Cafe Bar Hotel Jefi - İspanya

İki Ayrı Yataklı Oda
İki Ayrı Yataklı Oda
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek Büyük Yataklı Oda
Dört Kişilik Oda
Dört Kişilik Oda
  • Nakit, Havale ve Kredi Kartı Tek Çekimde geçerlidir.
Ödeme Koşulu
İndirim Oranı
  • Havale
  • Kredi Kartı
    Tek Çekim
Check-in & Önemli Bilgiler
Otele Giriş Saati: 14.00 - 16 Otelden Çıkış Saati: 12.00
Oda Sayısı: 13 Kat Sayısı: 1

Check-in Talimatları

Giriş Bilgileri:

  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Misafirlerin beşik/bebek yatağı ve portatif/ilave yatak rezervasyonu için bu konaklama yeri ile önceden iletişime geçmesi gerekir
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir; nakit kabul edilmez
  • Nakitsiz ödeme imkânı mevcuttur
  • Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında yangın söndürücü, güvenlik sistemi ve ilk yardım çantası yer almaktadır
  • Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.


Özel Talimatlar:
Bu konaklama yerinde resepsiyon bulunmamaktadır. Misafirlerin varıştan önce güvenli bağlantı yoluyla konaklama yeri ile online kayıt yaptırması gerekmektedir. Misafirlere, giriş talimatları ve erişim kodu varışlarından önceki 48 saat içinde e-posta yoluyla gönderilecektir. Misafirler özel girişi kullanarak konaklama yerine ulaşabilir. Misafirlere yardımcı olması için bir sanal resepsiyon sistemi mevcutturKonaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir. Giriş işlemleri, 13.00-16.00 ve 19.00-23.59 saatleri arasında yapılmaktadır.

Gitmeden Önce Bilmeniz Gerekenler:
  • Bu konaklama yerindeki nakit işlemler için ulusal düzenlemeler uyarınca 1000 EUR üst limiti uygulanmaktadır. Bu konuda daha fazla bilgi isteyen misafirlerimizin rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişim kurmaları gerekmektedir.
  • Odalarda kalan tüm misafirlerin otele kayıt yaptırmış olmaları gerekmektedir.
  • Tüm işlemler için nakitsiz ödeme yöntemleri bulunur.

Ücretler:
  • Kontinental kahvaltı yetişkinler için yaklaşık olarak 5 EUR, çocuklar için 5 EUR ücret karşılığında servis edilmektedir
  • İlave yatak ücreti: gecelik 15.0 EUR.

Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.

Konum Bilgileri
Adres: Avenida Garganta La Olla, 7 , Jaraíz de la Vera, İspanya 10400
Havaalanı Kodu: Henüz Bilgi Sağlanamadı
Görülecek Yerler
Henüz Bilgi Sağlanamadı
Otel Özellikleri
    • Bar/dinlenme salonu
    • Kahvaltı servisi var (ücretli)
    • Sigara içilmeyen otel
    • Teras
    • Toplam oda sayısı - 13
    • Tur/bilet hizmetleri
    • Yakında ücretsiz otopark
    • Ücretsiz kablosuz internet
Oda Özellikleri
    • Derin küvet
    • Dijital TV servisi
    • Düz panel ekranlı TV
    • Günlük kat hizmeti
    • Havlu verilir
    • Isıtma
    • Işık/gürültü/ısı sızdırmayan perdeler
    • Klima
    • Sadece küvet
    • Saç kurutma makinesi
    • Sigara İçilmez
    • Çarşaf takımı verilir
    • Özel banyo
    • Ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri
    • Ücretsiz kablosuz internet

Yukarıda belirtilen oda özellikleri otelin genel oda özellikleridir. Bu özellikler seçtiğiniz oda tipine göre değişiklik gösterebilir. Lütfen seçtiğiniz oda tipinin yanındaki sekmeyi tıklayarak o oda tipinin özelliklerini kontrol ediniz.
Diğer Notlar

Listelenen fiyatlar, aksi belirtilmediği sürece, talep ettiğiniz gecelerdeki toplam oda fiyatıdır ve vergi ve harçlar dahildir. Toplam oda fiyatları doluluk oranına göre değişebilir. Bazı fiyatlar için ekstra tanımlamalar gerekmektedir. Ekstra kişiler, çocuklar, tekerlekli yataklar ve yan giderler için ek ücret talep edilebilir.

Otel giriş (Check-in) sırasında fotoğraflı Pasaport/Kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir. Tesisten talep ettiğiniz özellikler garanti edilmez. Rezervasyon ücreti rezervasyon sırasında kredi kartınızdan çekilmektedir. "Otelde Öde" opsiyonunda otelde ödeyebilirsiniz. Toplam tutar tüm oda ücretlerini ve vergileri kapsamaktadır , ancak park, telefon görüşmesi, oda servisi ve bazı şehirlerde Şehir Vergisi gibi ücretler otele ödenmektedir.

Fotoğrafların doğruluğu otellerin sorumluluğundadır. TatilSepeti.Com hatalı fotoğraflardan sorumlu tutulamaz.

Biz Sizi Arayalım

Telefon Biz Sizi Arayalım

Konu başlığına göre sorumlu olacak departmanlar farklılık göstermektedir. Konu başlığını doğru seçmeniz talebinizin en kısa sürede sonuçlanmasına yardımcı olacaktır.