Mercure St Helens - İngiltere
-
4 Yıldız
Citadel Arts Centre - St Helens - İngiltere
Haritada Görüntüle
| Otele Giriş Saati: | 14.00 - gece yarısı | Otelden Çıkış Saati: | 12.00 |
|---|---|---|---|
| Oda Sayısı: | 84 | Kat Sayısı: | 1 |
Check-in Talimatları
Giriş Bilgileri:
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele giriş sırasında, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir; nakit kabul edilmez
- Bu konaklama yeri, varıştan önce misafirin kredi kartına provizyon uygulama hakkını saklı tutar.
- Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında karbonmonoksit dedektörü, yangın söndürücü, duman dedektörü, güvenlik sistemi, ilk yardım çantası ve pencere korkulukları yer almaktadır
- Bu konaklama yeri, ALLSAFE (Accor Hotels) yönergelerindeki temizlik ve dezenfeksiyon uygulamalarına uyduğunu belirtmektedir.
Özel Talimatlar:
Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 72 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Konaklama yerine saat gece yarısı sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Misafirlerin giriş talimatlarını öğrenmek için konaklama yeriyle önceden irtibat kurması gereklidir. Resepsiyon çalışanları konaklama yerine varışta misafirleri karşılayacaktır. Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir.
Gitmeden Önce Bilmeniz Gerekenler:
- Temassız giriş imkânı ve temassız çıkış imkânı sunulur.
- Bu konaklama yeri, ağırladığı misafirler arasında cinsel tercih ve cinsel kimlik ayrımı gözetmez (LGBTQ+ bireyler ağırlanır).
Ücretler:
- Paket kahvaltı kişi başına 14.95 GBP ücret karşılığında servis edilmektedir
- Erken giriş ücreti: 30 GBP (müsaitlik durumuna bağlıdır).
- Geç çıkış ücreti ödenir
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.
Zorunlu Ücretler ve Vergiler:
Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:
- Depozito: konaklama başına konaklama yeri başına 50.00 GBP
Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.
| Adres: | Linkway West , St Helens , İngiltere WA10 1NG |
|---|---|
| Havaalanı Kodu: | Henüz Bilgi Sağlanamadı |
- 24 saat açık resepsiyon
- Asansör
- Banket salonu
- Bar/dinlenme salonu
- Düğün organizasyonu
- Genel alanlarda kahve/çay
- Kahvaltı servisi var (ücretli)
- Kahve dükkanı veya kafe
- Kapalı havuz
- Konferans alanı
- Ofis
- Resepsiyon salonu
- Restoran
- Sağlık kulübü
- Sigara içilmeyen otel
- Snack bar/büfe
- Spor salonu
- Toplam oda sayısı - 84
- Toplantı odaları
- Valiz dolabı
- Ücretsiz kablosuz internet
- Ücretsiz valesiz otopark
- Duş/küvet kombinasyonu
- Düz panel ekranlı TV
- Günlük kat hizmeti
- Havlu verilir
- Isıtma
- Kahve/çay makinesi
- Odada emanet kasası
- Saç kurutma makinesi
- Sigara İçilmez
- Tekerlekli sandalye kullanımına uygun
- Telefon
- Çarşaf takımı verilir
- Ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri
- Ücretsiz kablosuz internet
- Ütü/ütü masası
Yukarıda belirtilen oda özellikleri otelin genel oda özellikleridir. Bu özellikler seçtiğiniz oda tipine göre değişiklik gösterebilir. Lütfen seçtiğiniz oda tipinin yanındaki sekmeyi tıklayarak o oda tipinin özelliklerini kontrol ediniz.
Listelenen fiyatlar, aksi belirtilmediği sürece, talep ettiğiniz gecelerdeki toplam oda fiyatıdır ve vergi ve harçlar dahildir. Toplam oda fiyatları doluluk oranına göre değişebilir. Bazı fiyatlar için ekstra tanımlamalar gerekmektedir. Ekstra kişiler, çocuklar, tekerlekli yataklar ve yan giderler için ek ücret talep edilebilir.
Otel giriş (Check-in) sırasında fotoğraflı Pasaport/Kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir. Tesisten talep ettiğiniz özellikler garanti edilmez. Rezervasyon ücreti rezervasyon sırasında kredi kartınızdan çekilmektedir. "Otelde Öde" opsiyonunda otelde ödeyebilirsiniz. Toplam tutar tüm oda ücretlerini ve vergileri kapsamaktadır , ancak park, telefon görüşmesi, oda servisi ve bazı şehirlerde Şehir Vergisi gibi ücretler otele ödenmektedir.
Fotoğrafların doğruluğu otellerin sorumluluğundadır. TatilSepeti.Com hatalı fotoğraflardan sorumlu tutulamaz.