Happy Family Apartments San Pietro - İtalya
- Eski Liman - Cenova - İtalya
| Otele Giriş Saati: | 15 - 20 | Otelden Çıkış Saati: | 10 |
|---|---|---|---|
| Oda Sayısı: | 1 | Kat Sayısı: | 0 |
Check-in Talimatları
Giriş Bilgileri:
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları, banka kartları ve nakit kabul edilmektedir
- Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde bir karbonmonoksit dedektörü bulunduğunu belirtmiştir
- Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde bir duman dedektörü bulunduğunu belirtmiştir
- Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında yangın söndürücü yer almaktadır
- Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
Özel Talimatlar:
Bu konaklama yerinde resepsiyon bulunmamaktadır. Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 72 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Misafirlerin varıştan önce güvenli bağlantı yoluyla konaklama yeri ile online kayıt yaptırması gerekmektedir. Misafirlerden varıştan önce konaklama yerine fotoğraflı resmi kimlik fotokopisi sunmaları istenecektir. Konaklama yerine saat 20 sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Normal giriş saatlerinin dışında varış yapmayı planlayan misafirlere, giriş talimatları ve kilitli kasa bilgileri varışlarından önceki 24 saat içinde e-posta yoluyla gönderilecektir. Misafirler özel girişi kullanarak kendi konaklama birimlerine ulaşabilir.Misafirlere yardımcı olması için bir sanal resepsiyon sistemi mevcutturKonaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir.
Gitmeden Önce Bilmeniz Gerekenler:
- Çocuklar dâhil olmak üzere tüm misafirler giriş noktasında şahsen bulunmalı ve devletleri tarafından verilen fotoğraflı resmî kimlik kartlarını veya pasaportlarını ibraz etmelidirler.
- Bu konaklama yerindeki nakit işlemler için ulusal düzenlemeler uyarınca 5000 EUR üst limiti uygulanmaktadır. Bu konuda daha fazla bilgi isteyen misafirlerimizin rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişim kurmaları gerekmektedir.
Ücretler:
- Evcil hayvan ücreti: konaklama yeri başına, konaklama başına 30 EUR.
- Rehber hayvanlar ücretten muaftır
- Erken giriş ücreti: 30 EUR (müsaitlik durumuna bağlıdır).
- Geç giriş ücreti: 20 ve 23.30 arasındaki girişler için 30 EUR.
- Geç çıkış ücreti: 30 EUR (müsaitlik durumuna bağlıdır).
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.
Zorunlu Ücretler ve Vergiler:
Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:
- Şehir vergisi alınmaktadır: 8 geceye kadar kişi başı, gecelik 5.00 EUR. Bu vergi 14 yaş yaş altı çocuklar için geçerli değildir.
Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.
| Adres: | Via S. Pietro della Porta, 21/13 39-0-3921816699 39-0-3921816699, Cenova, İtalya 16123 |
|---|---|
| Havaalanı Kodu: | Henüz Bilgi Sağlanamadı |
Palazzo San Giorgio - 0,1 km / 0,1 mi
St. Lorenzo Katedrali Hazine Müzesi - 0,2 km / 0,1 mi
Cattedrale di San Lorenzo - 0,2 km / 0,1 mi
Palazzo di San Giorgio - 0,2 km / 0,2 mi
San Lorenzo Kanonikleri Manastırı Piskoposluk Müzesi - 0,2 km / 0,2 mi
Spinola Sarayı Ulusal Galerisi - 0,3 km / 0,2 mi
Eski Liman - 0,3 km / 0,2 mi
Piazza San Matteo - 0,3 km / 0,2 mi
Cenova Tarih, Sanat ve Görüntü Belgeleme Merkezi - 0,3 km / 0,2 mi
Vico della Casana - 0,3 km / 0,2 mi
Bigo (Il Bigo) - 0,3 km / 0,2 mi
Grimaldi Sarayı (Palazzo Grimaldi) - 0,3 km / 0,2 mi
Beyaz Saray (Palazzo Bianco) - 0,3 km / 0,2 mi
Palazzo Ducale - 0,4 km / 0,2 mi
Strada Nuova Müzeleri - 0,4 km / 0,2 mi
En yakın havaalanı Cenova (GOA-Cristoforo Colombo) - 9,1 km / 5,6 mi
| İyi aydınlatılmış giriş yolu | Bebek/çocuk oyuncakları |
| Sigara içilmeyen konaklama yeri | Tekerlekli sandalye kullanımına uygun – hayır |
| Çocuk oyuncakları | Çocuk oyunları |
| Hızlı check-out | Asansör |
| Family Apart Daire Özellikleri : 1 büyük (Queen) Boy Yatak, 1 çift Kişilik Yatak ve 1 çift kişilik çekyat 60 metrekare büyüklüğünde, şehir manzaralı oda Tasarım - 2 yatak odası, oturma odası ve yemek alanı İnternet - ücretsiz kablosuz İnternet erişimi (50+ Mbps) Eğlence - 55-inç düz ekran televizyon, kablo TV kanalları ve Netflix Yemek ve İçecek - mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu, set üstü ocak, fırın ve mikrodalga fırın Yatak Özellikleri - Kuş tüyü yorgan, ışık/gürültü/ısı sızdırmayan perdeler ve çarşaf takımı Banyo - Özel banyo, duş ve geniş duş başlığı Faydalı Bilgiler - Çamaşır makinesi, Çift Kişilik çekyat ve dizüstü bilgisayar çalışma alanı; misafirler beşik (ücretsiz) isteyebilir Konfor - Otomatik soğutma/ısıtma sistemi ve ısıtma Bilmeniz Gerekenler - Portatif/ilave yatak yoktur, diş fırçası ve diş macunu yoktur Sigara İçilmez |
Yukarıda belirtilen oda özellikleri otelin genel oda özellikleridir. Bu özellikler seçtiğiniz oda tipine göre değişiklik gösterebilir. Lütfen seçtiğiniz oda tipinin yanındaki sekmeyi tıklayarak o oda tipinin özelliklerini kontrol ediniz.
Listelenen fiyatlar, aksi belirtilmediği sürece, talep ettiğiniz gecelerdeki toplam oda fiyatıdır ve vergi ve harçlar dahildir. Toplam oda fiyatları doluluk oranına göre değişebilir. Bazı fiyatlar için ekstra tanımlamalar gerekmektedir. Ekstra kişiler, çocuklar, tekerlekli yataklar ve yan giderler için ek ücret talep edilebilir.
Otel giriş (Check-in) sırasında fotoğraflı Pasaport/Kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir. Tesisten talep ettiğiniz özellikler garanti edilmez. Rezervasyon ücreti rezervasyon sırasında kredi kartınızdan çekilmektedir. "Otelde Öde" opsiyonunda otelde ödeyebilirsiniz. Toplam tutar tüm oda ücretlerini ve vergileri kapsamaktadır , ancak park, telefon görüşmesi, oda servisi ve bazı şehirlerde Şehir Vergisi gibi ücretler otele ödenmektedir.
Fotoğrafların doğruluğu otellerin sorumluluğundadır. TatilSepeti.Com hatalı fotoğraflardan sorumlu tutulamaz.