Hotel Green Park Suzuka - Japonya

İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
  • Nakit, Havale ve Kredi Kartı Tek Çekimde geçerlidir.
Ödeme Koşulu
İndirim Oranı
  • Havale
  • Kredi Kartı
    Tek Çekim
Check-in & Önemli Bilgiler
Otele Giriş Saati: 3:00 PM - gece yarısı Otelden Çıkış Saati: 10:00 AM
Oda Sayısı: 142 Kat Sayısı: 1

Check-in Talimatları

Giriş Bilgileri:

  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı ya da nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir; nakit kabul edilmez
  • Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
  • Toplantı odası rezervasyonu yapmak isteyen misafirler, bu otelle önceden irtibata geçmelidir.


Özel Talimatlar:
Misafirlerin giriş düzenlemeleri için rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini önceden araması gereklidir. Konaklama yerine saat gece yarısı sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Misafirlerin giriş talimatlarını öğrenmek için konaklama yeriyle önceden irtibat kurması gereklidir. Resepsiyon çalışanları konaklama yerine varışta misafirleri karşılayacaktır. Sorularınız için lütfen rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle irtibat kurun.

Gitmeden Önce Bilmeniz Gerekenler:
  • Ebeveynleri veya vasisiyle aynı odada kalan ve mevcut yatak takımlarını kullanan 11 yaş veya altındaki çocuklar için konaklama ücreti alınmaz.
  • Japonya Sağlık, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, tüm uluslararası ziyaretçilerin konaklama yerine (otel, motel, pansiyon, vb.) giriş yaparken pasaport numaralarını ve uyruklarını bildirmelerini şart koşmaktadır. Ek olarak, konaklama yeri sahiplerinin tüm giriş yapan misafirlerin pasaportunun fotokopisini alması ve fotokopiyi saklaması zorunludur.

Ücretler:
  • Japon tipi kahvaltı yetişkinler için yaklaşık olarak 1200-1300 JPY, çocuklar için 500-500 JPY ücret karşılığında servis edilmektedir

Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.

Konum Bilgileri
Adres: 4-15-20 Shiroko , Suzuka, Japonya 510-0243
Havaalanı Kodu: Henüz Bilgi Sağlanamadı
Görülecek Yerler
Henüz Bilgi Sağlanamadı
Otel Özellikleri
    • 24 saat açık resepsiyon
    • Banyo sayısı - - 1
    • Kahvaltı servisi var (ücretli)
    • Restoran
    • Sigara içilmeyen otel
    • Toplam oda sayısı - 142
    • Toplantı odası sayısı: 5
    • Valiz dolabı
    • Çamaşırhane
    • Ücretsiz kablosuz internet
    • Ücretsiz valesiz otopark
Oda Özellikleri
    • Buzdolabı
    • Duş/küvet kombinasyonu
    • Düz panel ekranlı TV
    • Elektronik bide özellikli tuvalet
    • Günlük kat hizmeti
    • Isıtma
    • Klima
    • Saç kurutma makinesi
    • Sigara İçilmeyen
    • Özel banyo
    • Ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri
    • Ücretsiz kablolu İnternet
    • Ücretsiz kablosuz internet

Yukarıda belirtilen oda özellikleri otelin genel oda özellikleridir. Bu özellikler seçtiğiniz oda tipine göre değişiklik gösterebilir. Lütfen seçtiğiniz oda tipinin yanındaki sekmeyi tıklayarak o oda tipinin özelliklerini kontrol ediniz.
Diğer Notlar

Listelenen fiyatlar, aksi belirtilmediği sürece, talep ettiğiniz gecelerdeki toplam oda fiyatıdır ve vergi ve harçlar dahildir. Toplam oda fiyatları doluluk oranına göre değişebilir. Bazı fiyatlar için ekstra tanımlamalar gerekmektedir. Ekstra kişiler, çocuklar, tekerlekli yataklar ve yan giderler için ek ücret talep edilebilir.

Otel giriş (Check-in) sırasında fotoğraflı Pasaport/Kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir. Tesisten talep ettiğiniz özellikler garanti edilmez. Rezervasyon ücreti rezervasyon sırasında kredi kartınızdan çekilmektedir. "Otelde Öde" opsiyonunda otelde ödeyebilirsiniz. Toplam tutar tüm oda ücretlerini ve vergileri kapsamaktadır , ancak park, telefon görüşmesi, oda servisi ve bazı şehirlerde Şehir Vergisi gibi ücretler otele ödenmektedir.

Fotoğrafların doğruluğu otellerin sorumluluğundadır. TatilSepeti.Com hatalı fotoğraflardan sorumlu tutulamaz.

Biz Sizi Arayalım

Telefon Biz Sizi Arayalım

Konu başlığına göre sorumlu olacak departmanlar farklılık göstermektedir. Konu başlığını doğru seçmeniz talebinizin en kısa sürede sonuçlanmasına yardımcı olacaktır.