Hotel Lavas Tacotal - Kosta Rika
-
3 Yıldız
Arenal Natura Ekoloji Parkı - La Fortuna - Kosta Rika
Haritada Görüntüle
| Otele Giriş Saati: | 14.00 - 22 | Otelden Çıkış Saati: | 12.00 |
|---|---|---|---|
| Oda Sayısı: | 43 | Kat Sayısı: | 2 |
Check-in Talimatları
Giriş Bilgileri:
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları ve nakit kabul edilmektedir
- Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında yangın söndürücü ve duman dedektörü yer almaktadır
- Bu konaklama yerinde balkon, veranda ve teras gibi çocuklar için uygun olmayabilecek açık alanlar bulunmaktadır; herhangi bir endişeniz varsa varışınızdan önce konaklama yeriyle iletişime geçerek size uygun bir oda ayarlayıp ayarlayamayacaklarını teyit etmenizi öneririz
Özel Talimatlar:
Bu konaklama yeri misafirlere havaalanı transfer servisi sunmaktadır (bu hizmet ücretli olabilir). Misafirler rezervasyon onayının üzerindeki iletişim bilgilerini kullanarak varıştan 48 saat önce konaklama yeriyle iletişime geçmeli ve varış ayrıntılarını konaklama yerine bildirmelidir. Resepsiyon her gün 6 - 22 arasında açıktır. Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 48 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Misafirlerin giriş talimatlarını öğrenmek için konaklama yeriyle önceden irtibat kurması gereklidir. Resepsiyon sınırlı saatlerde hizmet vermektedir.Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir.
Gitmeden Önce Bilmeniz Gerekenler:
- Misafirlerin masaj hizmeti ve spa seansı için rezervasyon yaptırması gereklidir. Misafirler otele varmadan önce, rezervasyon onayındaki iletişim bilgilerini kullanarak otel ile görüşebilir ve rezervasyon yaptırılabilir.
- Temassız giriş imkânı ve temassız çıkış imkânı sunulur.
Ücretler:
- Havaalanı gidiş geliş servisi ücreti: araç başına (tek yön) 75000 CRC.
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.
| Adres: | 10 Km Oeste de la Iglesia Católica , La Fortuna, Kosta Rika 00011 |
|---|---|
| Havaalanı Kodu: | Henüz Bilgi Sağlanamadı |
| Mesafeler görülecek yer ile otel arasında kuş uçuşu uzaklığı olarak hesaplanmıştır. Ulaşım mesafeleri farklılık gösterebilir. |
|
|
|
|
|
|
|
Tercih edilen Havaalanı: tel Lavas Tacotal için tercih edilen havaalanı Liberya (LIR-Daniel Oduber Uluslararası) - 90,5 km / 56,2miluzaklıktadır. |
- Alışveriş merkezi servisi (ücretli)
- Açık havuz
- Bahçe
- Danışma
- Feribot terminali servisi (ücretli)
- Genel alanlarda kahve/çay
- Havaalanı servisi (ücretli)
- Kat sayısı - 2
- Odada engellilere yönelik özellikler
- Otelde Spa hizmetleri
- Plaj servisi (ücretli)
- Resepsiyon (sınırlı saatlerde)
- Restoran
- Sigara içilmeyen otel
- Spa terapi odası/odaları
- Tam donanımlı spa
- Temalı park servisi (ücretli)
- Teras
- Toplam oda sayısı - 43
- Tur/bilet hizmetleri
- Çocuk havuzu
- Ücretsiz kablosuz internet
- Ücretsiz kahvaltı
- Ücretsiz valesiz otopark
- Akıllı TV
- Avlu
- Dizüstü bilgisayara uygun çalışma alanı
- Günlük kat hizmeti
- Havlu verilir
- Kablo TV servisi
- Kahve/çay makinesi
- Klima
- Kuş tüyü yorgan
- Masa
- Sadece küvet
- Saç kurutma makinesi
- Sigara İçilmez
- Tavan vantilatörü
- Veranda
- Yarı açık banyo
- Çarşaf takımı verilir
- Özel banyo
- Ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri
Yukarıda belirtilen oda özellikleri otelin genel oda özellikleridir. Bu özellikler seçtiğiniz oda tipine göre değişiklik gösterebilir. Lütfen seçtiğiniz oda tipinin yanındaki sekmeyi tıklayarak o oda tipinin özelliklerini kontrol ediniz.
Listelenen fiyatlar, aksi belirtilmediği sürece, talep ettiğiniz gecelerdeki toplam oda fiyatıdır ve vergi ve harçlar dahildir. Toplam oda fiyatları doluluk oranına göre değişebilir. Bazı fiyatlar için ekstra tanımlamalar gerekmektedir. Ekstra kişiler, çocuklar, tekerlekli yataklar ve yan giderler için ek ücret talep edilebilir.
Otel giriş (Check-in) sırasında fotoğraflı Pasaport/Kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir. Tesisten talep ettiğiniz özellikler garanti edilmez. Rezervasyon ücreti rezervasyon sırasında kredi kartınızdan çekilmektedir. "Otelde Öde" opsiyonunda otelde ödeyebilirsiniz. Toplam tutar tüm oda ücretlerini ve vergileri kapsamaktadır , ancak park, telefon görüşmesi, oda servisi ve bazı şehirlerde Şehir Vergisi gibi ücretler otele ödenmektedir.
Fotoğrafların doğruluğu otellerin sorumluluğundadır. TatilSepeti.Com hatalı fotoğraflardan sorumlu tutulamaz.
TripAdvisor Gezgin Puanı