Guest House Barocco - Hırvatistan
-
3 Yıldız
Rovinj Kent Müzesi - Rovinj - Hırvatistan
Haritada Görüntüle

Otele Giriş Saati: | 2:00 PM - 20 | Otelden Çıkış Saati: | |
---|---|---|---|
Oda Sayısı: | 2 | Kat Sayısı: | 1 |
Check-in Talimatları
Giriş Bilgileri:
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için giriş sırasında resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları ve nakit kabul edilmektedir
Özel Talimatlar:
Bu konaklama yerinde resepsiyon bulunmamaktadır. Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 48 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Konaklama yerine saat 20 sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Misafirlerin giriş talimatlarını öğrenmek için konaklama yeriyle önceden irtibat kurması gereklidir. Konaklama yeri sahibi varışta misafirleri karşılayacaktır.
Gitmeden Önce Bilmeniz Gerekenler:
- Temassız çıkış imkânı sunulur.
Adres: | Carera 6 , Rovinj, Hırvatistan 52210 |
---|---|
Havaalanı Kodu: | Henüz Bilgi Sağlanamadı |
- Evcil hayvanlara izin verilir
- Sigara içilmeyen otel
- Toplam oda sayısı - 2
- Buzdolabı
- Düz panel ekranlı TV
- Elektrikli su ısıtıcısı
- Havlu verilir
- Isıtma
- Klima
- Sadece duş
- Saç kurutma makinesi
- Sigara İçilmeyen
- Uydu TV kanalları
- Çarşaf takımı verilir
- Özel banyo
- Ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri
- Ücretsiz kablosuz internet
- Ütü/ütü masası
Yukarıda belirtilen oda özellikleri otelin genel oda özellikleridir. Bu özellikler seçtiğiniz oda tipine göre değişiklik gösterebilir. Lütfen seçtiğiniz oda tipinin yanındaki sekmeyi tıklayarak o oda tipinin özelliklerini kontrol ediniz.
Listelenen fiyatlar, aksi belirtilmediği sürece, talep ettiğiniz gecelerdeki toplam oda fiyatıdır ve vergi ve harçlar dahildir. Toplam oda fiyatları doluluk oranına göre değişebilir. Bazı fiyatlar için ekstra tanımlamalar gerekmektedir. Ekstra kişiler, çocuklar, tekerlekli yataklar ve yan giderler için ek ücret talep edilebilir.
Otel giriş (Check-in) sırasında fotoğraflı Pasaport/Kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir. Tesisten talep ettiğiniz özellikler garanti edilmez. Rezervasyon ücreti rezervasyon sırasında kredi kartınızdan çekilmektedir. "Otelde Öde" opsiyonunda otelde ödeyebilirsiniz. Toplam tutar tüm oda ücretlerini ve vergileri kapsamaktadır , ancak park, telefon görüşmesi, oda servisi ve bazı şehirlerde Şehir Vergisi gibi ücretler otele ödenmektedir.
Fotoğrafların doğruluğu otellerin sorumluluğundadır. TatilSepeti.Com hatalı fotoğraflardan sorumlu tutulamaz.