Madie's Place - Filipinler

Exclusive Ev, 5 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Bahçeli
otel oda fotoğrafları
  • Nakit, Havale ve Kredi Kartı Tek Çekimde geçerlidir.
Ödeme Koşulu
İndirim Oranı
  • Havale
  • Kredi Kartı
    Tek Çekim
Check-in & Önemli Bilgiler
Otele Giriş Saati: 12:00 PM - 14 Otelden Çıkış Saati: 10
Oda Sayısı: 6 Kat Sayısı: 1

Check-in Talimatları

Giriş Bilgileri:

  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları, mobil ödeme ve nakit kabul edilmektedir
  • Mobil ödeme seçenekleri şunlardır: GCash ve PayPal
  • Otelde parti veya grup etkinlikleri yapılması kesinlikle yasaktır


Özel Talimatlar:
Bu konaklama yeri misafirlere havaalanı transfer servisi sunmaktadır (bu hizmet ücretli olabilir). Misafirler seyahate çıkmadan önce rezervasyon onayındaki iletişim bilgilerini kullanarak varış ayrıntılarını konaklama yerine bildirmelidir. Bu konaklama yerinde resepsiyon bulunmamaktadır. Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 24 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Konaklama yerine saat 22 sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Misafirlerin giriş talimatlarını öğrenmek için konaklama yeriyle önceden irtibat kurması gereklidir. Konaklama yeri sahibi varışta misafirleri karşılayacaktır. Konaklama yerinde 22-10 saatleri arasında sessiz olunması gerekmektedir. Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir.

Gitmeden Önce Bilmeniz Gerekenler:
  • Havuz 10 ve 22 arasında açıktır.
  • Odalarda kalan tüm misafirlerin otele kayıt yaptırmış olmaları gerekmektedir.
  • Bazı olanaklara ve hizmetlere sınırlı erişim olabilir. Misafirler, rezervasyon onayındaki iletişim bilgilerini kullanarak ayrıntıları öğrenmek için konaklama yeriyle bağlantı kurabilir.

Ücretler:
  • Alakart kahvaltı yetişkinler için yaklaşık olarak 300 PHP, çocuklar için 250 PHP ücret karşılığında servis edilmektedir
  • Havaalanı gidiş geliş servisi ücreti: araç başına (tek yön) 3000.00 PHP.
  • Evcil hayvan ücreti: konaklama yeri başına, gecelik 500 PHP.
  • Erken giriş ücreti: 500 PHP (müsaitlik durumuna bağlıdır).
  • Geç giriş ücreti: 22 ve gece yarısı arasındaki girişler için 500 PHP.
  • İlave yatak ücreti: konaklama başına 500.0 PHP.

Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.

Konum Bilgileri
Adres: Lot 46, Block 21, Phase 1A San Lorenzo Subdivision , Sta. Rosa Laguna, Filipinler 4026
Havaalanı Kodu: Henüz Bilgi Sağlanamadı
Görülecek Yerler
Henüz Bilgi Sağlanamadı
Otel Özellikleri
    • Bahçe
    • Barbekü ızgarası/ızgaraları
    • Evcil hayvanlara izin verilir
    • Genel alanlarda kahve/çay
    • Havaalanı servisi (ücretli)
    • Kahvaltı servisi var (ücretli)
    • Kahve dükkanı veya kafe
    • Restoran
    • Sigara içilmeyen otel
    • Snack bar/büfe
    • Toplam oda sayısı - 6
    • Ücretsiz kablosuz internet
    • Ücretsiz valesiz otopark
Oda Özellikleri
    • Banyo sayısı - 1
    • Bide
    • Günlük kat hizmeti
    • Havlu verilir
    • Klima
    • Sadece duş
    • Sigara İçilmeyen
    • Çarşaf takımı verilir
    • Özel banyo (oda dışında)
    • Ücretsiz kablosuz internet

Yukarıda belirtilen oda özellikleri otelin genel oda özellikleridir. Bu özellikler seçtiğiniz oda tipine göre değişiklik gösterebilir. Lütfen seçtiğiniz oda tipinin yanındaki sekmeyi tıklayarak o oda tipinin özelliklerini kontrol ediniz.
Diğer Notlar

Listelenen fiyatlar, aksi belirtilmediği sürece, talep ettiğiniz gecelerdeki toplam oda fiyatıdır ve vergi ve harçlar dahildir. Toplam oda fiyatları doluluk oranına göre değişebilir. Bazı fiyatlar için ekstra tanımlamalar gerekmektedir. Ekstra kişiler, çocuklar, tekerlekli yataklar ve yan giderler için ek ücret talep edilebilir.

Otel giriş (Check-in) sırasında fotoğraflı Pasaport/Kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir. Tesisten talep ettiğiniz özellikler garanti edilmez. Rezervasyon ücreti rezervasyon sırasında kredi kartınızdan çekilmektedir. "Otelde Öde" opsiyonunda otelde ödeyebilirsiniz. Toplam tutar tüm oda ücretlerini ve vergileri kapsamaktadır , ancak park, telefon görüşmesi, oda servisi ve bazı şehirlerde Şehir Vergisi gibi ücretler otele ödenmektedir.

Fotoğrafların doğruluğu otellerin sorumluluğundadır. TatilSepeti.Com hatalı fotoğraflardan sorumlu tutulamaz.

Biz Sizi Arayalım

Telefon Biz Sizi Arayalım

Konu başlığına göre sorumlu olacak departmanlar farklılık göstermektedir. Konu başlığını doğru seçmeniz talebinizin en kısa sürede sonuçlanmasına yardımcı olacaktır.