Casona 109 By Homirent - Meksika
- 3 Yıldız Santiago de Querétaro - Meksika
| Otele Giriş Saati: | 15 - gece yarısı | Otelden Çıkış Saati: | 11 |
|---|---|---|---|
| Oda Sayısı: | 3 | Kat Sayısı: | 0 |
Check-in Talimatları
Giriş Bilgileri:
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele giriş sırasında, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve banka kartı gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları ve banka kartları kabul edilmektedir; nakit kabul edilmez
- Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde karbonmonoksit dedektörü olup olmadığını bildirmemiştir; seyahat ederken yanınızda taşınabilir bir dedektör getirebilirsiniz.
- Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde bir duman dedektörü olup olmadığını belirtmemiştir
Özel Talimatlar:
Bu konaklama yerinde resepsiyon bulunmamaktadır. Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 24 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Misafirlerden varıştan önce konaklama yerine fotoğraflı resmi kimlik fotokopisi sunmaları istenecektir. Normal giriş saatlerinin dışında varış yapmayı planlayan misafirlere, giriş talimatları ve erişim kodu varışlarından önceki 24 saat içinde e-posta yoluyla gönderilecektir. Misafirler özel girişi kullanarak kendi konaklama birimlerine ulaşabilir.Misafirlere yardımcı olması için bir sanal resepsiyon sistemi mevcutturKonaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir.
Ücretler:
- Evcil haycan ücreti: konaklama yeri başına 150 MXN (konaklama süresine bağlı olarak değişir).
- Rehber hayvanlar ücretten muaftır
- Geç giriş ücreti: 13 ve gece yarısı arasındaki girişler için 200 MXN.
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.
Zorunlu Ücretler ve Vergiler:
Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:
- Temizlik ücreti: konaklama yeri başına konaklama başına 200 MXN (kalış süresine göre değişiklik göstermektedir)
- 500 MXN hasar depozitosu girişten önce alınacaktır.
- Bu konaklama yerinin hasar depozitosu güvenli bir bağlantı üzerinden ödenebilir ve ödemenin rezervasyondan sonraki 24 içinde yapılması gerekir. Giriş yapabilmek için hasar depozitosunun önceden ödenmesi zorunludur.
Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.
| Adres: | 109 C. 16 de Septiembre 52-4424541012 52-4424541012, Santiago de Querétaro, Meksika 76000 |
|---|---|
| Havaalanı Kodu: | Henüz Bilgi Sağlanamadı |
| Asansör yok (tek katlı konaklama yeri) | Üst katlara yalnızca merdivenler ile çıkılabilir |
| Tekerlekli sandalye kullanımına uygun (sınırlamalar olabilir) | Engellilere uygun servis yok |
| Tekerlekli sandalye kullanımına uygun geçiş yolu |
| Basic Apart Daire Özellikleri : 1 çift Kişilik Yatak 35 metrekare büyüklüğünde Tasarım - yatak odası İnternet - ücretsiz kablosuz İnternet erişimi (100+ Mbps (1-2 kişi için veya 6 cihaza kadar yeterli)) Yemek ve İçecek - küçük mutfak, set üstü ocak, mikrodalga fırın ve tencere seti/tabak seti Banyo - Özel banyo, duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve havlu Faydalı Bilgiler - Ütü/ütü masası ve dizüstü bilgisayar çalışma alanı Konfor - Klima Sigara İçilmez |
Yukarıda belirtilen oda özellikleri otelin genel oda özellikleridir. Bu özellikler seçtiğiniz oda tipine göre değişiklik gösterebilir. Lütfen seçtiğiniz oda tipinin yanındaki sekmeyi tıklayarak o oda tipinin özelliklerini kontrol ediniz.
Listelenen fiyatlar, aksi belirtilmediği sürece, talep ettiğiniz gecelerdeki toplam oda fiyatıdır ve vergi ve harçlar dahildir. Toplam oda fiyatları doluluk oranına göre değişebilir. Bazı fiyatlar için ekstra tanımlamalar gerekmektedir. Ekstra kişiler, çocuklar, tekerlekli yataklar ve yan giderler için ek ücret talep edilebilir.
Otel giriş (Check-in) sırasında fotoğraflı Pasaport/Kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir. Tesisten talep ettiğiniz özellikler garanti edilmez. Rezervasyon ücreti rezervasyon sırasında kredi kartınızdan çekilmektedir. "Otelde Öde" opsiyonunda otelde ödeyebilirsiniz. Toplam tutar tüm oda ücretlerini ve vergileri kapsamaktadır , ancak park, telefon görüşmesi, oda servisi ve bazı şehirlerde Şehir Vergisi gibi ücretler otele ödenmektedir.
Fotoğrafların doğruluğu otellerin sorumluluğundadır. TatilSepeti.Com hatalı fotoğraflardan sorumlu tutulamaz.