Seehotel Luitpold - Almanya
- 4 Yıldız Tegernseer Tiyatrosu - Tegernsee - Almanya




Otele Giriş Saati: | 2:00 PM - gece yarısı | Otelden Çıkış Saati: | 10:30 AM |
---|---|---|---|
Oda Sayısı: | 1 | Kat Sayısı: | 1 |
Check-in Talimatları
Giriş Bilgileri:
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde başlıca kredi kartları kabul edilmektedir; nakit kabul edilmez
- Nakitsiz ödeme imkânı mevcuttur
- Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında karbonmonoksit dedektörü, yangın söndürücü, duman dedektörü, güvenlik sistemi ve ilk yardım çantası yer almaktadır
Özel Talimatlar:
Resepsiyon her gün 7 - gece yarısı arasında açıktır. Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 72 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Konaklama yerine saat gece yarısı sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Misafirlerin giriş talimatlarını öğrenmek için konaklama yeriyle önceden irtibat kurması gereklidir. Resepsiyon sınırlı saatlerde hizmet vermektedir.
Ulusal Derecelendirme:
Hotelstars Union, Almanya konaklama yerlerine resmi olarak yıldız vermektedir. Bu konaklama yerine 4 stars verilmiştir.
Gitmeden Önce Bilmeniz Gerekenler:
- Misafirler rezervasyon onayındaki iletişim bilgilerini kullanarak konaklama yeri ile doğrudan iletişime geçip evcil hayvanlarını getirmek için düzenleme yapabilir (bu işlem için ek ücret uygulanır, gerekli bilgiler Ücretler bölümünde bulunabilir).
- Tüm işlemler için nakitsiz ödeme yöntemleri bulunur.
- Temassız giriş imkânı ve temassız çıkış imkânı sunulur.
Ücretler:
- Evcil hayvan ücreti: evcil hayvan başına, konaklama başına 25 EUR.
- Rehber hayvanlar ücretten muaftır
- İlave yatak ücreti: günlük 55.0 EUR.
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.
Zorunlu Ücretler ve Vergiler:
Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:
- Şehir vergisi alınmaktadır: Yetişkinler için kişi başı, gecelik 3.00 EUR; 6-15 yaşları arasındaki misafirler için gecelik 1.50 EUR. Bu vergi 6 yaş yaş altı çocuklar için geçerli değildir.
Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.
Adres: | Hauptstr. 42 , Tegernsee, Almanya 83684 |
---|---|
Havaalanı Kodu: | Henüz Bilgi Sağlanamadı |
Mesafeler görülecek yer ile otel arasında kuş uçuşu uzaklığı olarak hesaplanmıştır. Ulaşım mesafeleri farklılık gösterebilir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Tercih edilen Havaalanı: ehotel Luitpold için tercih edilen havaalanı Münih (MUC-Franz Josef Strauss Uluslararası) - 71,3 km / 44,3miluzaklıktadır. |
- Bar/dinlenme salonu
- Bina/yapı sayısı - 2
- Bir toplantı odası
- Birden fazla dil bilen personel
- Evcil hayvanlara izin verilir
- Kat sayısı - 3
- Konferans alanı büyüklüğü (metre) - 35
- Resepsiyon (sınırlı saatlerde)
- Restoran
- Toplam oda sayısı - 17
- Ücretsiz kablosuz internet
- Ücretsiz kahvaltı
- Ücretsiz valesiz otopark
- Ayrı ayrı döşenmiş
- Düz panel ekranlı TV
- Masa
- Mini Bar
- Oda servisi (sınırlı saatlerde)
- Odada emanet kasası
- Portatif/ilave yatak var (ücretli)
- Saç kurutma makinesi
- Sigara İçilmeyen
- Telefon
- Ücretsiz kablosuz internet
Yukarıda belirtilen oda özellikleri otelin genel oda özellikleridir. Bu özellikler seçtiğiniz oda tipine göre değişiklik gösterebilir. Lütfen seçtiğiniz oda tipinin yanındaki sekmeyi tıklayarak o oda tipinin özelliklerini kontrol ediniz.
Listelenen fiyatlar, aksi belirtilmediği sürece, talep ettiğiniz gecelerdeki toplam oda fiyatıdır ve vergi ve harçlar dahildir. Toplam oda fiyatları doluluk oranına göre değişebilir. Bazı fiyatlar için ekstra tanımlamalar gerekmektedir. Ekstra kişiler, çocuklar, tekerlekli yataklar ve yan giderler için ek ücret talep edilebilir.
Otel giriş (Check-in) sırasında fotoğraflı Pasaport/Kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir. Tesisten talep ettiğiniz özellikler garanti edilmez. Rezervasyon ücreti rezervasyon sırasında kredi kartınızdan çekilmektedir. "Otelde Öde" opsiyonunda otelde ödeyebilirsiniz. Toplam tutar tüm oda ücretlerini ve vergileri kapsamaktadır , ancak park, telefon görüşmesi, oda servisi ve bazı şehirlerde Şehir Vergisi gibi ücretler otele ödenmektedir.
Fotoğrafların doğruluğu otellerin sorumluluğundadır. TatilSepeti.Com hatalı fotoğraflardan sorumlu tutulamaz.
TripAdvisor Gezgin Puanı