Kutsuroginoya Yuu - Japonya
-
4 Yıldız
Fukuji Japon Kaplıcası - Takayama - Japonya
Haritada Görüntüle
| Otele Giriş Saati: | 15 - 18 | Otelden Çıkış Saati: | 10 |
|---|---|---|---|
| Oda Sayısı: | 7 | Kat Sayısı: | 2 |
Check-in Talimatları
Giriş Bilgileri:
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Misafirlerin portatif/ilave yatak rezervasyonu için bu konaklama yeriyle önceden iletişime geçmesi gerekir
- Bu konaklama yerinde kredi kartları ve nakit kabul edilmektedir
- Nakitsiz ödeme imkânı mevcuttur
- Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında yangın söndürücü, duman dedektörü ve ilk yardım çantası yer almaktadır
- Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
Özel Talimatlar:
Bu konaklama yerinde çalışma saatleri dışında giriş yapılamamaktadır. Resepsiyon çalışanları konaklama yerine varışta misafirleri karşılayacaktır. Sorularınız için lütfen rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle irtibat kurun. Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir. Yemekler, 7 yaşın altındaki çocuklar için Yarım Pansiyon fiyatlarına dâhil değildir. Günlük olarak şu ek ücretler alınmaktadır: Kahvaltı için çocuk başına 3.300 Japon yeni, akşam yemeği için çocuk başına 5.500 Japon yeni, yarım pansiyon için çocuk başına 7.700 Japon yeni. Ücretler konaklama yerinde alınmaktadır. Çocukların yemekleri için varıştan en az 7 gün önce rezervasyon yapılmalıdır. Yataklar, rezervasyondaki 7 yaş ve üzeri misafir sayısına göre sağlanmaktadır. Talep üzerine ilave şilte temin edilebilir. Otelde 3.420 Japon yeni tutarında ücret alınmaktadır. Yarım Pansiyon fiyat planında rezervasyon yapan misafirlerin, akşam yemeği için saat 18.00'e kadar giriş yapması gerekmektedir.
Gitmeden Önce Bilmeniz Gerekenler:
- Japonya Sağlık, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, tüm uluslararası ziyaretçilerin konaklama yerine (otel, motel, pansiyon, vb.) giriş yaparken pasaport numaralarını ve uyruklarını bildirmelerini şart koşmaktadır. Ek olarak, konaklama yeri sahiplerinin tüm giriş yapan misafirlerin pasaportunun fotokopisini alması ve fotokopiyi saklaması zorunludur.
- Tüm işlemler için nakitsiz ödeme yöntemleri bulunur.
- Lütfen dikkat: Bazı konaklama yerlerinde, vücudunda dövme bulunan misafirlerin tesis bünyesindeki herkese açık hamamları kullanmalarına izin verilmemektedir.
Zorunlu Ücretler ve Vergiler:
Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:
- Konaklama yerinde şehir vergisi alınabilir. Bu vergi gecelik oda fiyatına göre kişi başı gecelik 100-10.000 Japon yeni arasında değişmektedir. Başka muafiyet durumları olabileceğini lütfen unutmayın. Daha fazla bilgi için rezervasyondan sonra gönderilen rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle irtibat kurun.
- Şehir vergisi alınmaktadır: kişi başı, gecelik 150.00 JPY. Bu vergi 13 yaş yaş altı çocuklar için geçerli değildir.
Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.
| Adres: | 200-228 Hitoegane, Okuhida Onsengo 81-578-893345 81-578-893345, Takayama, Japonya 506-1432 |
|---|---|
| Havaalanı Kodu: | NGO |
Fukuji Japon Kaplıcası - 2,2 km / 1,3 mi
Hirayu Japon Kaplıcası - 3,1 km / 1,9 mi
Shin Hotaka Japon Kaplıcası - 3,4 km / 2,1 mi
Alpes Caddesi Kaplıcaları - 4,6 km / 2,9 mi
Hirayu Onsen Kayak Merkezi - 5 km / 3,1 mi
Hirayuotaki Şelalesi - 6 km / 3,7 mi
Hirayu Şelalesi - 6,2 km / 3,8 mi
Yol İstasyonu - Okuhida Kaplıcaları Gokamitakara - 6,2 km / 3,9 mi
Chubu-Sangaku Ulusal Parkı - 8,8 km / 5,5 mi
Shinhotaka Asma Halatı - 12,7 km / 7,9 mi
Honoki-Daira Kayak Merkezi - 14,1 km / 8,8 mi
Taisho Gölü - 14,4 km / 9 mi
Nishihotakaguchi İstasyonu Seyir Terası - 14,9 km / 9,3 mi
Yake Dağı - 16,5 km / 10,2 mi
Tashiro Köprüsü - 17 km / 10,6 mi
Tercih edilen havaalanı Kutsuroginoya Yuu Nagoya (NGO-Çubu Centrair Uluslararası) - 240,6 km / 149,5 mi mesafede
| Açık otopark | Otelde Spa hizmetleri |
| Bebek/çocuk oyuncakları | Resepsiyonda emanet kasası |
| Bahçe | Çocuk oyuncakları |
| Lobide ücretsiz gazete | Ücretsiz valesiz otopark |
| Kaiseki yemeği | Ücretsiz kablosuz internet |
| Oda, Ortak Banyo, Ek Bina (Maisonette ) Özellikleri : 5 tek kişilik şilte 29 metrekare büyüklüğünde, ek binada oda İnternet - ücretsiz kablosuz İnternet erişimi (50+ Mbps) Eğlence - düz ekran televizyon Yemek ve İçecek - Buzdolabı ve elektrikli su ısıtıcısı Yatak Özellikleri - Çarşaf takımı Banyo - Ortak banyo, elektronik bide olan tuvalet, terlik ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri Konfor - Klima, günlük kat hizmetleri ve ısıtma Sigara İçilmez |
Oda, Ek Bina (Maisonette, Private Open Air Bath) Özellikleri : 5 tek kişilik şilte 29 metrekare büyüklüğünde, ek binada oda İnternet - ücretsiz kablosuz İnternet erişimi (50+ Mbps) Eğlence - düz ekran televizyon Yemek ve İçecek - Buzdolabı ve elektrikli su ısıtıcısı Yatak Özellikleri - Çarşaf takımı Banyo - Özel banyo, terlik ve hidro masaj duş başlığı olan duş/küvet kombinasyonu Konfor - Klima, günlük kat hizmetleri ve ısıtma Sigara İçilmez |
Oda, Ek Bina (Japanese Western Style, Open Air Bath) Özellikleri : 2 tek Kişilik Yatak ve 2 tek kişilik şilte 29 metrekare büyüklüğünde, ek binada oda İnternet - ücretsiz kablosuz İnternet erişimi (50+ Mbps) Eğlence - düz ekran televizyon Yemek ve İçecek - Buzdolabı ve elektrikli su ısıtıcısı Yatak Özellikleri - Çarşaf takımı Banyo - Özel banyo, terlik ve hidro masaj duş başlığı olan duş/küvet kombinasyonu Konfor - Klima, günlük kat hizmetleri ve ısıtma Engellilere Yönelik Özellikler - tekerlekli sandalye kullanımına uygun Sigara İçilmez |
Yukarıda belirtilen oda özellikleri otelin genel oda özellikleridir. Bu özellikler seçtiğiniz oda tipine göre değişiklik gösterebilir. Lütfen seçtiğiniz oda tipinin yanındaki sekmeyi tıklayarak o oda tipinin özelliklerini kontrol ediniz.
Listelenen fiyatlar, aksi belirtilmediği sürece, talep ettiğiniz gecelerdeki toplam oda fiyatıdır ve vergi ve harçlar dahildir. Toplam oda fiyatları doluluk oranına göre değişebilir. Bazı fiyatlar için ekstra tanımlamalar gerekmektedir. Ekstra kişiler, çocuklar, tekerlekli yataklar ve yan giderler için ek ücret talep edilebilir.
Otel giriş (Check-in) sırasında fotoğraflı Pasaport/Kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir. Tesisten talep ettiğiniz özellikler garanti edilmez. Rezervasyon ücreti rezervasyon sırasında kredi kartınızdan çekilmektedir. "Otelde Öde" opsiyonunda otelde ödeyebilirsiniz. Toplam tutar tüm oda ücretlerini ve vergileri kapsamaktadır , ancak park, telefon görüşmesi, oda servisi ve bazı şehirlerde Şehir Vergisi gibi ücretler otele ödenmektedir.
Fotoğrafların doğruluğu otellerin sorumluluğundadır. TatilSepeti.Com hatalı fotoğraflardan sorumlu tutulamaz.
TripAdvisor Gezgin Puanı