İzmir Çıkışlı Uçaklı Kilikya Turu

(17 Ekim - 19 Ekim 2025)
Standart Oteller Vb.
Çift Kişilik Odada Kişibaşı
İlave Yatak
Tek Kişilik Oda
Çocuk
14.999,00 TL
14.999,00 TL
17.999,00 TL
  • Nakit, Havale ve Kredi Kartı Tek Çekimde geçerlidir.
  • Kredi Kartına 9 Taksit
Ödeme Koşulu
Taksit Sayısı / İndirim Oranı
  • Havale
  • Kredi Kartı Tek Çekim
  • Axess Card
    3 Taksit
  • Axess Card
    6 Taksit
  • Axess Card
    9 Taksit
  • Axess Card
    12 Taksit
  • Ziraat
    3 Taksit
  • Ziraat
    6 Taksit
  • Ziraat
    9 Taksit
  • Ziraat
    12 Taksit
  • Bonus Card
    3 Taksit
  • Bonus Card
    6 Taksit
  • Bonus Card
    9 Taksit
  • Bonus Card
    12 Taksit
  • Garanti Miles-Smiles
    3 Taksit
  • Garanti Miles-Smiles
    6 Taksit
  • Garanti Miles-Smiles
    9 Taksit
  • Garanti Miles-Smiles
    12 Taksit
  • World Card
    3 Taksit
  • World Card
    6 Taksit
  • Maximum Card
    3 Taksit
  • Maximum Card
    6 Taksit
  • Maximum Card
    9 Taksit
  • Maximum Card
    12 Taksit
  • QNB
    3 Taksit
  • QNB
    6 Taksit
  • QNB
    9 Taksit
  • QNB
    12 Taksit
  • Halkbank Card
    3 Taksit
  • Halkbank Card
    6 Taksit
  • Halkbank Card
    9 Taksit
  • Halkbank Card
    12 Taksit
  • Advantage Card
    3 Taksit
  • Advantage Card
    6 Taksit
  • Advantage Card
    9 Taksit
  • Advantage Card
    12 Taksit
  • Finansbank Miles-Smiles
    3 Taksit
  • Finansbank Miles-Smiles
    6 Taksit
  • Finansbank Miles-Smiles
    9 Taksit
  • Finansbank Miles-Smiles
    12 Taksit
  • Vakıfbank
    3 Taksit
  • Vakıfbank
    6 Taksit
  • Vakıfbank
    9 Taksit
  • Vakıfbank
    12 Taksit

Tur Programı

1. Gün

Adana - Varda Köprüsü - Kapıkaya Kanyonu - Sabancı Camii - Saat Kulesi - Taş Köprü - Kazancılar Çarşısı

Değerli Konuklarımız, SunExpress 06:40 İzmir – Adana Uçağı ile Adana’ya ulaşıyoruz. Havalimanında bizleri bekleyen rehberimiz ve aracımız ile buluşuyoruz. Varda Köprüsüne doğru yola çıkıyoruz. Ekstra kahvaltı molamızın ardından Kapıkaya Kanyonuna gidiyoruz. Kapıkaya Kanyonu gezimizin ardından Adana’nın simgelerinden Türkiye’nin en uzun saat kulesi olması özelliğini taşıyan saat kulesini ve Sabancı Merkez Camiini ziyaret ediyoruz. Vereceğimiz ekstra öğle yemeği molasının ardından Saat Kulesi, Taş Köprü ve Kazancılar Çarşısı gezilerimizi tamamlıyor ve rehberimizin vereceği serbest zamanın ardından tur aracımıza geçiyor ve konaklama otelimize doğru yola çıkıyoruz. Konaklama ve akşam yemeği otelimizde.

Sabah Kahvaltısı: Bölge restoranlarında ekstra olarak alınacaktır. Tur ücretine dahil değildir.
Öğlen Yemeği: Bölge restoranlarında ekstra olarak alınacaktır. Tur ücretine dahil değildir.
Akşam Yemeği: Konaklama otelimizde açık büfe veya set menü olarak alınacaktır. Tur ücretine dahildir.
Konaklama: Mersin Otelleri (Anemon Otel Vb)
2. Gün

Kanlı Divane - Silifke - Cennet - Cehennem Mağaraları - Narlıkuyu - Kız Kalesi

Değerli Misafirlerimiz; otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltı sonrası rotamızı antik dönemde dağlık Kilikya sınırları içinde kalan Kanytella, bugünkü adıyla Kanlı Divane Ören Yerini geziyoruz. Kanlı Divane gezimizin ardından Silifkeye doğru devam ediyoruz. Ardından yer altı sularının uzun yıllar boyunca kireç tabakasını eriterek içerisindeki suyun boşalması ile altı oyulan tavan yapısının çökmesiyle meydana gelmiş doğal (obruk) oluşumları olan Cennet ve Cehennem obruklarını geziyoruz. Cennet Cehennem Mağaralarını gezdikten sonra rotamızı Kız Kalesi’ne çeviriyoruz. Dünya’nın il Coğrafyacısı Strabon’a göre antik çağda korsanlar tarafından kullanılmış olan Kız Kalesi’ne Narlıkuyu’dan bineceğimiz tekne ile keyifli bir yolculuğun ardından ulaşıyoruz. Kız kalesi gezimizin ardından konaklama otelimize yerleşiyoruz. Konaklama ve akşam yemeği otelimizde.

Sabah Kahvaltısı: Konaklama otelinde alınacaktır. Tur ücretine dahildir.
Öğlen Yemeği: Bölge restoranlarında alınacaktır. Tur ücretine dahil değildir.
Akşam Yemeği: Konaklama yapacağımız otelimizde açık büfe veya set menü olarak alınacaktır. Tur ücretine dahildir.
Konaklama: Mersin Otelleri (Anemon Otel Vb)
3. Gün

Tarsus - Kleopatra Kapısı - Nusrat Mayın Gemisi - Eshabı Keyf Mağarası

Değerli Misafirlerimiz; otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltı sonrası Rotamızı Tarsus’a çeviriyor ve turumuzda ilk olarak Kleopatra Kapısı’nı, Nusret Mayın Gemisi’ni görüyoruz. Güney kültüründe önemli yeri olan Şahmeranın öldürüldüğüne inanılan Şahmeran Hamamını görüyor, Eski Sokaklarda dolanıp Tarihi Tarsus Evleri arasında yapacağımız yürüyüş sonrasında St. Paul Kuyusu, Danyal Peygamber Makamını görüyor ve Yedi Uyurlar olarak bilinen Hıristiyanlarca 7, Müslümanlarca 8 evliya olarak kabul edilen Yemliha, Mekselina, Mislina, Mernuş, Sazenuş, Debernuş ve Kefeştetayuş adındaki yedi genç ve köpekleri Kıtmir’e ait olduğu söylenen ve burada yüzyıllarca uyuduklarına inanılan Eshab-ı Keyf Mağarasını ziyaret ediyoruz. Yedi Uyurlar ziyaretimiz sonrasında havalimanına ulaşıyor ve SunExpress Çukurova – İzmir uçuşu ile İzmir’e varıyoruz. Bir başka  organizasyonda buluşmak üzere vedalaşıyoruz.

Sabah Kahvaltısı: Konaklama otelinde alınacaktır. Tur ücretine dahildir.
Öğlen Yemeği: Bölge restoranlarında alınacaktır. Tur ücretine dahil değildir.
Akşam Yemeği: Bölge restoranlarında alınacaktır. Tur ücretine dahil değildir.
Konaklama: Bu gece konaklama yoktur. 

Fiyata Dahil Hizmetler

  1. Ekonomi Sınıfı Uçuşlar
  2. Havaalanı Vergileri
  3. Lüks Otobüsler İle Ulaşım
  4. Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama (2 Gece Yarım Pansiyon Konaklama)
  5. Çevre Gezileri
  6. Rehberlik Hizmetleri
  7. Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

  1. Öğle Yemekleri
  2. İçecekler
  3. Kişisel Harcamalar
  4. Ekstra Turlar
  5. Müze Ören Yeri Giriş Ücretleri
  6. Tekne Turu Ücretleri

Tur Kalkış Noktaları

  • 04:40 İzmir Adnan Menderes Havalimanı

Açıklamalar

Uçuş Bilgileri:
Gidiş Uçuşu: SunExpress ADB-COV 06:40
Dönüş Uçuşu: SunExpress COV - ADB 22:40

Önemli Notlar
*Rezervasyon esnasında kesinlikle koltuk numarası sözü ve garantisi verilemez.
*Rehber gerekli gördüğü takdirde, tüm programı gerçekleştirmek kaydı ile zamanlama ve program akışı konusunda değişiklik yapma hakkına sahiptir.
*Programda belirtilen oteller standartları ve mevkileri bakımından aynı olmak kaydı ile değiştirilebilir.
*Turumuzda rehberlik, ulaşım, konaklama ve çevre gezileri paket programdır ayrı düşünülemez.
*Çocuk indirimi iki yetişkin yanında uygulanır tek bir çocuk için kullanılır.
*En son sirkü bir öncekini geçersiz kılar.
*Program zamanlamasında hava, yol vb. nedenlerle rehber gerekli gördüğü taktirde değişiklik yapabilir. Turlarımızda kullanılan araç tipleri kişi sayılarına göre aşağıdaki şekilde sınıflandırılır.
*Her turumuzda bulunan kişi sayısına göre aşağıda bulunan araç tipleri tayin edilir.
*Otobüsler: 28-46 kişi sayılarında kullanılır.
*Mercedes Travego-Tourismo 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Neoplan Cityliner-Tourliner 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Mitsubishi Safir 54+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Midibüsler: 17-27 kişi sayılarında kullanılır. Isuzu Turkuaz 31+1 koltuklandırma, yatar otobüs koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet monitör, 1 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Minibüsler: 16’ya kadar kişi sayılarında kullanılır. Vw Volt 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı. Vw Volt El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Mercedes Sprinter 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Mercedes Sprinter El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
Biz Sizi Arayalım

Telefon Biz Sizi Arayalım

Konu başlığına göre sorumlu olacak departmanlar farklılık göstermektedir. Konu başlığını doğru seçmeniz talebinizin en kısa sürede sonuçlanmasına yardımcı olacaktır.