Hôtel La Villa Nice Victor Hugo - Fransa

Chambre Rotonde
Chambre Rotonde
  • Nakit, Havale ve Kredi Kartı Tek Çekimde geçerlidir.
Ödeme Koşulu
İndirim Oranı
  • Havale
  • Kredi Kartı
    Tek Çekim
Check-in & Önemli Bilgiler
Otele Giriş Saati: 15.30 - herhangi bir zaman Otelden Çıkış Saati: 12:00 PM
Oda Sayısı: 47 Kat Sayısı: 6

Check-in Talimatları

Giriş Bilgileri:

  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları ve nakit kabul edilmektedir


Özel Talimatlar:
Resepsiyon çalışanları konaklama yerine varışta misafirleri karşılayacaktır. Sorularınız için lütfen rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle irtibat kurun.

Ulusal Derecelendirme:
Bu konaklama yerinin resmi yıldız derecelendirmesi, Fransız Turizm Geliştirme Kurumu ATOUT France tarafından verilmiştir.

Gitmeden Önce Bilmeniz Gerekenler:
  • Bu konaklama yerindeki nakit işlemler için ulusal düzenlemeler uyarınca 1000 EUR üst limiti uygulanmaktadır. Bu konuda daha fazla bilgi isteyen misafirlerimizin rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişim kurmaları gerekmektedir.
  • Temassız çıkış imkânı sunulur.

Ücretler:
  • Açık büfe kahvaltı yetişkinler için yaklaşık olarak 16 EUR, çocuklar için 8 EUR ücret karşılığında servis edilmektedir

Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.


Zorunlu Ücretler ve Vergiler:

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

  • Şehir vergisi alınmaktadır: kişi başı, gecelik 2.28 EUR. Bu vergi 18 yaş yaş altı çocuklar için geçerli değildir.

Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.

Konum Bilgileri
Adres: 19 Bis Boulevard Victor Hugo , Nice, Fransa 06000
Havaalanı Kodu: Henüz Bilgi Sağlanamadı
Görülecek Yerler
Mesafeler görülecek yer ile otel arasında kuş uçuşu uzaklığı olarak hesaplanmıştır. Ulaşım mesafeleri farklılık gösterebilir.

  • Clinique Saint Antoine - 0,3 km / 0,2 mil
  • Albert 1st Gardens - 0,4 km / 0,3 mil
  • Verdure Tiyatrosu - 0,5 km / 0,3 mil
  • Place Massena - 0,6 km / 0,4 mil
  • Palais de Justice Meydanı - 0,8 km / 0,5 mil
  • Nice Katedrali - 1 km / 0,6 mil
  • Ortodoks Katedrali - 1 km / 0,6 mil
  • Musee d'Art Moderne et d'Art Contemporain - 1,2 km / 0,7 mil

Tercih edilen Havaalanı: tel La Villa Nice Victor Hugo için tercih edilen havaalanı Nice (NCE-Cote d'Azur) - 5,5 km / 3,4miluzaklıktadır.
Otel Özellikleri
    • 24 saat açık resepsiyon
    • Asansör
    • Bar/dinlenme salonu
    • Bilgisayar istasyonu
    • Birden fazla dil bilen personel
    • Engellilere uygun duş
    • Kahvaltı servisi var (ücretli)
    • Kat sayısı - 6
    • Lobide ücretsiz gazete
    • Odada engellilere yönelik özellikler
    • Ofis
    • Sigara içilmeyen otel
    • Teras
    • Toplam oda sayısı - 47
    • Valiz dolabı
    • Ücretsiz kablosuz internet
Oda Özellikleri
    • Beşik/çocuk yatağı (ücretli)
    • Buzdolabı
    • Elektrikli su ısıtıcısı
    • Geniş duş başlığı
    • Günlük kat hizmeti
    • Klima
    • Odada emanet kasası
    • Sadece duş
    • Saç kurutma makinesi
    • Sigara İçilmez
    • Telefon
    • Televizyon
    • Özel banyo
    • Ücretsiz kablosuz internet

Yukarıda belirtilen oda özellikleri otelin genel oda özellikleridir. Bu özellikler seçtiğiniz oda tipine göre değişiklik gösterebilir. Lütfen seçtiğiniz oda tipinin yanındaki sekmeyi tıklayarak o oda tipinin özelliklerini kontrol ediniz.
Diğer Notlar

Listelenen fiyatlar, aksi belirtilmediği sürece, talep ettiğiniz gecelerdeki toplam oda fiyatıdır ve vergi ve harçlar dahildir. Toplam oda fiyatları doluluk oranına göre değişebilir. Bazı fiyatlar için ekstra tanımlamalar gerekmektedir. Ekstra kişiler, çocuklar, tekerlekli yataklar ve yan giderler için ek ücret talep edilebilir.

Otel giriş (Check-in) sırasında fotoğraflı Pasaport/Kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir. Tesisten talep ettiğiniz özellikler garanti edilmez. Rezervasyon ücreti rezervasyon sırasında kredi kartınızdan çekilmektedir. "Otelde Öde" opsiyonunda otelde ödeyebilirsiniz. Toplam tutar tüm oda ücretlerini ve vergileri kapsamaktadır , ancak park, telefon görüşmesi, oda servisi ve bazı şehirlerde Şehir Vergisi gibi ücretler otele ödenmektedir.

Fotoğrafların doğruluğu otellerin sorumluluğundadır. TatilSepeti.Com hatalı fotoğraflardan sorumlu tutulamaz.

Biz Sizi Arayalım

Telefon Biz Sizi Arayalım

Konu başlığına göre sorumlu olacak departmanlar farklılık göstermektedir. Konu başlığını doğru seçmeniz talebinizin en kısa sürede sonuçlanmasına yardımcı olacaktır.