Hôtel La Verticale Chamonix - Fransa
-
Aiguille du Midi Teleferiği - Chamonix-Mont-Blanc - Fransa
Haritada Görüntüle







Otele Giriş Saati: | 15.00 - 22 | Otelden Çıkış Saati: | 11.00 |
---|---|---|---|
Oda Sayısı: | 24 | Kat Sayısı: | 1 |
Check-in Talimatları
Giriş Bilgileri:
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları, ANCV Cheques-Vacances ve nakit kabul edilmektedir
- Bu konaklama yerinde balkon, veranda ve teras gibi çocuklar için uygun olmayabilecek açık alanlar bulunmaktadır; herhangi bir endişeniz varsa varışınızdan önce konaklama yeriyle iletişime geçerek size uygun bir oda ayarlayıp ayarlayamayacaklarını teyit etmenizi öneririz
Özel Talimatlar:
Resepsiyon her gün 07.30 - 22 arasında açıktır. Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 24 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Misafirlerden varıştan önce konaklama yerine pasaport fotokopisi sunmaları istenecektir. Konaklama yerine saat 19.30 sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Normal giriş saatlerinin dışında varış yapmayı planlayan misafirlere, giriş talimatları ve erişim kodu varışlarından önceki 24 saat içinde e-posta yoluyla gönderilecektir. Resepsiyon sınırlı saatlerde hizmet vermektedir. Sorularınız için lütfen rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle irtibat kurun.
Gitmeden Önce Bilmeniz Gerekenler:
- Bu konaklama yerindeki nakit işlemler için ulusal düzenlemeler uyarınca 1000 EUR üst limiti uygulanmaktadır. Bu konuda daha fazla bilgi isteyen misafirlerimizin rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişim kurmaları gerekmektedir.
Ücretler:
- Kontinental kahvaltı yetişkinler için yaklaşık olarak 15 EUR, çocuklar için 11 EUR ücret karşılığında servis edilmektedir
- Valesiz açık otopark ücreti: günlük 17 EUR.
- Evcil hayvan ücreti: evcil hayvan başına, günlük 10 EUR.
- Rehber hayvanlar ücretten muaftır
- Geç çıkış ücreti: 20 EUR (müsaitlik durumuna bağlıdır).
- İlave yatak ücreti: gecelik 30.0 EUR.
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.
Zorunlu Ücretler ve Vergiler:
Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:
- Şehir vergisi alınmaktadır: kişi başı, gecelik 1.00 EUR. Bu vergi 18 yaş yaş altı çocuklar için geçerli değildir.
Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.
Adres: | 25 Impasse de l'Androsace , Chamonix-Mont-Blanc, Fransa 74400 |
---|---|
Havaalanı Kodu: | Henüz Bilgi Sağlanamadı |
- Birden fazla dil bilen personel
- Kahvaltı servisi var (ücretli)
- Sigara içilmeyen otel
- Teras
- Toplam oda sayısı - 24
- Valiz dolabı
- Ücretsiz kablosuz internet
- Ücretsiz valesiz otopark
- Düz panel ekranlı TV
- Kaliteli TV kanalları
- Sadece duş
- Sigara İçilmez
- Sınırlı kat hizmetleri
- Özel banyo
- Ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri
- Ücretsiz kablosuz internet
Yukarıda belirtilen oda özellikleri otelin genel oda özellikleridir. Bu özellikler seçtiğiniz oda tipine göre değişiklik gösterebilir. Lütfen seçtiğiniz oda tipinin yanındaki sekmeyi tıklayarak o oda tipinin özelliklerini kontrol ediniz.
Listelenen fiyatlar, aksi belirtilmediği sürece, talep ettiğiniz gecelerdeki toplam oda fiyatıdır ve vergi ve harçlar dahildir. Toplam oda fiyatları doluluk oranına göre değişebilir. Bazı fiyatlar için ekstra tanımlamalar gerekmektedir. Ekstra kişiler, çocuklar, tekerlekli yataklar ve yan giderler için ek ücret talep edilebilir.
Otel giriş (Check-in) sırasında fotoğraflı Pasaport/Kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir. Tesisten talep ettiğiniz özellikler garanti edilmez. Rezervasyon ücreti rezervasyon sırasında kredi kartınızdan çekilmektedir. "Otelde Öde" opsiyonunda otelde ödeyebilirsiniz. Toplam tutar tüm oda ücretlerini ve vergileri kapsamaktadır , ancak park, telefon görüşmesi, oda servisi ve bazı şehirlerde Şehir Vergisi gibi ücretler otele ödenmektedir.
Fotoğrafların doğruluğu otellerin sorumluluğundadır. TatilSepeti.Com hatalı fotoğraflardan sorumlu tutulamaz.