Ramazan Bayramı Özel Antalya Çıkışlı Prag - Berlin Turu

(18 Mart - 22 Mart 2026)
% 25 Ön Ödemeli
3* & 4* Oteller Vb.
Erken Rezervasyon İndirimi Oda Başı 50€ İndirim!
Çift Kişilik Odada Kişibaşı
İlave Yatak
Tek Kişilik Oda
Çocuk
549,00 EUR
524,00 EUR 26.116,16 TL
549,00 EUR 27.362,16 TL
749,00 EUR
699,00 EUR 34.838,16 TL
Juzdan'a Özel 7.500 TL Chip Para Fırsatı
  • Nakit, Havale ve Kredi Kartı Tek Çekimde geçerlidir.
  • Erken Rezervasyon İndirimi Oda Başı 50€ İndirim!

    30 Kasım tarihine kadar yapılan rezervasyonlarda, 18 Mart-22 Mart günleri arasındaki turlarda, tüm paket tipleri için geçerlidir.

  • Juzdan'a Özel 7500 TL'ye Varan Chip Para

    30 Kasım tarihine kadar yapılan rezervasyonlarda, 01 Kasım-31 Aralık günleri arasındaki turlarda, tüm paket tipleri için geçerlidir.

Ödeme Koşulu
Taksit Sayısı / İndirim Oranı
  • Havale
  • Kredi Kartı Tek Çekim
  • Axess Card
    Tek Çekim
  • Ziraat
    Tek Çekim
  • Bonus Card
    Tek Çekim
  • Garanti Miles-Smiles
    Tek Çekim
  • World Card
    Tek Çekim
  • Maximum Card
    Tek Çekim
  • QNB
    Tek Çekim
  • Halkbank Card
    Tek Çekim
  • Advantage Card
    Tek Çekim
  • Finansbank Miles-Smiles
    Tek Çekim
  • Vakıfbank
    Tek Çekim

Tur Programı

1. Gün

Antalya - Prag

Antalya Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminalinde siz değerli misafirlerimiz ile .... buluşma. Bilet ve gümrük işlemleri sonrası Sun  Havayolları’nın .... sefer sayılı uçuş saat ..... Prag’a hareket. Prag’a varış.  Varışımızı takiben özel otobüslerle Prag panoramik şehir gezimize başlıyoruz. Sehir turumuzda Küçük Mahalle , Charles IV. köprüsü, Eski şehir meydanı ve Astronomik Saat Kulesi görülecek yerler arasındadır. Şehir turu sonrası serbest zaman. Akşam ise dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Vlatava Nehri Tekne turuna katılabilirler (50euro). Prag’ı ortadan ikiye bölen ve şehre hayat veren kanallarıyla meşhur Vltava Nehri üzerinde özel teknemizle açık büfe yemekli, masal şehir Prag’ın gündüz ve gece görüntülerini, Panama ve Süveyş Kanallarına benzeyen kanal geçişleriyle birlikte unutulmaz bir gece yaşacaksınız. Turumuz sonrası otelimize transfer. Geceleme otelimizde.
2. Gün

Prag

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimizi ekstra olarak düzenlenecek Karlovy Vary turuna (60 euro) katılabilirler . 17. ve 18. Yüzyılda Avrupa sosyetesinin ve devlet adamlarının uğrak şehri olan Karlovy Vary’nin eşsiz tabiatı içinde, yan yana inşa edilmiş onlarca muhteşem sarayı, Atatürk’ün 1918 de kaldığı oteli, Dvorak`ın Mozart`ın ,Göethe`nin Beethoven`ın, Rus Çarı Büyük Petro’nun ve Puşkin`in evlerini gördükten sonra 12 farklı suyun çıktığı termal galerileri ziyaret edeceğiz. Turumuz sonrsasi  serbest zaman,serbest zamanınızda  geleneksel Çek hediyelik eşyalarının satıldığı mağazalarda geçirebilirsiniz. Gezimizin ardından otelimize dönüyoruz. Akşam dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Çek Gecesi (70 euro) turuna katılabilirler. Prag'ın yerel restoranlarınında Çekya’ya özgü müzik, folk danslar eşliğinde Çek mutfağının güzel tatları ile eğlenceli bir gece geçireceksiniz. Turumuz sonrası otelimize transfer. Geceleme otelimizde.
3. Gün

Prag-Berlin

Sabah kahvaltısının ardından Berlin’e hareket. Arzu eden misafirlerimiz güzergah üzerinde ekstra olarak düzenlenecek Dresden turuna (40 euro) katılabilirler. Bu turumuzda Elbe’nin Floransa’sı olarak adlandırılan, II. Dünya Şavaşı sonrası küllerinden doğan ve barok mimarisi ile inşa edilmiş muhteşem şehir merkezini ziyaret ederek şehir turumuza başlıyoruz. Turumuzda Fraunkirche, Zwinger Sarayı, Bruhl terası, kral yolu, Elbe Nehri ve Martin Luther heykelini görme fırsatı bulacağız. Dresden turumuzdan sonra Berlin’e  hareket ediyoruz. Berlin’e  varışımızı takiben panoramik şehir turu. Berlin  Şehir turumuzda  Tarihi  doğu ve batı Berlin´de görülecek yerler arasında Brandenburg Kapısı, Parlemento Binasi , Unter den Linden Straße, Berlin Televizyon Kulesi, Berlin Katedrali , Müzeler Adasi , Alexanderplatz, Kurfürstendamm bulunmaktadır.  Şehir turu sonrası otelimize transfer.  Geceleme otelimizde.
4. Gün

Berlin

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimizi ekstra olarak düzenlenecek Potsdam turuna katılabilirler UNESCO Dünya Mirası (60 euro) listesinde olan Potsdam'da Casuslar köprüsü,  Sanssouci Sarayı, Brandenburg Kapısı, Nikolai Kilisesi, Tarihi Değirmen Rus Kolonisi Aexandrowka, Fransız Kilisesi, St. Peter und Paul Kilisesi şehir merkezi Brandenburger Strasse görülecek yerler arasındadır .Turumuzun sonrasi Berlin Şehir merkezine dönüyoruz. Akşam otelimize transfer. Geceleme otelimizde.
5. Gün

Berlin - Antalya

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Uçağın saatine bağlı olarak rehberimizin daha önceden belirleyeceği saatte havalimanına transfer.. ......... Sefer sayılı uçuş ile  ......’te Antalya’ya hareket saat .......’da Antalya’ya varış ve turumuzun sonu.

Fiyata Dahil Hizmetler

  1. Ekonomi Sınıfı Uçuşlar
  2. Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama (4 Gece Oda Kahvaltı)
  3. Panoramik Şehir Turları (Prag ve Berlin)
  4. Alan - Otel / Otel - Alan Transferi ve Şehirlerarası Transferler
  5. Havaalanı Vergileri
  6. Otel Vergileri
  7. Rehberlik Hizmetleri
  8. Mesleki Sorumluluk Sigortası
  9. eSIM Paketi (eSIM 1GB internet hizmeti, yalnızca rezervasyon sahibi için geçerli olup, Avrupa turlarında Balkan ülkeleri hariçtir.)

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

  1. Öğle Yemekleri
  2. Akşam Yemekleri
  3. İçecekler
  4. Yurtdışı Çıkış Harcı
  5. Müze Ören Yeri Giriş Ücretleri
  6. Ekstra Turlar
  7. Kişisel Harcamalar
  8. Tur Güvence ve Seyahat Sağlık Sigortası Paketi
    (Opsiyonel)
    20,00 EUR (0-70 Yaş)
    40,00 EUR (71-80 Yaş)
    60,00 EUR (81-90 Yaş)
  9. Vize Ücreti (Ankara) + Tur Güvence ve Seyahat Sağlık Sigortası Paketi
    (Opsiyonel)
    240,00 EUR (0-70 Yaş)
    260,00 EUR (71-80 Yaş)
    280,00 EUR (81-90 Yaş)
  10. Vize Ücreti (İstanbul) + Tur Güvence ve Seyahat Sağlık Sigortası Paketi
    (Opsiyonel)
    220,00 EUR (0-70 Yaş)
    240,00 EUR (71-80 Yaş)
    260,00 EUR (81-90 Yaş)

Tur Kalkış Noktaları

  • Antalya – Prag
  • Berlin - Antalya

Açıklamalar

Tur Güvence ve Seyahat Sağlık Sigortası Paket Şartları ;

• Vize reddi nedeni ile tur iptali ve ücret iadesi (%25 muafiyet ile)
• Sigortalının kendisinin ya da 1. Dereceden yakınların ani –akut gelişen rahatsızlıklarında refakat nedeni ile tur iptal imkanı (%15 muafiyet ile)
• Sigortalı Birinci Derece yakınları vefatı nedeniyle tur iptal imkanı (Anne , Baba ,Eş ,Kardeş , Çocuk,Dede,Nine ,Torun, Bakıcı ve Aynı rezervasyondaki yolcuya eşlik eden kişi)(%15 muafiyet ile)
• Seyahatin İptali ve Yarıda Kesilmesi (Mücbir Sebep)
• Seyahat Sırasında Şahsi Eşya Çalınması KAPKAÇ (300€)
• Bagaj Kaybı ve Hasarı (400€)
• Sigortalıya Yapılacak Tedavi Nedeniyle Aile Üyelerinden Birinin Konaklaması
• Öngörülmeyen Dönüş, Aile Üyelerinden Birinin Ölümü, Daimi İkematgahta Meydana Gelen Hasar sonucu Geri Dönüş
• Tıbbi Tedavi, Tıbbi Nedenlerle Nakil veya Seyahat, Tedavi Sonrası Daimi İkametgaha Nakil, Vefat Eden Sigortalının Nakli (30.000 €)

"Tur Güvence ve Seyahat Sağlık Sigortası Paketi rezervasyondan sonra 7 güne kadar eklenebilmektedir”


XQ 320 18/03/26 AYTPRG 06:55 08:20 XQ 661 22/03/26 BERAYT 16.50 22:10



  • Yurt Dışı Çıkış Harcı havalimanlarında ödenemeyecek olup online olarak alınacaktır.
  • Gün içindeki kur değişimi TL fiyatlara yansıtılmaktadır.Ödeme anındaki kurlar geçerlidir.
  • Rezervasyon esnasında misafirlerimizin pasaport no, doğum tarihi ve pasaportun alınış/son kullanma tarihi bilgilerinin alınması gerekmektedir.
  • Tura katılan kişilerin seyahat sırasında yanlarında Seyahat Sigortalarını bulundurmaları gerekmektedir.
  • Yurtdışı Çıkış Harcının, seyahat tarihinden önce ilgili bankalara ödenmesi ve dekontun seyahat sırasında yanınızda bulundurulması tavsiye edilir.
  • Acente, kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar.
  • Ekstra turların günleri; içeriğe bağlı kalmak kaydı ile katılımcı sayısına (Mimimum 20 kişi), müze ve ören yerinin kapalı olma durumuna, uçuş saatlerinde oluşabilecek değişikliklere göre rehber tarafından değiştirilebilir.
  • Panoramik şehir turu, şehirlerin tanıtımı için düzenlenen 2-3 saat süreli turlardır. Panoramik şehir turları; müze ve ören yerleri girişleri içermemekte olup şehir hakkında genel bilgi vermek amaçlıdır. Bazı turlar kapalı yollar veya araç girişine izin verilmeyen noktalarda imkânlar dâhilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.
  • Yol üzeri yapılacak ekstra turlarda; tura katılmayacak olan misafirlerimiz, rehber tarafından belirlenen mola yerinde bekleme yapacaklardır. (Benzin istasyonu, Dinlenme tesisleri, Market Vb.)
  • 3 kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilmektedir. 3 kişilik odalarda ilave yatak uygulaması olup, 3. Yatak standart yataktan küçüktür.
  • 2 yetişkin + 1 çocuk olan rezervasyonlarda çocuk için ayrı yatak bulunmayabilir. Çocuk fiyatları ancak çocuğun iki yetişkin yanında konaklaması durumunda geçerlidir.  Çocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan yaş grubuna uyan,  “tek çocuk” için geçerlidir.
  • Gidilen ülkelerdeki otellerde alınacak kahvaltıların içeriği Türk kahvaltısından farklıdır. Grup kahvaltıları genelde continental kahvaltı (Çay/kahve, kuruvasan ve marmelat) olarak ayrı salonda verilebilir.
  • Otellere giriş saatleri uluslar arası kurallarca belirlenmiş olup,  giriş saat 14:00 - 15:00 arasındadır. Çıkış saatleri 10:00 - 12:00 arasındadır.
  • Bazı programlarımız birkaç alternatifli oteller bazında satışa sunulmaktadır. Birden fazla otel seçeneği olan programlarımızın rehber ve transfer aracı aynı olabilir.
  • Fuar, kongre, konser, etkinlik,  spor turnuvası vb. gibi dönemlerde oteller, belirtilen lokasyonlardan veya km’ lerden daha fazla mesafede kullanılabilir.
  • Promosyon ibaresi olan turlarımızda otellerimizin konumu ve verilen içeriği standart paketlerimize göre farklılık gösterebilir. Promosyon turlarımızda misafir tarafından iptal veya değişiklik yapılamaz.
  • 18 yaş altı reşit sayılmayan çocukların anne veya babalarından biri veya ikisi ile beraber tura katılmadığı durumlarda, tura katılım için gerekli olan muvafakatnamelerin seyahat sırasında kişilerin yanında bulundurulması zorunludur.
  • Turlar başka acente turları ile birleştirilebilir.
  • Uçak saatlerine bağlı olarak programda değişiklik olabilir.
  • Bazı havayollarında yeme-içme ve online check-in hizmetleri ücrete tabi olabilir.
  • Otobüslü turlarımızda, rezervasyon esnasında kesinlikle “Koltuk Numarası” garantisi verilmez. Otobüslü turlarımızda kullanılacak araç tipleri, katılımcı sayısına göre belirlenmektedir.
  • T.C. Yeşil Pasaportu ile seyahat edecek misafirlerimizin pasaport alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri gereklidir.
  • Yırtık, yıpranmış, ıslanmış ve/veya benzeri tahribat(lar)a uğramış pasaportlar nedeniyle ziyaret edilecek ülke sınır kapısında gümrük polisi ile sorun yaşanmaması adına; anılan pasaportların yenilenmesi ve T.C. vatandaşlarına vize uygulayan bir ülke ise ilgili vizenin yeni pasaportta olması gerekmektedir. Aksi durumda sorumluluk yolcuya aittir.
  • Seyahat bitiş tarihi sonrası, pasaport geçerlilik süreleri ülkelere göre minimum 3 ay ile 1 yıl aralığında değişkenlik göstermektedir. Ülkelerin talepleri olan pasaport geçerlilik süresi bilgilerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.  Aksi durumda misafirlerimiz ülke pasaport polisleri tarafından ülkeye alınmama durumu ile karşılaşabilir.
  • Schengen bölgesine seyahat edecek herhangi bir pasaport tipine sahip misafirlerin eğer pasaportlarının alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri talep edilebilir. Aksi halde gidecekleri ülkeye kabul edilmeyebilirler ve/veya Türkiye'den havayolu firması tarafından uçuşları gerçekleştirilmeyebilir. Böyle bir durumda sorumluluk yolcuya aittir.
  • Schengen Vizesi istenen destinasyonlara yapılan gezilere katılacak T.C. Vatandaşı misafirlerin mutlaka vize geçerliliğini, çok girişli olup olmadığını, kullanım süresinin bitişini kontrol etmesi gerekmektedir.
  • T.C. vatandaşı olsa dahi, yurt dışı gezisine farklı bir ülkeden sahip olduğu pasaport ile çıkacak misafirlerimizin, seyahat edeceği ülke(ler)de vize uygulaması olup olmadığı hakkında, ilgili konsolosluğa başvurarak bilgi alması gerekmektedir.
  • Turun iptali durumunda vize ücreti iade edilmez. Vize alınmış olması, ülkeye giriş yapılabileceği anlamına gelmez, pasaport polisinin ülkeye sokmama yetkisi vardır. Bu durumdan Tatilsepeti.com sorumlu değildir, sorumluluk misafire (yolcuya) aittir.
  • Yeterli sayı sağlanamadığı takdirde geziler yapılamamakta veya ekstra gezi fiyatları, içerik, kullanılacak araç ve katılımcı sayısına göre değişiklik göstermektedir.
Not: Acente havayolu ile yolcu arasında aracı konumunda olup, 28.09.1955 Lahey Protokolüne tâbidir. Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyid edilmesi gerekmektedir. Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburîdir. Paket tura katılacak sayının yeterli olmaması durumunda 20 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir. Uçağın ineceği şehre göre parkurlarda değişiklikler olabilir.
Biz Sizi Arayalım

Telefon Biz Sizi Arayalım

Konu başlığına göre sorumlu olacak departmanlar farklılık göstermektedir. Konu başlığını doğru seçmeniz talebinizin en kısa sürede sonuçlanmasına yardımcı olacaktır.