktadır , ancak park, telefon görüşmesi, oda servisi ve bazı şehirlerde Şehir Vergisi gibi ücretler otele ödenmektedir.
Fotoğrafların doğruluğu otellerin sorumluluğundadır. TatilSepeti.Com hatalı fotoğraflardan sorumlu tutulamaz.