Le California Motel - Fransa
-
Plage de Sagone - Vico - Fransa
Haritada Görüntüle
Belirtmiş olduğunuz kriterlere uygun oda bulunamamıştır.
Seçtiğiniz kriterleri değiştirerek tekrar arama yapabilirsiniz.
Otele Giriş Saati: | 17.00 - 21 | Otelden Çıkış Saati: | |
---|---|---|---|
Oda Sayısı: | 30 | Kat Sayısı: | 1 |
Check-in Talimatları
Giriş Bilgileri:
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı ya da nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları, ANCV Cheques-Vacances ve nakit kabul edilmektedir
- Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde karbonmonoksit dedektörü olup olmadığını bildirmemiştir; seyahat ederken yanınızda taşınabilir bir dedektör getirebilirsiniz.
- Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde bir duman dedektörü olup olmadığını belirtmemiştir
- Bu konaklama yerinde balkon, veranda ve teras gibi çocuklar için uygun olmayabilecek açık alanlar bulunmaktadır; herhangi bir endişeniz varsa varışınızdan önce konaklama yeriyle iletişime geçerek size uygun bir oda ayarlayıp ayarlayamayacaklarını teyit etmenizi öneririz
Özel Talimatlar:
Resepsiyon her gün 8 - 20 arasında açıktır. Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 48 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Konaklama yerine saat 21 sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Misafirlerin giriş talimatlarını öğrenmek için konaklama yeriyle önceden irtibat kurması gereklidir. Resepsiyon sınırlı saatlerde hizmet vermektedir.Sorularınız için lütfen rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle irtibat kurun.
Gitmeden Önce Bilmeniz Gerekenler:
- Bu konaklama yerindeki nakit işlemler için ulusal düzenlemeler uyarınca 1000 EUR üst limiti uygulanmaktadır. Bu konuda daha fazla bilgi isteyen misafirlerimizin rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişim kurmaları gerekmektedir.
- Sezonluk havuz Mayıs ile Ekim arasında açık olacaktır.
- Havuz 10 ve 21 arasında açıktır.
Ücretler:
- Kontinental kahvaltı yetişkinler için yaklaşık olarak 10 EUR, çocuklar için 10 EUR ücret karşılığında servis edilmektedir
- Evcil hayvan depozitosu: gecelik 10 EUR.
- Rehber hayvanlar ücretten muaftır
- Beşik (bebek yatağı) ücreti: haftalık 15.0 EUR.
- İlave yatak ücreti: gecelik 10.0 EUR.
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.
Zorunlu Ücretler ve Vergiler:
Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:
- Depozito: konaklama başına konaklama yeri başına 200 EUR
- Temizlik depozitosu: konaklama başına 80 EUR
- Yüzde 5.50 efektif vergi oranında şehir/bölge vergisi alınır
Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.
Adres: | Riniccio , Vico, Fransa 20118 |
---|---|
Havaalanı Kodu: | Henüz Bilgi Sağlanamadı |
- Açık sezonluk havuz
- Bahçe
- Havuz şemsiyeleri
- Havuz şezlongları
- Kahvaltı servisi var (ücretli)
- Resepsiyon (sınırlı saatlerde)
- Sigara içilmeyen otel
- Teras
- Toplam oda sayısı - 30
- Ücretsiz kablosuz internet
- Ücretsiz valesiz otopark
- Beşik/çocuk yatağı (ücretli)
- Buzdolabı
- Düz panel ekranlı TV
- Ekmek kızartma makinesi
- Elektrikli su ısıtıcısı
- Işık/gürültü/ısı sızdırmayan perdeler
- Kablo TV servisi
- Klima
- Küçük Mutfak
- Mikrodalga fırın
- Mobilyalı balkon veya veranda
- Mutfak eşyası, tabak, çatal ve mutfak gereçleri
- Ocak ızgarası
- Ses geçirmez odalar
- Sigara İçilmez
- Tavan vantilatörü
- Özel banyo
- Ücretsiz kablosuz internet
Yukarıda belirtilen oda özellikleri otelin genel oda özellikleridir. Bu özellikler seçtiğiniz oda tipine göre değişiklik gösterebilir. Lütfen seçtiğiniz oda tipinin yanındaki sekmeyi tıklayarak o oda tipinin özelliklerini kontrol ediniz.
Listelenen fiyatlar, aksi belirtilmediği sürece, talep ettiğiniz gecelerdeki toplam oda fiyatıdır ve vergi ve harçlar dahildir. Toplam oda fiyatları doluluk oranına göre değişebilir. Bazı fiyatlar için ekstra tanımlamalar gerekmektedir. Ekstra kişiler, çocuklar, tekerlekli yataklar ve yan giderler için ek ücret talep edilebilir.
Otel giriş (Check-in) sırasında fotoğraflı Pasaport/Kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir. Tesisten talep ettiğiniz özellikler garanti edilmez. Rezervasyon ücreti rezervasyon sırasında kredi kartınızdan çekilmektedir. "Otelde Öde" opsiyonunda otelde ödeyebilirsiniz. Toplam tutar tüm oda ücretlerini ve vergileri kapsamaktadır , ancak park, telefon görüşmesi, oda servisi ve bazı şehirlerde Şehir Vergisi gibi ücretler otele ödenmektedir.
Fotoğrafların doğruluğu otellerin sorumluluğundadır. TatilSepeti.Com hatalı fotoğraflardan sorumlu tutulamaz.