DSK Galle Apartments - Sri Lanka

  • 3 Yıldız Mahamodara Deniz Kaplumbağası Üretme Çiftliği - Galle - Sri Lanka Haritada Görüntüle
Basic Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Basic Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Standard Apart Daire, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez
Standard Apart Daire, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez
Standard Üç Kişilik Oda, 3 Yatak Odası
Standard Üç Kişilik Oda, 3 Yatak Odası
  • Nakit, Havale ve Kredi Kartı Tek Çekimde geçerlidir.
Ödeme Koşulu
İndirim Oranı
  • Havale
  • Kredi Kartı
    Tek Çekim
Check-in & Önemli Bilgiler
Otele Giriş Saati: 12:00 PM - herhangi bir zaman Otelden Çıkış Saati: 12.00
Oda Sayısı: 9 Kat Sayısı: 1

Check-in Talimatları

Giriş Bilgileri:

  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için giriş sırasında resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Bu konaklama yerinde nakit kabul edilmektedir
  • Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde karbonmonoksit dedektörü olup olmadığını bildirmemiştir; seyahat ederken yanınızda taşınabilir bir dedektör getirebilirsiniz.
  • Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde bir duman dedektörü bulunduğunu belirtmiştir
  • Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında yangın söndürücü, güvenlik sistemi ve ilk yardım çantası yer almaktadır
  • Bu konaklama yeri profesyonel bir şekilde temizlenir


Özel Talimatlar:
Bu konaklama yerinde resepsiyon bulunmamaktadır. Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 72 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Misafirler giriş talimatları için konaklama yeri ile iletişime geçmelidir. Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir.

Gitmeden Önce Bilmeniz Gerekenler:
  • Ebeveynleri veya vasileriyle aynı odada kalan ve mevcut yatak takımlarını kullanan en fazla 5 çocuk için konaklama ücreti alınmaz.
  • Konaklama yeri profesyonel bir şekilde temizlenir.
  • Temassız çıkış imkânı sunulur.

Konum Bilgileri
Adres: No.06,Station Road, Richmond Hill , Galle, Sri Lanka 80000
Havaalanı Kodu: Henüz Bilgi Sağlanamadı
Görülecek Yerler
Henüz Bilgi Sağlanamadı
Otel Özellikleri
    • Bahçe
    • Sigara içilmeyen otel
    • Toplam oda sayısı - 9
    • Ücretsiz kablosuz internet
    • Ücretsiz valesiz otopark
Oda Özellikleri
    • Banyo sayısı - 1
    • Günlük kat hizmeti
    • Masa
    • Sadece duş
    • Sigara İçilmeyen
    • Yatak odası sayısı - 3
    • Özel banyo

Yukarıda belirtilen oda özellikleri otelin genel oda özellikleridir. Bu özellikler seçtiğiniz oda tipine göre değişiklik gösterebilir. Lütfen seçtiğiniz oda tipinin yanındaki sekmeyi tıklayarak o oda tipinin özelliklerini kontrol ediniz.
Diğer Notlar

Listelenen fiyatlar, aksi belirtilmediği sürece, talep ettiğiniz gecelerdeki toplam oda fiyatıdır ve vergi ve harçlar dahildir. Toplam oda fiyatları doluluk oranına göre değişebilir. Bazı fiyatlar için ekstra tanımlamalar gerekmektedir. Ekstra kişiler, çocuklar, tekerlekli yataklar ve yan giderler için ek ücret talep edilebilir.

Otel giriş (Check-in) sırasında fotoğraflı Pasaport/Kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir. Tesisten talep ettiğiniz özellikler garanti edilmez. Rezervasyon ücreti rezervasyon sırasında kredi kartınızdan çekilmektedir. "Otelde Öde" opsiyonunda otelde ödeyebilirsiniz. Toplam tutar tüm oda ücretlerini ve vergileri kapsamaktadır , ancak park, telefon görüşmesi, oda servisi ve bazı şehirlerde Şehir Vergisi gibi ücretler otele ödenmektedir.

Fotoğrafların doğruluğu otellerin sorumluluğundadır. TatilSepeti.Com hatalı fotoğraflardan sorumlu tutulamaz.

Biz Sizi Arayalım

Telefon Biz Sizi Arayalım

Konu başlığına göre sorumlu olacak departmanlar farklılık göstermektedir. Konu başlığını doğru seçmeniz talebinizin en kısa sürede sonuçlanmasına yardımcı olacaktır.