Château Du Plessis - Anjou - Fransa
-
La Jaille-Yvon Kilisesi - La Jaille-Yvon - Fransa
Haritada Görüntüle





Otele Giriş Saati: | 14.00 - 20 | Otelden Çıkış Saati: | 11.00 |
---|---|---|---|
Oda Sayısı: | 5 | Kat Sayısı: | 2 |
Check-in Talimatları
Giriş Bilgileri:
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Misafirlerin beşik/bebek yatağı ve portatif/ilave yatak rezervasyonu için bu konaklama yeri ile önceden iletişime geçmesi gerekir
- Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir
Özel Talimatlar:
Bu konaklama yerinde resepsiyon bulunmamaktadır. Misafirlerin giriş düzenlemeleri için rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini önceden araması gereklidir. Konaklama yerine saat 20 sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Misafirler giriş talimatları için konaklama yeri ile iletişime geçmelidir.
Gitmeden Önce Bilmeniz Gerekenler:
- Bu konaklama yerindeki nakit işlemler için ulusal düzenlemeler uyarınca 1000 EUR üst limiti uygulanmaktadır. Bu konuda daha fazla bilgi isteyen misafirlerimizin rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişim kurmaları gerekmektedir.
- Sezonluk havuz Nisan ile Kasım arasında açık olacaktır.
- 24 saat havuz erişimi
- Misafirler, rezervasyon onayındaki iletişim bilgileri yoluyla doğrudan konaklama yeriyle iletişime geçerek evcil hayvanlarını getirmek için ayarlama yapabilir.
Ücretler:
- İlave yatak ücreti: gecelik 45.0 EUR.
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.
Zorunlu Ücretler ve Vergiler:
Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:
- Şehir vergisi alınmaktadır: kişi başı, gecelik 1.00 EUR. Bu vergi 18 yaş yaş altı çocuklar için geçerli değildir.
Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.
Adres: | La Jaille-Yvon , La Jaille-Yvon, Fransa 49220 |
---|---|
Havaalanı Kodu: | Henüz Bilgi Sağlanamadı |
- 24 saat havuz girişi
- Açık sezonluk havuz
- Bahçe
- Bebek veya çocuk bakım hizmeti (ücretli)
- Bilardo masası
- Birden fazla dil bilen personel
- Havuz şemsiyeleri
- Havuz şezlongları
- Kat sayısı - 2
- Kuru temizleme/çamaşırhane
- Kütüphane
- Resepsiyonda emanet kasası
- Sigara içilmeyen otel
- Teras
- Toplam oda sayısı - 5
- Valiz dolabı
- Ücretsiz kablosuz internet
- Ücretsiz kahvaltı
- Ücretsiz valesiz otopark
- Ayrı ayrı dekore edilmiş
- Ayrı ayrı döşenmiş
- Duş/küvet kombinasyonu
- Günlük kat hizmeti
- Havlu verilir
- Isıtma
- Işık/gürültü/ısı sızdırmayan perdeler
- Kahve/çay makinesi
- Kaliteli yatak takımı
- Masa
- Saç kurutma makinesi
- Sigara İçilmez
- Çarşaf takımı verilir
- Özel banyo
- Ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri
- Ücretsiz beşik/çocuk yatağı
- Ücretsiz şişe su
- Ütü/ütü masası (istek üzerine)
Yukarıda belirtilen oda özellikleri otelin genel oda özellikleridir. Bu özellikler seçtiğiniz oda tipine göre değişiklik gösterebilir. Lütfen seçtiğiniz oda tipinin yanındaki sekmeyi tıklayarak o oda tipinin özelliklerini kontrol ediniz.
Listelenen fiyatlar, aksi belirtilmediği sürece, talep ettiğiniz gecelerdeki toplam oda fiyatıdır ve vergi ve harçlar dahildir. Toplam oda fiyatları doluluk oranına göre değişebilir. Bazı fiyatlar için ekstra tanımlamalar gerekmektedir. Ekstra kişiler, çocuklar, tekerlekli yataklar ve yan giderler için ek ücret talep edilebilir.
Otel giriş (Check-in) sırasında fotoğraflı Pasaport/Kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir. Tesisten talep ettiğiniz özellikler garanti edilmez. Rezervasyon ücreti rezervasyon sırasında kredi kartınızdan çekilmektedir. "Otelde Öde" opsiyonunda otelde ödeyebilirsiniz. Toplam tutar tüm oda ücretlerini ve vergileri kapsamaktadır , ancak park, telefon görüşmesi, oda servisi ve bazı şehirlerde Şehir Vergisi gibi ücretler otele ödenmektedir.
Fotoğrafların doğruluğu otellerin sorumluluğundadır. TatilSepeti.Com hatalı fotoğraflardan sorumlu tutulamaz.