Domaine De Pourrouquet Chambres D'hôtes - Fransa
- Vic-Fezensac - Fransa
| Otele Giriş Saati: | 17 - 21 | Otelden Çıkış Saati: | 11 |
|---|---|---|---|
| Oda Sayısı: | 4 | Kat Sayısı: | 0 |
Check-in Talimatları
Giriş Bilgileri:
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları ve banka kartları kabul edilmektedir; nakit kabul edilmez
Özel Talimatlar:
Resepsiyon her gün 17 - 21 arasında açıktır. Konaklama yerine saat 21 sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Resepsiyon sınırlı saatlerde hizmet vermektedir.Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir.
Gitmeden Önce Bilmeniz Gerekenler:
- Bu konaklama yerindeki nakit işlemler için ulusal düzenlemeler uyarınca 1000 EUR üst limiti uygulanmaktadır. Bu konuda daha fazla bilgi isteyen misafirlerimizin rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişim kurmaları gerekmektedir.
- Sezonluk havuz 01 Temmuz ile 30 Eylül arasında açık olacaktır.
- Havuz 9 ve 22 arasında açıktır.
- Misafirlerin masaj hizmeti için rezervasyon yaptırması gereklidir. Misafirler otele varmadan önce, rezervasyon onayındaki iletişim bilgilerini kullanarak misafir evi ile görüşebilir ve rezervasyon yaptırılabilir.
Ücretler:
- Evcil hayvan ücreti: evcil hayvan başına, günlük 10 EUR.
- Rehber hayvanlar ücretten muaftır
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.
| Adres: | 2145 Chem. de Pétau 33-684602304 33-684602304, Vic-Fezensac, Fransa 32190 |
|---|---|
| Havaalanı Kodu: | Henüz Bilgi Sağlanamadı |
| Gazlı ızgara | Güvenli otopark |
| Açık otopark | Ücretsiz full (tam) kahvaltı |
| Tekerlekli sandalye kullanımına uygun – hayır | Engellilere uygun servis yok |
| Dış mekan mobilyaları | Ücretsiz kahvaltı |
| Her tarafı çitli | Havuz şemsiyeleri |
| Resepsiyon (sınırlı saatlerde) | Ücretsiz kablosuz internet |
| Her gün | Sıcak su havuzlarının sayısı - 1 |
| Barbekü ızgarası/ızgaraları | Açık sezonluk havuz |
| Bahçe | Tam donanımlı spa |
| Ücretsiz valesiz otopark | Teras |
| Havuz şezlongları |
| Comfort Tek Büyük Yataklı Oda Özellikleri : 1 büyük (Queen) Boy Yatak 20 metrekare büyüklüğünde Tasarım - Ayrı oturma alanı İnternet - ücretsiz kablosuz İnternet erişimi (100+ Mbps (1-2 kişi için veya 6 cihaza kadar yeterli)) Banyo - Özel banyo, duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi Konfor - Klima kontrollü ısıtma ve klima Bilmeniz Gerekenler - Sınırlı kat hizmeti Sigara İçilmez |
Yukarıda belirtilen oda özellikleri otelin genel oda özellikleridir. Bu özellikler seçtiğiniz oda tipine göre değişiklik gösterebilir. Lütfen seçtiğiniz oda tipinin yanındaki sekmeyi tıklayarak o oda tipinin özelliklerini kontrol ediniz.
Listelenen fiyatlar, aksi belirtilmediği sürece, talep ettiğiniz gecelerdeki toplam oda fiyatıdır ve vergi ve harçlar dahildir. Toplam oda fiyatları doluluk oranına göre değişebilir. Bazı fiyatlar için ekstra tanımlamalar gerekmektedir. Ekstra kişiler, çocuklar, tekerlekli yataklar ve yan giderler için ek ücret talep edilebilir.
Otel giriş (Check-in) sırasında fotoğraflı Pasaport/Kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir. Tesisten talep ettiğiniz özellikler garanti edilmez. Rezervasyon ücreti rezervasyon sırasında kredi kartınızdan çekilmektedir. "Otelde Öde" opsiyonunda otelde ödeyebilirsiniz. Toplam tutar tüm oda ücretlerini ve vergileri kapsamaktadır , ancak park, telefon görüşmesi, oda servisi ve bazı şehirlerde Şehir Vergisi gibi ücretler otele ödenmektedir.
Fotoğrafların doğruluğu otellerin sorumluluğundadır. TatilSepeti.Com hatalı fotoğraflardan sorumlu tutulamaz.