Ofunato Plaza Hotel - Japonya
-
3 Yıldız
Ofunato bölgesinde - Ofunato - Japonya
Haritada Görüntüle
| Otele Giriş Saati: | 3:00 AM - 23 | Otelden Çıkış Saati: | 10 |
|---|---|---|---|
| Oda Sayısı: | 1 | Kat Sayısı: | 1 |
Check-in Talimatları
Giriş Bilgileri:
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir
Özel Talimatlar:
Resepsiyon her gün 5 - 23 arasında açıktır. Konaklama yerine saat 23.30 sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Resepsiyon sınırlı saatlerde hizmet vermektedir.Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir.
Gitmeden Önce Bilmeniz Gerekenler:
- Japonya Sağlık, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, tüm uluslararası ziyaretçilerin konaklama yerine (otel, motel, pansiyon, vb.) giriş yaparken pasaport numaralarını ve uyruklarını bildirmelerini şart koşmaktadır. Ek olarak, konaklama yeri sahiplerinin tüm giriş yapan misafirlerin pasaportunun fotokopisini alması ve fotokopiyi saklaması zorunludur.
Ücretler:
- Açık büfe kahvaltı yetişkinler için yaklaşık olarak 1200 JPY, çocuklar için 1200 JPY ücret karşılığında servis edilmektedir
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.
| Adres: | 7-8 Chayamae , Ofunato, Japonya 022-0002 |
|---|---|
| Havaalanı Kodu: | Henüz Bilgi Sağlanamadı |
| Mesafeler görülecek yer ile otel arasında kuş uçuşu uzaklığı olarak hesaplanmıştır. Ulaşım mesafeleri farklılık gösterebilir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Tercih edilen Havaalanı: kami Dağı - 5,3 km / 3,3mil|Kesen Daiku Sakan Folklor Müzesi - 6,3 km / 3,9mil|Fumonji Tapınağı - 6,9 km / 4,3mil|Goishi Kaigan Plajı - 8,5 km / 5,3mil|Jyagasaki - 8,9 km / 5,6mil|Mucize Çam Ağacı - 10,6 km / 6,6mil|Kurosaki Senkyo Sıcak Kaplıcası - 12,2 km / 7,6mil|Ogama Hanzo Kayaları - 19,7 km / 12,2mil|Kesen Numa Rias Köpek Balığı Müzesi - 21,9 km / 13,6mil|Karakuwa Yarımadası Turizm Danışma Merkezi - 22,6 km / 14mil|Tanaka Plajı - 23,9 km / 14,8mil|Kesennuma Limanı - 24 km / 14,9mil|Kusushi Tapınağı - 24,4 km / 15,2mil|Rias Ark Sanat Müzesi - 25,1 km / 15,6mil|Murone Dağı - 25,6 km / 15,9mil| |
- Bir toplantı odası
- Engellilere uygun banyo
- Kahvaltı servisi var (ücretli)
- Kahve dükkanı veya kafe
- Lobide ücretsiz gazete
- Odada engellilere yönelik özellikler
- Resepsiyon (sınırlı saatlerde)
- Restoran
- Toplam oda sayısı - 95
- Valiz dolabı
- Ücretsiz kablolu İnternet
- Ücretsiz kablosuz internet
- Ücretsiz valesiz otopark
- Bide
- Buzdolabı
- Duş/küvet kombinasyonu
- Günlük kat hizmeti
- Kahve/çay makinesi
- Klima
- LCD TV
- Saç kurutma makinesi
- Sigara İçilmeyen
- Terlik
- Özel banyo
- Ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri
- Ücretsiz kablolu İnternet
- Ücretsiz kablosuz internet
Yukarıda belirtilen oda özellikleri otelin genel oda özellikleridir. Bu özellikler seçtiğiniz oda tipine göre değişiklik gösterebilir. Lütfen seçtiğiniz oda tipinin yanındaki sekmeyi tıklayarak o oda tipinin özelliklerini kontrol ediniz.
Listelenen fiyatlar, aksi belirtilmediği sürece, talep ettiğiniz gecelerdeki toplam oda fiyatıdır ve vergi ve harçlar dahildir. Toplam oda fiyatları doluluk oranına göre değişebilir. Bazı fiyatlar için ekstra tanımlamalar gerekmektedir. Ekstra kişiler, çocuklar, tekerlekli yataklar ve yan giderler için ek ücret talep edilebilir.
Otel giriş (Check-in) sırasında fotoğraflı Pasaport/Kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir. Tesisten talep ettiğiniz özellikler garanti edilmez. Rezervasyon ücreti rezervasyon sırasında kredi kartınızdan çekilmektedir. "Otelde Öde" opsiyonunda otelde ödeyebilirsiniz. Toplam tutar tüm oda ücretlerini ve vergileri kapsamaktadır , ancak park, telefon görüşmesi, oda servisi ve bazı şehirlerde Şehir Vergisi gibi ücretler otele ödenmektedir.
Fotoğrafların doğruluğu otellerin sorumluluğundadır. TatilSepeti.Com hatalı fotoğraflardan sorumlu tutulamaz.
TripAdvisor Gezgin Puanı