Ca' Elsa Bed & Breakfast - İtalya
-
On a lake - Dubino - İtalya
Haritada Görüntüle
| Otele Giriş Saati: | 10:00 AM - 20 | Otelden Çıkış Saati: | 09.30 |
|---|---|---|---|
| Oda Sayısı: | 3 | Kat Sayısı: | 2 |
Check-in Talimatları
Giriş Bilgileri:
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için giriş sırasında resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde nakit kabul edilmektedir
- Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında yangın söndürücü ve duman dedektörü yer almaktadır
Özel Talimatlar:
Bu konaklama yeri misafirlere gemi terminali, feribot terminali, havaalanı ve tren istasyonu transfer servisi sunmaktadır (bu hizmet ücretli olabilir). Misafirler rezervasyon onayındaki iletişim bilgilerini kullanarak varıştan 24 saat önce konaklama yeriyle iletişime geçmeli ve varış ayrıntılarını konaklama yerine bildirmelidir. Bu konaklama yerinde resepsiyon bulunmamaktadır. Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 24 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Misafirlerin varıştan önce güvenli bağlantı yoluyla konaklama yeri ile online kayıt yaptırması gerekmektedir. Misafirlerden varıştan önce konaklama yerine fotoğraflı resmi kimlik fotokopisi sunmaları istenecektir. Konaklama yerine saat 9 sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Normal giriş saatlerinin dışında varış yapmayı planlayan misafirlerin giriş talimatlarını öğrenmek için otelle önceden irtibat kurması gereklidir. Konaklama yeri sahibi varışta misafirleri karşılayacaktır. Araçla geliyorsanız daha fazla bilgi için (ör. yol tarifi) lütfen bu konaklama yeriyle önceden irtibata geçin.Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir.
Gitmeden Önce Bilmeniz Gerekenler:
- Çocuklar dâhil olmak üzere tüm misafirler giriş noktasında şahsen bulunmalı ve devletleri tarafından verilen fotoğraflı resmî kimlik kartlarını veya pasaportlarını ibraz etmelidirler.
- Bu konaklama yerindeki nakit işlemler için ulusal düzenlemeler uyarınca 5000 EUR üst limiti uygulanmaktadır. Bu konuda daha fazla bilgi isteyen misafirlerimizin rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişim kurmaları gerekmektedir.
- Ocak ve Aralık arasında 18 yaşında ve daha küçük çocuklara izin verilmez.
- Odalarda kalan tüm misafirlerin otele kayıt yaptırmış olmaları gerekmektedir.
Ücretler:
- Havaalanı gidiş geliş servisi ücreti: araç başına 90 EUR (gidiş dönüş, maksimum kişi sayısı 3).
- Geç giriş ücreti: 10.30 ve gece yarısı arasındaki girişler için 20 EUR.
- Geç çıkış ücreti: 20 EUR (müsaitlik durumuna bağlıdır).
- Kat hizmetleri ücreti: günlük 10 EUR.
- İlave yatak ücreti: gecelik 40.0 EUR.
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.
| Adres: | Via Spluga 115 , Dubino, İtalya 23015 |
|---|---|
| Havaalanı Kodu: | Henüz Bilgi Sağlanamadı |
-
Henüz Bilgi Sağlanamadı
Yukarıda belirtilen oda özellikleri otelin genel oda özellikleridir. Bu özellikler seçtiğiniz oda tipine göre değişiklik gösterebilir. Lütfen seçtiğiniz oda tipinin yanındaki sekmeyi tıklayarak o oda tipinin özelliklerini kontrol ediniz.
Listelenen fiyatlar, aksi belirtilmediği sürece, talep ettiğiniz gecelerdeki toplam oda fiyatıdır ve vergi ve harçlar dahildir. Toplam oda fiyatları doluluk oranına göre değişebilir. Bazı fiyatlar için ekstra tanımlamalar gerekmektedir. Ekstra kişiler, çocuklar, tekerlekli yataklar ve yan giderler için ek ücret talep edilebilir.
Otel giriş (Check-in) sırasında fotoğraflı Pasaport/Kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir. Tesisten talep ettiğiniz özellikler garanti edilmez. Rezervasyon ücreti rezervasyon sırasında kredi kartınızdan çekilmektedir. "Otelde Öde" opsiyonunda otelde ödeyebilirsiniz. Toplam tutar tüm oda ücretlerini ve vergileri kapsamaktadır , ancak park, telefon görüşmesi, oda servisi ve bazı şehirlerde Şehir Vergisi gibi ücretler otele ödenmektedir.
Fotoğrafların doğruluğu otellerin sorumluluğundadır. TatilSepeti.Com hatalı fotoğraflardan sorumlu tutulamaz.