Gopi Dham - Hindistan
-
2 Yıldız
Shantikunj Aşramı - Haridwar - Hindistan
Haritada Görüntüle
Belirtmiş olduğunuz kriterlere uygun oda bulunamamıştır.
Seçtiğiniz kriterleri değiştirerek tekrar arama yapabilirsiniz.
| Otele Giriş Saati: | öğlen - 11.30 | Otelden Çıkış Saati: | |
|---|---|---|---|
| Oda Sayısı: | 10 | Kat Sayısı: | 1 |
Check-in Talimatları
Giriş Bilgileri:
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde mobil ödeme ve nakit kabul edilmektedir
Özel Talimatlar:
Bu konaklama yerinde resepsiyon bulunmamaktadır. Bu konaklama yerinde çalışma saatleri dışında giriş yapılamamaktadır. Konaklama yeri sahibi varışta misafirleri karşılayacaktır.
Gitmeden Önce Bilmeniz Gerekenler:
- Odalarda kalan tüm misafirlerin otele kayıt yaptırmış olmaları gerekmektedir.
| Adres: | Haripur Kalan, Shivam enclave, , Haridwar, Hindistan 249205 |
|---|---|
| Havaalanı Kodu: | Henüz Bilgi Sağlanamadı |
- Banket salonu
- Düğün organizasyonu
- Sigara içilmeyen otel
- Toplam oda sayısı - 10
- Ücretsiz kablosuz internet
- Ücretsiz valesiz otopark
- Geniş duş başlığı
- Kablo TV servisi
- Kat hizmetleri - konaklama başına bir kere
- LCD TV
- Oda servisi (sınırlı saatlerde)
- Odada klima kumandası (klima)
- Sadece duş
- Sigara İçilmeyen
- Sınırlı kat hizmetleri
- Tavan vantilatörü
- Terlik
- Özel banyo
- Ücretsiz kablosuz internet
Yukarıda belirtilen oda özellikleri otelin genel oda özellikleridir. Bu özellikler seçtiğiniz oda tipine göre değişiklik gösterebilir. Lütfen seçtiğiniz oda tipinin yanındaki sekmeyi tıklayarak o oda tipinin özelliklerini kontrol ediniz.
Listelenen fiyatlar, aksi belirtilmediği sürece, talep ettiğiniz gecelerdeki toplam oda fiyatıdır ve vergi ve harçlar dahildir. Toplam oda fiyatları doluluk oranına göre değişebilir. Bazı fiyatlar için ekstra tanımlamalar gerekmektedir. Ekstra kişiler, çocuklar, tekerlekli yataklar ve yan giderler için ek ücret talep edilebilir.
Otel giriş (Check-in) sırasında fotoğraflı Pasaport/Kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir. Tesisten talep ettiğiniz özellikler garanti edilmez. Rezervasyon ücreti rezervasyon sırasında kredi kartınızdan çekilmektedir. "Otelde Öde" opsiyonunda otelde ödeyebilirsiniz. Toplam tutar tüm oda ücretlerini ve vergileri kapsamaktadır , ancak park, telefon görüşmesi, oda servisi ve bazı şehirlerde Şehir Vergisi gibi ücretler otele ödenmektedir.
Fotoğrafların doğruluğu otellerin sorumluluğundadır. TatilSepeti.Com hatalı fotoğraflardan sorumlu tutulamaz.