Flamingo Bau Abtel - Vietnam
- 2 Yıldız Bich Tapınağı - Hoang Hoa - Vietnam
| Otele Giriş Saati: | 14 - 21 | Otelden Çıkış Saati: | 12.00 |
|---|---|---|---|
| Oda Sayısı: | 2 | Kat Sayısı: | 0 |
Check-in Talimatları
Giriş Bilgileri:
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde nakit kabul edilmektedir
- Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde karbonmonoksit dedektörü olup olmadığını bildirmemiştir; seyahat ederken yanınızda taşınabilir bir dedektör getirebilirsiniz.
- Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde bir duman dedektörü olup olmadığını belirtmemiştir
Özel Talimatlar:
Bu konaklama yerinde resepsiyon bulunmamaktadır. Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 48 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Misafirlerden varıştan önce konaklama yerine fotoğraflı resmi kimlik fotokopisi sunmaları istenecektir. Konaklama yerine saat 14 sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Misafirlere, giriş talimatları varışlarından önceki 72 saat içinde e-posta yoluyla gönderilecektir. Konaklama yeri sahibi varışta misafirleri karşılayacaktır. Misafirlere yardımcı olması için bir sanal resepsiyon sistemi mevcutturKonaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir.
Ücretler:
- Geç giriş ücreti: 09.30 ve öğlen arasındaki girişler için 100000 VND.
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.
| Adres: | Flamingo Hai Tien 84-919210386 84-919210386, Hoang Hoa, Vietnam 0373 |
|---|---|
| Havaalanı Kodu: | Henüz Bilgi Sağlanamadı |
Bich Tapınağı - 0,5 km / 0,3 mi
Hai Long Pagodası - 8,7 km / 5,4 mi
Ham Rong Köprüsü - 21,9 km / 13,6 mi
Ba Trieu Tapınağı - 28 km / 17,4 mi
Sam Son Deniz Meydanı - 36,7 km / 22,8 mi
Kırmızı Sütun Pazarı - Sam Son - 37,1 km / 23,1 mi
Sam Son Plajı - 38,3 km / 23,8 mi
Doc Cuoc Tapınağı - 38,4 km / 23,8 mi
Hon Trong Mai - 38,4 km / 23,9 mi
Doc Couc Tapınağı - 38,4 km / 23,9 mi
Co Tien Tapınağı - 38,6 km / 24 mi
FLC Samson Golf Sahası - 39,5 km / 24,6 mi
Tu Thuc Mağarası - 48,1 km / 29,9 mi
Mai An Tiem Tapınağı - 51,9 km / 32,3 mi
| Denize yürüyüş yolu | Tekerlekli sandalye kullanımına uygun – hayır |
| Engellilere uygun servis yok | Dış mekan mobilyaları |
| Dış mekan eğlence alanı | Yatak çarşafı değişimi (istek üzerine) |
| Otelde ücretsiz plaj kulübü | Açık havuz sayısı - 1 |
| Havlu değişimi (istek üzerine) | Hamam |
| Otelde Spa hizmetleri | Piknik alanı |
| Bahçe | Tam donanımlı spa |
| Ücretsiz valesiz otopark | Teras |
| Standard Apart Daire, Balkon, Plaj Manzaralı Özellikleri : 1 tek Kişilik XL Yatak ve 1 en Büyük Boy (King) Yatak 45 metrekare büyüklüğünde, plaj manzaralı, balkon bulunan ses yalıtımına sahip oda Tasarımt - yatak odası ve oturma odası İnternet - ücretsiz kablosuz İnternet erişimi (500+ Mbps (6'dan fazla kişi/10'dan fazla cihaz için yeterli)) Yemek ve İçecek - mutfak, buzdolabı, ocak ızgarası ve tencere seti/tabak seti Banyo - Özel banyo, duş, bornoz ve terlik Faydalı Bilgiler - Dizüstü bilgisayar çalışma alanı ve gardırop veya giysi dolabı Konfor - Çarşaf takımı değişimi (istek üzerine), havlu değişimi (istek üzerine) ve otomatik soğutma/ısıtma sistemi Sigara İçilmez |
Yukarıda belirtilen oda özellikleri otelin genel oda özellikleridir. Bu özellikler seçtiğiniz oda tipine göre değişiklik gösterebilir. Lütfen seçtiğiniz oda tipinin yanındaki sekmeyi tıklayarak o oda tipinin özelliklerini kontrol ediniz.
Listelenen fiyatlar, aksi belirtilmediği sürece, talep ettiğiniz gecelerdeki toplam oda fiyatıdır ve vergi ve harçlar dahildir. Toplam oda fiyatları doluluk oranına göre değişebilir. Bazı fiyatlar için ekstra tanımlamalar gerekmektedir. Ekstra kişiler, çocuklar, tekerlekli yataklar ve yan giderler için ek ücret talep edilebilir.
Otel giriş (Check-in) sırasında fotoğraflı Pasaport/Kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir. Tesisten talep ettiğiniz özellikler garanti edilmez. Rezervasyon ücreti rezervasyon sırasında kredi kartınızdan çekilmektedir. "Otelde Öde" opsiyonunda otelde ödeyebilirsiniz. Toplam tutar tüm oda ücretlerini ve vergileri kapsamaktadır , ancak park, telefon görüşmesi, oda servisi ve bazı şehirlerde Şehir Vergisi gibi ücretler otele ödenmektedir.
Fotoğrafların doğruluğu otellerin sorumluluğundadır. TatilSepeti.Com hatalı fotoğraflardan sorumlu tutulamaz.