Plaza Sandra - İspanya
-
3 Yıldız
Los Duques de San Carlos Sarayı - Trujillo - İspanya
Haritada Görüntüle
| Otele Giriş Saati: | 14.00 - herhangi bir zaman | Otelden Çıkış Saati: | 11.30 |
|---|---|---|---|
| Oda Sayısı: | 8 | Kat Sayısı: | 1 |
Check-in Talimatları
Giriş Bilgileri:
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları ve nakit kabul edilmektedir
- Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde karbonmonoksit dedektörü olup olmadığını bildirmemiştir; seyahat ederken yanınızda taşınabilir bir dedektör getirebilirsiniz.
- Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde bir duman dedektörü olup olmadığını belirtmemiştir
- Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında yangın söndürücü yer almaktadır
- Bu konaklama yeri profesyonel bir şekilde temizlenir
- Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
Özel Talimatlar:
Resepsiyon her gün 9 - 22 arasında açıktır. Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 24 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Misafirlerden varıştan önce konaklama yerine fotoğraflı resmi kimlik fotokopisi sunmaları istenecektir. Misafirlerin giriş talimatları ve erişim kodu için konaklama yeriyle önceden irtibat kurması gereklidir. Resepsiyon sınırlı saatlerde hizmet vermektedir.Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir. Bu otel, ödeme yöntemi olarak American Express kredi kartlarını kabul etmemektedir.
Gitmeden Önce Bilmeniz Gerekenler:
- Bu konaklama yerindeki nakit işlemler için ulusal düzenlemeler uyarınca 1000 EUR üst limiti uygulanmaktadır. Bu konuda daha fazla bilgi isteyen misafirlerimizin rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişim kurmaları gerekmektedir.
- Bu konaklama yerinin politikası gereğince, erkeklerin veya kadınların evlenme öncesi bekarlığa veda partileri de dâhil olmak üzere, grup etkinliği veya parti amacıyla yapılan belirli rezervasyonlar geri çevrilebilir.
- Sezonluk havuz 01 Mayıs ile 30 Eylül arasında açık olacaktır.
- Misafirlerin masaj hizmeti ve spa seansı için rezervasyon yaptırması gereklidir. Misafirler otele varmadan önce, rezervasyon onayındaki iletişim bilgilerini kullanarak apart otel ile görüşebilir ve rezervasyon yaptırılabilir.
- Konaklama yeri profesyonel bir şekilde temizlenir.
| Adres: | Calle Mingo Ramos 12 , Trujillo, İspanya 10200 |
|---|---|
| Havaalanı Kodu: | Henüz Bilgi Sağlanamadı |
- Açık havuz
- Bahçe
- Birden fazla dil bilen personel
- Engellilere uygun banyo
- Engellilere uygun duş
- Odada engellilere yönelik özellikler
- Otelde Spa hizmetleri
- Resepsiyon (sınırlı saatlerde)
- Sigara içilmeyen otel
- Toplam oda sayısı - 8
- Yakında ücretsiz otopark
- Ücretsiz kablosuz internet
- Düz panel ekranlı TV
- Günlük kat hizmeti
- Havlu verilir
- Isıtma
- Işık/gürültü/ısı sızdırmayan perdeler
- Kahve/çay makinesi
- Klima
- Kuş tüyü yorgan
- Mikrodalga fırın
- Mutfak
- Mutfak eşyası, tabak, çatal ve mutfak gereçleri
- Ocak ızgarası
- Pillowtop/yastık üstlü yatak
- Sadece duş
- Saç kurutma makinesi
- Sigara İçilmez
- Tam boy buzdolabı/derin dondurucu
- Çarşaf takımı verilir
- Çekyat
- Çekyat boyutu
- Özel banyo
- Ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri
- Ücretsiz beşik/çocuk yatağı
- Ücretsiz kablosuz internet
- Ücretsiz şişe su
Yukarıda belirtilen oda özellikleri otelin genel oda özellikleridir. Bu özellikler seçtiğiniz oda tipine göre değişiklik gösterebilir. Lütfen seçtiğiniz oda tipinin yanındaki sekmeyi tıklayarak o oda tipinin özelliklerini kontrol ediniz.
Listelenen fiyatlar, aksi belirtilmediği sürece, talep ettiğiniz gecelerdeki toplam oda fiyatıdır ve vergi ve harçlar dahildir. Toplam oda fiyatları doluluk oranına göre değişebilir. Bazı fiyatlar için ekstra tanımlamalar gerekmektedir. Ekstra kişiler, çocuklar, tekerlekli yataklar ve yan giderler için ek ücret talep edilebilir.
Otel giriş (Check-in) sırasında fotoğraflı Pasaport/Kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir. Tesisten talep ettiğiniz özellikler garanti edilmez. Rezervasyon ücreti rezervasyon sırasında kredi kartınızdan çekilmektedir. "Otelde Öde" opsiyonunda otelde ödeyebilirsiniz. Toplam tutar tüm oda ücretlerini ve vergileri kapsamaktadır , ancak park, telefon görüşmesi, oda servisi ve bazı şehirlerde Şehir Vergisi gibi ücretler otele ödenmektedir.
Fotoğrafların doğruluğu otellerin sorumluluğundadır. TatilSepeti.Com hatalı fotoğraflardan sorumlu tutulamaz.