Mount Usambara Hotel - Tanzanya
-
4 Yıldız
Near Jamhuri Park - Tanga - Tanzanya
Haritada Görüntüle
| Otele Giriş Saati: | 2:00 PM - 18 | Otelden Çıkış Saati: | 10 |
|---|---|---|---|
| Oda Sayısı: | 60 | Kat Sayısı: | 1 |
Check-in Talimatları
Giriş Bilgileri:
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için giriş sırasında resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde nakit kabul edilmektedir
- Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında karbonmonoksit dedektörü, yangın söndürücü, duman dedektörü, güvenlik sistemi, ilk yardım çantası ve pencere korkulukları yer almaktadır
Özel Talimatlar:
Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 24 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Normal giriş saatlerinin dışında varış yapmayı planlayan misafirlerin giriş talimatları ve erişim kodu için konaklama yeriyle önceden irtibat kurması gereklidir. Konaklama yeri sahibi varışta misafirleri karşılayacaktır. Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir.
Gitmeden Önce Bilmeniz Gerekenler:
- Misafirlerin masaj hizmeti ve spa seansı için rezervasyon yaptırması gereklidir. Misafirler otele varmadan önce, rezervasyon onayındaki iletişim bilgilerini kullanarak otel ile görüşebilir ve rezervasyon yaptırılabilir.
- Çocuklar ücretsiz kahvaltıdan yararlanamayabilir.
- Odalarda kalan tüm misafirlerin otele kayıt yaptırmış olmaları gerekmektedir.
Ücretler:
- Erken giriş ücreti: 20 USD (müsaitlik durumuna bağlıdır).
- Geç çıkış ücreti: 20 USD (müsaitlik durumuna bağlıdır).
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.
Zorunlu Ücretler ve Vergiler:
Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:
- Noel Arifesi (24 Aralık) Bir Yetişkin İçin Gala Yemeği: 30 USD
- Noel Arifesi (24 Aralık) Gala Yemeği, çocuk başına: 15 USD (6 ile 18 yaş arası)
- Noel Günü (25 Aralık) Bir Yetişkin İçin Gala Yemeği: 30 USD
- Noel Günü (25 Aralık) Gala Yemeği, çocuk başına: 15 USD (6 ile 18 yaş arası)
- Yılbaşı Gecesi (31 Aralık) Bir Yetişkin İçin Gala Yemeği: 30 USD
- Yılbaşı Gecesi (31 Aralık) Gala Yemeği, çocuk başına: 15 USD (6 - 18 yaş çocuklar içindir)
- Yılbaşı (1 Ocak) Bir Yetişkin İçin Gala Yemeği: 30 USD
- Yılbaşı (1 Ocak) Gala Yemeği çocuk başına: 15 USD (6 ile 18 yaş arası)
- Sevgililer Günü (14 Şubat) Bir Yetişkin İçin Gala Yemeği: 30 USD
- Sevgililer Günü (14 Şubat) Gala Yemeği, çocuk başına: 15 USD (6 ile 18 yaş arası)
- Bir Yetişkin İçin 20 Aralık Gala Yemeği: 30 USD
- 20 Aralık Gala Yemeği, çocuk başına: 15 USD (6 ile 18 yaş arası)
Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.
| Adres: | Usambora , Tanga, Tanzanya |
|---|---|
| Havaalanı Kodu: | Henüz Bilgi Sağlanamadı |
-
Henüz Bilgi Sağlanamadı
Yukarıda belirtilen oda özellikleri otelin genel oda özellikleridir. Bu özellikler seçtiğiniz oda tipine göre değişiklik gösterebilir. Lütfen seçtiğiniz oda tipinin yanındaki sekmeyi tıklayarak o oda tipinin özelliklerini kontrol ediniz.
Listelenen fiyatlar, aksi belirtilmediği sürece, talep ettiğiniz gecelerdeki toplam oda fiyatıdır ve vergi ve harçlar dahildir. Toplam oda fiyatları doluluk oranına göre değişebilir. Bazı fiyatlar için ekstra tanımlamalar gerekmektedir. Ekstra kişiler, çocuklar, tekerlekli yataklar ve yan giderler için ek ücret talep edilebilir.
Otel giriş (Check-in) sırasında fotoğraflı Pasaport/Kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir. Tesisten talep ettiğiniz özellikler garanti edilmez. Rezervasyon ücreti rezervasyon sırasında kredi kartınızdan çekilmektedir. "Otelde Öde" opsiyonunda otelde ödeyebilirsiniz. Toplam tutar tüm oda ücretlerini ve vergileri kapsamaktadır , ancak park, telefon görüşmesi, oda servisi ve bazı şehirlerde Şehir Vergisi gibi ücretler otele ödenmektedir.
Fotoğrafların doğruluğu otellerin sorumluluğundadır. TatilSepeti.Com hatalı fotoğraflardan sorumlu tutulamaz.