Isla Marisol Resort - Belize
-
2 Yıldız
Plajda - Isla Marisol - Belize
Haritada Görüntüle
Belirtmiş olduğunuz kriterlere uygun oda bulunamamıştır.
Seçtiğiniz kriterleri değiştirerek tekrar arama yapabilirsiniz.
| Otele Giriş Saati: | 9.00 - 15 | Otelden Çıkış Saati: | |
|---|---|---|---|
| Oda Sayısı: | 12 | Kat Sayısı: | 1 |
Check-in Talimatları
Giriş Bilgileri:
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir
- Nakitsiz ödeme imkânı mevcuttur
- Bu konaklama yerinde balkon, veranda ve teras gibi çocuklar için uygun olmayabilecek açık alanlar bulunmaktadır; herhangi bir endişeniz varsa varışınızdan önce konaklama yeriyle iletişime geçerek size uygun bir oda ayarlayıp ayarlayamayacaklarını teyit etmenizi öneririz
- Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
Özel Talimatlar:
Misafirlerin konaklama yerine bot ile transferi gereklidir. Misafirler, rezervasyon sonrasında verilen onay bilgilerindeki iletişim bilgilerini kullanarak 72 saat önce konaklama yeriyle iletişim kurmalıdır. Bu konaklama yeri misafirlere havaalanı transfer servisi sunmaktadır. Misafirler seyahate çıkmadan önce rezervasyon onayındaki iletişim bilgilerini kullanarak varış ayrıntılarını konaklama yerine bildirmelidir. Resepsiyon her gün 8 - 21 arasında açıktır. Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 72 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Misafirlerin giriş talimatlarını öğrenmek için konaklama yeriyle önceden irtibat kurması gereklidir. Resepsiyon sınırlı saatlerde hizmet vermektedir.Sorularınız için lütfen rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle irtibat kurun. Bu otelde sadece çarşamba ve cumartesi günleri tekneyle ulaşım servisi sağlanmaktadır.
Gitmeden Önce Bilmeniz Gerekenler:
- Tüm işlemler için nakitsiz ödeme yöntemleri bulunur.
| Adres: | Dangriga , Isla Marisol , Belize |
|---|---|
| Havaalanı Kodu: | Henüz Bilgi Sağlanamadı |
| Mesafeler görülecek yer ile otel arasında kuş uçuşu uzaklığı olarak hesaplanmıştır. Ulaşım mesafeleri farklılık gösterebilir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Tercih edilen Havaalanı: ng Caye at Lighthouse Reef - 8.3 km / 5.1mil|Carrie Bow Cay Field Station - 26.6 km / 16.6mil|South Water Caye Beach - 27.2 km / 16.9mil|Blue Marlin Dock - 27.3 km / 17mil|Twin Cayes - 29.6 km / 18.4mil|Wee Wee Caye Marine Lab - 31.8 km / 19.7mil|Man O' War Caye - 33.3 km / 20.7mil|Yok Ha Pier - 39.9 km / 24.8mil|Yok Ha Beach - 39.9 km / 24.8mil|Hopkins Beach - 48.8 km / 30.3mil|Maya Beach - 54.8 km / 34.1mil|Placencia Beach - 59.5 km / 37mil|Mayflower Bocawina National Park - 62.2 km / 38.7mil|Half Moon Caye Natural Monument - 63.9 km / 39.7mil|Barrier Reef- 68.3 km / 42.4mil| |
- Barbekü ızgarası/ızgaraları
- Bir toplantı odası
- Engellilere uygun banyo
- Kat sayısı - 1
- Odada engellilere yönelik özellikler
- Plaj barı
- Resepsiyon (sınırlı saatlerde)
- Resepsiyonda emanet kasası
- Restoran
- Sigara içmek için özel alanlar
- Tekerlekli sandalye kullanımına uygun geçiş yolu
- Toplam oda sayısı - 12
- Tur/bilet hizmetleri
- Ücretsiz havaalanı servisi
- Ücretsiz kablosuz internet
- Ücretsiz kahvaltı
- Ayrı oturma alanı
- Balkon
- Buzdolabı
- Günlük kat hizmeti
- Kaliteli yatak takımı
- Klima
- Sadece duş
- Sigara İçilmez
- Tavan vantilatörü
- Özel banyo
- Ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri
Yukarıda belirtilen oda özellikleri otelin genel oda özellikleridir. Bu özellikler seçtiğiniz oda tipine göre değişiklik gösterebilir. Lütfen seçtiğiniz oda tipinin yanındaki sekmeyi tıklayarak o oda tipinin özelliklerini kontrol ediniz.
Listelenen fiyatlar, aksi belirtilmediği sürece, talep ettiğiniz gecelerdeki toplam oda fiyatıdır ve vergi ve harçlar dahildir. Toplam oda fiyatları doluluk oranına göre değişebilir. Bazı fiyatlar için ekstra tanımlamalar gerekmektedir. Ekstra kişiler, çocuklar, tekerlekli yataklar ve yan giderler için ek ücret talep edilebilir.
Otel giriş (Check-in) sırasında fotoğraflı Pasaport/Kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir. Tesisten talep ettiğiniz özellikler garanti edilmez. Rezervasyon ücreti rezervasyon sırasında kredi kartınızdan çekilmektedir. "Otelde Öde" opsiyonunda otelde ödeyebilirsiniz. Toplam tutar tüm oda ücretlerini ve vergileri kapsamaktadır , ancak park, telefon görüşmesi, oda servisi ve bazı şehirlerde Şehir Vergisi gibi ücretler otele ödenmektedir.
Fotoğrafların doğruluğu otellerin sorumluluğundadır. TatilSepeti.Com hatalı fotoğraflardan sorumlu tutulamaz.
TripAdvisor Gezgin Puanı