Istanbul Ev Guest House - İngiltere

Belirtmiş olduğunuz kriterlere uygun oda bulunamamıştır.

Seçtiğiniz kriterleri değiştirerek tekrar arama yapabilirsiniz.

  • Nakit, Havale ve Kredi Kartı Tek Çekimde geçerlidir.
Ödeme Koşulu
İndirim Oranı
  • Havale
  • Kredi Kartı
    Tek Çekim
Check-in & Önemli Bilgiler
Check-in: 14.00 Check-out: 10.00

Check-in Talimatları




Politikalar

Konum Bilgileri
Adres: 8 Madeira Place , Brighton, İngiltere BN2 1TN
Havaalanı Kodu: Henüz Bilgi Sağlanamadı
Görülecek Yerler
Mesafeler görülecek yer ile otel arasında kuş uçuşu uzaklığı olarak hesaplanmıştır. Ulaşım mesafeleri farklılık gösterebilir.

  • Brighton Deniz Yaşamı Merkezi - 0,2 km / 0,1 mil
  • Brighton Kraliyet Köşkü - 0,4 km / 0,2 mil
  • Victoria Bahçeleri - 0,4 km / 0,3 mil
  • Corn Exchange - 0,5 km / 0,3 mil
  • Brighton Müzesi ve Sanat Galerisi - 0,5 km / 0,3 mil
  • Pavilion Tiyatrosu - 0,5 km / 0,3 mil
  • Friends Meeting House - 0,5 km / 0,3 mil
  • Fabrica - 0,6 km / 0,4 mil

Tercih edilen Havaalanı: tanbul Ev Guest House için tercih edilen havaalanı Londra (LGW-Gatwick) - 37,4 km / 23,2miluzaklıktadır.
Otel Genel Bilgileri
Otele Giriş Saati: 14.00 Otelden Çıkış Saati: 10.00
Oda Sayısı: 8 Kat Sayısı: 3
Otel Özellikleri
    • Danışma
    • Kablosuz internet (ücretli)
    • Kat sayısı - 3
    • Sigara içilmeyen otel
    • Toplam oda sayısı - 8
    • Tur/bilet hizmetleri
    • Ücretsiz kahvaltı
Oda Özellikleri
    • Ayrı ayrı dekore edilmiş
    • Düz panel ekranlı TV
    • Kablosuz internet (ücretli)
    • Kahve/çay makinesi
    • Sigara İçilmez

Yukarıda belirtilen oda özellikleri otelin genel oda özellikleridir. Bu özellikler seçtiğiniz oda tipine göre değişiklik gösterebilir. Lütfen seçtiğiniz oda tipinin yanındaki sekmeyi tıklayarak o oda tipinin özelliklerini kontrol ediniz.
Diğer Notlar

Listelenen fiyatlar, aksi belirtilmediği sürece, talep ettiğiniz gecelerdeki toplam oda fiyatıdır ve vergi ve harçlar dahildir. Toplam oda fiyatları doluluk oranına göre değişebilir. Bazı fiyatlar için ekstra tanımlamalar gerekmektedir. Ekstra kişiler, çocuklar, tekerlekli yataklar ve yan giderler için ek ücret talep edilebilir.

Otel giriş (Check-in) sırasında fotoğraflı Pasaport/Kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir. Tesisten talep ettiğiniz özellikler garanti edilmez. Rezervasyon ücreti rezervasyon sırasında kredi kartınızdan çekilmektedir. "Otelde Öde" opsiyonunda otelde ödeyebilirsiniz. Toplam tutar tüm oda ücretlerini ve vergileri kapsamaktadır , ancak park, telefon görüşmesi, oda servisi ve bazı şehirlerde Şehir Vergisi gibi ücretler otele ödenmektedir.

Fotoğrafların doğruluğu otellerin sorumluluğundadır. TatilSepeti.Com hatalı fotoğraflardan sorumlu tutulamaz.

Biz Sizi Arayalım

Telefon Biz Sizi Arayalım

Konu başlığına göre sorumlu olacak departmanlar farklılık göstermektedir. Konu başlığını doğru seçmeniz talebinizin en kısa sürede sonuçlanmasına yardımcı olacaktır.