Casa Carmel Bed And Breakfast - Guatemala
-
3 Yıldız
Guatemala City (Zona Historico) içinde - Guatemala City - Guatemala
Haritada Görüntüle

Otele Giriş Saati: | 2:00 PM - gece yarısı | Otelden Çıkış Saati: | 12:00 PM |
---|---|---|---|
Oda Sayısı: | 4 | Kat Sayısı: | 2 |
Check-in Talimatları
Giriş Bilgileri:
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için giriş sırasında resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir
- Nakitsiz ödeme imkânı mevcuttur
Özel Talimatlar:
Bu konaklama yeri misafirlere havaalanı transfer servisi sunmaktadır (bu hizmet ücretli olabilir). Misafirler seyahate çıkmadan önce rezervasyon onayındaki iletişim bilgilerini kullanarak varış ayrıntılarını konaklama yerine bildirmelidir. Resepsiyon her gün 8 - gece yarısı arasında açıktır. Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 24 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Konaklama yerine saat 21 sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Misafirlerin giriş talimatlarını öğrenmek için konaklama yeriyle önceden irtibat kurması gereklidir. Resepsiyon sınırlı saatlerde hizmet vermektedir.
Gitmeden Önce Bilmeniz Gerekenler:
- Ebeveynleri veya vasisiyle aynı odada kalan ve mevcut yatak takımlarını kullanan 10 yaş veya altındaki bir çocuk için konaklama ücreti alınmaz.
- Bu konaklama yerinde, rehber hayvanlar da dâhil olmak üzere hiçbir evcil hayvana izin verilmemektedir.
- Tüm işlemler için nakitsiz ödeme yöntemleri bulunur.
Ücretler:
- Havaalanı gidiş geliş servisi ücreti: araç başına 120 GTQ (tek yön, maksimum kişi sayısı 3).
- Yakında ücretli otopark: gecelik 60 GTQ (164 fit mesafede; 6 ve 19 arasında açık)
- Erken giriş ücreti: 120 GTQ (müsaitlik durumuna bağlıdır).
- Geç çıkış ücreti: 120 GTQ (müsaitlik durumuna bağlıdır).
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.
Adres: | 14 Calle 3-38, Zone I , Guatemala City, Guatemala |
---|---|
Havaalanı Kodu: | Henüz Bilgi Sağlanamadı |
Mesafeler görülecek yer ile otel arasında kuş uçuşu uzaklığı olarak hesaplanmıştır. Ulaşım mesafeleri farklılık gösterebilir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Tercih edilen Havaalanı: sa Carmel Bed and Breakfast için tercih edilen havaalanı Guatemala City (GUA-La Aurora Uluslararası) - 5,4 km / 3,4miluzaklıktadır. |
- Bahçe
- Bina/yapı sayısı - 1
- Bir toplantı odası
- Engellilere uygun banyo
- Kat sayısı - 2
- Kuruluş Yılı - 1930
- Lobide şömine
- Odada engellilere yönelik özellikler
- Sigara içilmeyen otel
- Sigara içmek için özel alanlar
- Teras
- Toplam oda sayısı - 4
- Tur/bilet hizmetleri
- Valesiz otopark (ücretli)
- Valiz dolabı
- Ücretsiz havaalanı servisi
- Ücretsiz kablolu İnternet
- Ücretsiz kablosuz internet
- Ücretsiz kahvaltı
- Ayrı ayrı dekore edilmiş
- Ayrı ayrı döşenmiş
- Banyo sayısı - 1
- Günlük kat hizmeti
- Işık/gürültü/ısı sızdırmayan perdeler
- Kablo TV servisi
- Kaliteli yatak takımı
- Kuş tüyü yorgan
- Sadece duş
- Saç kurutma makinesi (istek üzerine)
- Sigara İçilebilen ve Sigara İçilemeyen
- Vizyona yeni giren filmler
- Özel banyo
- Ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri
- Ücretsiz beşik/çocuk yatağı
- Ücretsiz kablolu İnternet
- Ücretsiz kablosuz internet
- Ücretsiz şişe su
- Ütü/ütü masası (istek üzerine)
Yukarıda belirtilen oda özellikleri otelin genel oda özellikleridir. Bu özellikler seçtiğiniz oda tipine göre değişiklik gösterebilir. Lütfen seçtiğiniz oda tipinin yanındaki sekmeyi tıklayarak o oda tipinin özelliklerini kontrol ediniz.
Listelenen fiyatlar, aksi belirtilmediği sürece, talep ettiğiniz gecelerdeki toplam oda fiyatıdır ve vergi ve harçlar dahildir. Toplam oda fiyatları doluluk oranına göre değişebilir. Bazı fiyatlar için ekstra tanımlamalar gerekmektedir. Ekstra kişiler, çocuklar, tekerlekli yataklar ve yan giderler için ek ücret talep edilebilir.
Otel giriş (Check-in) sırasında fotoğraflı Pasaport/Kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir. Tesisten talep ettiğiniz özellikler garanti edilmez. Rezervasyon ücreti rezervasyon sırasında kredi kartınızdan çekilmektedir. "Otelde Öde" opsiyonunda otelde ödeyebilirsiniz. Toplam tutar tüm oda ücretlerini ve vergileri kapsamaktadır , ancak park, telefon görüşmesi, oda servisi ve bazı şehirlerde Şehir Vergisi gibi ücretler otele ödenmektedir.
Fotoğrafların doğruluğu otellerin sorumluluğundadır. TatilSepeti.Com hatalı fotoğraflardan sorumlu tutulamaz.
TripAdvisor Gezgin Puanı