Pearl House - Sri Lanka

Economy Tek Büyük Yataklı Oda (2)
otel oda fotoğrafları
Economy Tek Büyük Yataklı Oda (1)
otel oda fotoğrafları
City Tek Büyük Yataklı Oda
City Tek Büyük Yataklı Oda
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
  • Nakit, Havale ve Kredi Kartı Tek Çekimde geçerlidir.
Ödeme Koşulu
İndirim Oranı
  • Havale
  • Kredi Kartı
    Tek Çekim
Check-in & Önemli Bilgiler
Otele Giriş Saati: 2:00 PM Otelden Çıkış Saati: 12.00
Oda Sayısı: 4 Kat Sayısı: 2

Check-in Talimatları

Giriş Bilgileri:

  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında yangın söndürücü yer almaktadır


Özel Talimatlar:
Bu konaklama yeri misafirlere havaalanı transfer servisi sunmaktadır (bu hizmet ücretli olabilir). Misafirler seyahate çıkmadan önce rezervasyon onayındaki iletişim bilgilerini kullanarak varış ayrıntılarını konaklama yerine bildirmelidir. Bu konaklama yerinde resepsiyon bulunmamaktadır. Misafirlerin giriş düzenlemeleri için rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini önceden araması gereklidir. Misafirler giriş talimatları için konaklama yeri ile iletişime geçmelidir. Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir.
Ücretler:
  • Kontinental kahvaltı yetişkinler için yaklaşık olarak 3 USD, çocuklar için 2.50 USD ücret karşılığında servis edilmektedir
  • Havaalanı gidiş geliş servisi ücreti: araç başına (tek yön) 60.00 USD.

Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.

Konum Bilgileri
Adres: 200/22, Peradeniya Rd , Kandy, Sri Lanka 20000
Havaalanı Kodu: Henüz Bilgi Sağlanamadı
Görülecek Yerler
Mesafeler görülecek yer ile otel arasında kuş uçuşu uzaklığı olarak hesaplanmıştır. Ulaşım mesafeleri farklılık gösterebilir.

  • Kandy Genel Hastanesi - 0,3 km / 0,2 mil
  • Bahirawa Buddah - 0,7 km / 0,5 mil
  • Wales Parkı - 0,9 km / 0,5 mil
  • Asgiri Maha Viharaya - 1,2 km / 0,7 mil
  • Malwathu Maha Viharaya - 1,3 km / 0,8 mil
  • Sri Dalada Maligawa - 1,4 km / 0,8 mil
  • Uluslararası Budist Müzesi - 1,4 km / 0,9 mil
  • Lakeside Adventist Hastanesi - 1,7 km / 1,1 mil

Tercih edilen Havaalanı: yakındaki büyük havaalanı Colombo (CMB-Bandaranaike Uluslararası) - 83 km / 51,6miluzaklıktadır.
Otel Özellikleri
    • Bahçe
    • Bina/yapı sayısı - 1
    • Engellilere uygun banyo
    • Havaalanı servisi (ücretli)
    • Kahvaltı servisi var (ücretli)
    • Kat sayısı - 2
    • Odada engellilere yönelik özellikler
    • Toplam oda sayısı - 4
    • Tur/bilet hizmetleri
    • Çamaşırhane
    • Ücretsiz kablosuz internet
    • Ücretsiz valesiz otopark
Oda Özellikleri
    • Masa
    • Sadece duş
    • Saç kurutma makinesi (istek üzerine)
    • Sigara İçilmeyen
    • Sınırlı kat hizmetleri
    • Tavan vantilatörü
    • Özel banyo
    • Ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri
    • Ücretsiz kablosuz internet
    • Ücretsiz şişe su
    • Ütü/ütü masası (istek üzerine)

Yukarıda belirtilen oda özellikleri otelin genel oda özellikleridir. Bu özellikler seçtiğiniz oda tipine göre değişiklik gösterebilir. Lütfen seçtiğiniz oda tipinin yanındaki sekmeyi tıklayarak o oda tipinin özelliklerini kontrol ediniz.
Diğer Notlar

Listelenen fiyatlar, aksi belirtilmediği sürece, talep ettiğiniz gecelerdeki toplam oda fiyatıdır ve vergi ve harçlar dahildir. Toplam oda fiyatları doluluk oranına göre değişebilir. Bazı fiyatlar için ekstra tanımlamalar gerekmektedir. Ekstra kişiler, çocuklar, tekerlekli yataklar ve yan giderler için ek ücret talep edilebilir.

Otel giriş (Check-in) sırasında fotoğraflı Pasaport/Kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir. Tesisten talep ettiğiniz özellikler garanti edilmez. Rezervasyon ücreti rezervasyon sırasında kredi kartınızdan çekilmektedir. "Otelde Öde" opsiyonunda otelde ödeyebilirsiniz. Toplam tutar tüm oda ücretlerini ve vergileri kapsamaktadır , ancak park, telefon görüşmesi, oda servisi ve bazı şehirlerde Şehir Vergisi gibi ücretler otele ödenmektedir.

Fotoğrafların doğruluğu otellerin sorumluluğundadır. TatilSepeti.Com hatalı fotoğraflardan sorumlu tutulamaz.

Biz Sizi Arayalım

Telefon Biz Sizi Arayalım

Konu başlığına göre sorumlu olacak departmanlar farklılık göstermektedir. Konu başlığını doğru seçmeniz talebinizin en kısa sürede sonuçlanmasına yardımcı olacaktır.