Brajdine Lounge - Hırvatistan
- 2 Yıldız Svetvincenat - Hırvatistan
Belirtmiş olduğunuz kriterlere uygun oda bulunamamıştır.
Seçtiğiniz kriterleri değiştirerek tekrar arama yapabilirsiniz.
| Otele Giriş Saati: | 14 - 16 | Otelden Çıkış Saati: | 10 |
|---|---|---|---|
| Oda Sayısı: | 0 | Kat Sayısı: | 0 |
Check-in Talimatları
| Adres: | Bankovici 70,Jursici, 31885016766 31885016766, Svetvincenat, Hırvatistan 52342 |
|---|---|
| Havaalanı Kodu: | Henüz Bilgi Sağlanamadı |
| Açık havuz sayısı - 1 | Sigara içilmeyen konaklama yeri |
| Bahçe | Ücretsiz valesiz otopark |
| Ev Özellikleri : 1 çift kişilik çekyat ve 2 tek Kişilik XL Yatak 80 metrekare büyüklüğünde Tasarım - 3 yatak odası Dinlenme - Şömine Eğlence - 32-inç TV Yemek ve İçecek - mutfak, buzdolabı, ocak ızgarası, mikrodalga fırın ve bulaşık makinesi Banyo - 2 Banyo, bide ve duş Faydalı Bilgiler - Çamaşır makinesi/kurutma makinesi ve ütü/ütü masası Konfor - Klima Sigara İçilmez |
Yukarıda belirtilen oda özellikleri otelin genel oda özellikleridir. Bu özellikler seçtiğiniz oda tipine göre değişiklik gösterebilir. Lütfen seçtiğiniz oda tipinin yanındaki sekmeyi tıklayarak o oda tipinin özelliklerini kontrol ediniz.
Listelenen fiyatlar, aksi belirtilmediği sürece, talep ettiğiniz gecelerdeki toplam oda fiyatıdır ve vergi ve harçlar dahildir. Toplam oda fiyatları doluluk oranına göre değişebilir. Bazı fiyatlar için ekstra tanımlamalar gerekmektedir. Ekstra kişiler, çocuklar, tekerlekli yataklar ve yan giderler için ek ücret talep edilebilir.
Otel giriş (Check-in) sırasında fotoğraflı Pasaport/Kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir. Tesisten talep ettiğiniz özellikler garanti edilmez. Rezervasyon ücreti rezervasyon sırasında kredi kartınızdan çekilmektedir. "Otelde Öde" opsiyonunda otelde ödeyebilirsiniz. Toplam tutar tüm oda ücretlerini ve vergileri kapsamaktadır , ancak park, telefon görüşmesi, oda servisi ve bazı şehirlerde Şehir Vergisi gibi ücretler otele ödenmektedir.
Fotoğrafların doğruluğu otellerin sorumluluğundadır. TatilSepeti.Com hatalı fotoğraflardan sorumlu tutulamaz.