Flat Oeste La Residence - Brezilya
- 3 Yıldız Goiania (Batı Bölgesi) içinde - Goiania - Brezilya
| Otele Giriş Saati: | 1:00 PM - gece yarısı | Otelden Çıkış Saati: | 12.00 |
|---|---|---|---|
| Oda Sayısı: | 1 | Kat Sayısı: | 1 |
Check-in Talimatları
Giriş Bilgileri:
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları, banka kartları ve nakit kabul edilmektedir
- Uzun süreli kiracılar kabul edilir
- Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde karbonmonoksit dedektörü olup olmadığını bildirmemiştir; seyahat ederken yanınızda taşınabilir bir dedektör getirebilirsiniz.
- Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde bir duman dedektörü bulunduğunu belirtmiştir
- Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında yangın söndürücü ve güvenlik sistemi yer almaktadır
- Bu konaklama yeri profesyonel bir şekilde temizlenir
Özel Talimatlar:
Resepsiyon çalışanları konaklama yerine varışta misafirleri karşılayacaktır. Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir.
Gitmeden Önce Bilmeniz Gerekenler:
- 18 yaşın altındaki bir çocuk ile birlikte seyahat eden anne-babalar veya yasal vasi giriş sırasında çocuğun nüfus cüzdanını ve fotoğraflı kimlik (örneğin pasaport) göstermelidir. Brezilya'ya yapılan uluslararası seyahatlerde, anne veya babadan sadece biri çocuk ile seyahat ediyorsa, anne veya baba, çocuğun nüfus cüzdanına ve fotoğraflı kimliğine ilave olarak diğer ebeveyn tarafından imzalanmış noter onaylı izin belgesi göstermelidir. Anne-babanın veya yasal vasinin (hangisi geçerliyse) bu yetkiyi verememesi veya vermek istememesi durumunda, mahkeme emri gereklidir. Brezilya'ya çocuk ile seyahat etmek isteyen ziyaretçiler daha fazla bilgi almak için seyahate çıkmadan önce Brezilya Konsolosluğu ile görüşmelidir.
- Havuz 07.30 ve 18 arasında açıktır.
- Ebeveynleri veya vasileriyle aynı odada kalan ve mevcut yatak takımlarını kullanan bir çocuk için konaklama ücreti alınmaz.
- Konaklama yeri profesyonel bir şekilde temizlenir.
Ücretler:
- Mutfak/küçük mutfak için ek ücret ödenmesi gereklidir
- İlave yatak ücreti: günlük 200.0 BRL.
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.
| Adres: | Rua 2,170 Setor Oeste , Goiania, Brezilya 74110130 |
|---|---|
| Havaalanı Kodu: | Henüz Bilgi Sağlanamadı |
- 24 saat açık resepsiyon
- Asansör
- Açık havuz
- Bahçe
- Bir toplantı odası
- Birden fazla dil bilen personel
- Havuz şemsiyeleri
- Havuz şezlongları
- Lobide ücretsiz gazete
- Sigara içilmeyen otel
- Toplam oda sayısı - 1
- Valiz dolabı
- Çamaşırhane
- Çatı terası
- Ücretsiz kablosuz internet
- Ücretsiz kahvaltı
- Ücretsiz valesiz otopark
- Ayrı oturma alanı
- Ayrı oturma odası
- Banyo sayısı - 1
- Buzdolabı
- Fırın
- Günlük kat hizmeti
- Havlu verilir
- Kablo TV servisi
- Klima
- LED TV
- Masa
- Mikrodalga fırın
- Mutfak
- Mutfak eşyası, tabak, çatal ve mutfak gereçleri
- Oda servisi (sınırlı saatlerde)
- Sadece duş
- Sigara İçilmeyen
- Yatak odası sayısı - 4
- Çarşaf takımı verilir
- Özel banyo
- Ücretsiz kablosuz internet
- Ücretsiz şişe su
Yukarıda belirtilen oda özellikleri otelin genel oda özellikleridir. Bu özellikler seçtiğiniz oda tipine göre değişiklik gösterebilir. Lütfen seçtiğiniz oda tipinin yanındaki sekmeyi tıklayarak o oda tipinin özelliklerini kontrol ediniz.
Listelenen fiyatlar, aksi belirtilmediği sürece, talep ettiğiniz gecelerdeki toplam oda fiyatıdır ve vergi ve harçlar dahildir. Toplam oda fiyatları doluluk oranına göre değişebilir. Bazı fiyatlar için ekstra tanımlamalar gerekmektedir. Ekstra kişiler, çocuklar, tekerlekli yataklar ve yan giderler için ek ücret talep edilebilir.
Otel giriş (Check-in) sırasında fotoğraflı Pasaport/Kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir. Tesisten talep ettiğiniz özellikler garanti edilmez. Rezervasyon ücreti rezervasyon sırasında kredi kartınızdan çekilmektedir. "Otelde Öde" opsiyonunda otelde ödeyebilirsiniz. Toplam tutar tüm oda ücretlerini ve vergileri kapsamaktadır , ancak park, telefon görüşmesi, oda servisi ve bazı şehirlerde Şehir Vergisi gibi ücretler otele ödenmektedir.
Fotoğrafların doğruluğu otellerin sorumluluğundadır. TatilSepeti.Com hatalı fotoğraflardan sorumlu tutulamaz.