Finca Aal Cachucho Hotel Rural - İspanya
-
4 Yıldız
San Agustin del Guadalix bölgesinde - San Agustin del Guadalix - İspanya
Haritada Görüntüle
| Otele Giriş Saati: | 14.00 - 21 | Otelden Çıkış Saati: | |
|---|---|---|---|
| Oda Sayısı: | 7 | Kat Sayısı: | 1 |
Check-in Talimatları
Giriş Bilgileri:
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Misafirlerin beşik/bebek yatağı ve portatif/ilave yatak rezervasyonu için bu konaklama yeri ile önceden iletişime geçmesi gerekir
- Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir; nakit kabul edilmez
- Nakitsiz ödeme imkânı mevcuttur
Özel Talimatlar:
Resepsiyon her gün 9 - 21 arasında açıktır. Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 24 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Misafirlerin varıştan önce güvenli bağlantı yoluyla konaklama yeri ile online kayıt yaptırması gerekmektedir. Konaklama yerine saat 21 sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Misafirlere, giriş talimatları varışlarından önceki 24 saat içinde e-posta yoluyla gönderilecektir. Resepsiyon sınırlı saatlerde hizmet vermektedir.
Gitmeden Önce Bilmeniz Gerekenler:
- Bu konaklama yerindeki nakit işlemler için ulusal düzenlemeler uyarınca 1000 EUR üst limiti uygulanmaktadır. Bu konuda daha fazla bilgi isteyen misafirlerimizin rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişim kurmaları gerekmektedir.
- Havuz 8 ve 22 arasında açıktır.
- Tüm işlemler için nakitsiz ödeme yöntemleri bulunur.
- Temassız giriş imkânı ve temassız çıkış imkânı sunulur.
Ücretler:
- Kontinental kahvaltı yetişkinler için yaklaşık olarak 17 EUR, çocuklar için 10 EUR ücret karşılığında servis edilmektedir
- Evcil hayvan ücreti: evcil hayvan başına, günlük 17.00 EUR.
- Rehber hayvanlar ücretten muaftır
- Beşik (bebek yatağı) ücreti: gecelik 17.0 EUR.
- İlave yatak ücreti: günlük 17.0 EUR.
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.
| Adres: | Camino Correcaballos SN , San Agustin del Guadalix, İspanya 28750 |
|---|---|
| Havaalanı Kodu: | Henüz Bilgi Sağlanamadı |
- Açık sezonluk havuz
- Bahçe
- Birden fazla dil bilen personel
- Düğün organizasyonu
- Engellilere uygun duş
- Genel alanlarda kahve/çay
- Havaalanı servisi (ücretli)
- Havuz şemsiyeleri
- Kahvaltı servisi var (ücretli)
- Konferans alanı
- Konferans alanı büyüklüğü (metre) - 180
- Odada engellilere yönelik özellikler
- Ortak buzdolabı
- Piknik alanı
- Restoran
- Sigara içmek için özel alanlar
- Teras
- Toplam oda sayısı - 7
- Toplantı odaları
- Tur/bilet hizmetleri
- Valiz dolabı
- Çamaşırhane
- Ücretsiz kablosuz internet
- Ücretsiz valesiz otopark
- Buzdolabı
- Elektrikli su ısıtıcısı
- Geniş duş başlığı
- Günlük kat hizmeti
- Havlu verilir
- Isıtma
- Işık/gürültü/ısı sızdırmayan perdeler
- Kahve/çay makinesi
- Klima
- Mutfak eşyası, tabak, çatal ve mutfak gereçleri
- Ocak ızgarası
- Oda servisi (sınırlı saatlerde)
- Sadece duş
- Ses geçirmez odalar
- Sigara İçilmez
- Tekerlekli sandalye kullanımına uygun
- Çarşaf takımı verilir
- Özel banyo
- Ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri
- Ücretsiz kablosuz internet
- Ücretsiz şişe su
Yukarıda belirtilen oda özellikleri otelin genel oda özellikleridir. Bu özellikler seçtiğiniz oda tipine göre değişiklik gösterebilir. Lütfen seçtiğiniz oda tipinin yanındaki sekmeyi tıklayarak o oda tipinin özelliklerini kontrol ediniz.
Listelenen fiyatlar, aksi belirtilmediği sürece, talep ettiğiniz gecelerdeki toplam oda fiyatıdır ve vergi ve harçlar dahildir. Toplam oda fiyatları doluluk oranına göre değişebilir. Bazı fiyatlar için ekstra tanımlamalar gerekmektedir. Ekstra kişiler, çocuklar, tekerlekli yataklar ve yan giderler için ek ücret talep edilebilir.
Otel giriş (Check-in) sırasında fotoğraflı Pasaport/Kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir. Tesisten talep ettiğiniz özellikler garanti edilmez. Rezervasyon ücreti rezervasyon sırasında kredi kartınızdan çekilmektedir. "Otelde Öde" opsiyonunda otelde ödeyebilirsiniz. Toplam tutar tüm oda ücretlerini ve vergileri kapsamaktadır , ancak park, telefon görüşmesi, oda servisi ve bazı şehirlerde Şehir Vergisi gibi ücretler otele ödenmektedir.
Fotoğrafların doğruluğu otellerin sorumluluğundadır. TatilSepeti.Com hatalı fotoğraflardan sorumlu tutulamaz.