Shalom House Bed And Breakfast - A.B.D

Kulübe (the Pond House)
Kulübe (the Pond House)
  • Nakit, Havale ve Kredi Kartı Tek Çekimde geçerlidir.
Ödeme Koşulu
İndirim Oranı
  • Havale
  • Kredi Kartı
    Tek Çekim
Check-in & Önemli Bilgiler
Otele Giriş Saati: 12:00 PM - 22 Otelden Çıkış Saati: 11
Oda Sayısı: 1 Kat Sayısı: 1

Check-in Talimatları

Giriş Bilgileri:

  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Nakitsiz ödeme imkânı mevcuttur
  • Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında karbonmonoksit dedektörü, yangın söndürücü ve duman dedektörü yer almaktadır
  • Bu konaklama yerinde balkon, veranda ve teras gibi çocuklar için uygun olmayabilecek açık alanlar bulunmaktadır; herhangi bir endişeniz varsa varışınızdan önce konaklama yeriyle iletişime geçerek size uygun bir oda ayarlayıp ayarlayamayacaklarını teyit etmenizi öneririz


Özel Talimatlar:
Bu konaklama yerinde resepsiyon bulunmamaktadır. Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 24 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Konaklama yerine saat 22 sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Misafirlere erişim kodu sağlanacaktır. Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir.

Gitmeden Önce Bilmeniz Gerekenler:
  • Misafirler rezervasyon onayındaki iletişim bilgilerini kullanarak konaklama yeri ile doğrudan iletişime geçip evcil hayvanlarını getirmek için düzenleme yapabilir (bu işlem için ek ücret uygulanır, gerekli bilgiler Ücretler bölümünde bulunabilir).
  • Tüm işlemler için nakitsiz ödeme yöntemleri bulunur.
  • Temassız giriş imkânı ve temassız çıkış imkânı sunulur.

Ücretler:
  • Evcil hayvan ücreti: evcil hayvan başına, konaklama başına 25.00 USD.
  • Rehber hayvanlar ücretten muaftır

Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.

Konum Bilgileri
Adres: 7 Ross Road , Tifton, A.B.D 31793
Havaalanı Kodu: Henüz Bilgi Sağlanamadı
Görülecek Yerler
Mesafeler görülecek yer ile otel arasında kuş uçuşu uzaklığı olarak hesaplanmıştır. Ulaşım mesafeleri farklılık gösterebilir.

  • Georgia Tarım Müzesi ve Tarihi Köyü - 11,9 km / 7,4 mil
  • Fulwood Parkı - 14,5 km / 9 mil
  • Tarihi Ole Engine 100 Buharlı Lokomotifi - 18,8 km / 11,7 mil
  • Ashburn Belediye Konağı - 20,1 km / 12,5 mil
  • Turner County Yüksek Mahkemesi Binası - 20,2 km / 12,6 mil
  • Knuck McCrary Park - 41,3 km / 25,7 mil
  • Reed Bingham Eyalet Parkı - 41,6 km / 25,9 mil
  • The Carnegie Center - 41,7 km / 25,9 mil

Tercih edilen Havaalanı: a ve kahvaltı sunan otel için tercih edilen havaalanı Albany, Georgia (ABY-Southwest Georgia Bölge) - 52,3 km / 32,5miluzaklıktadır.
Otel Özellikleri
    • Ofis
    • Piknik alanı
    • Sigara içilmeyen otel
    • Toplam oda sayısı - 1
    • Çamaşırhane
    • Ücretsiz kablosuz internet
    • Ücretsiz kahvaltı
    • Ücretsiz valesiz otopark
Oda Özellikleri
    • Ayrı ayrı dekore edilmiş
    • Ayrı ayrı döşenmiş
    • Klima
    • Sigara İçilebilen ve Sigara İçilemeyen
    • Uydu TV kanalları
    • Ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri
    • Ücretsiz kablosuz internet

Yukarıda belirtilen oda özellikleri otelin genel oda özellikleridir. Bu özellikler seçtiğiniz oda tipine göre değişiklik gösterebilir. Lütfen seçtiğiniz oda tipinin yanındaki sekmeyi tıklayarak o oda tipinin özelliklerini kontrol ediniz.
Diğer Notlar

Listelenen fiyatlar, aksi belirtilmediği sürece, talep ettiğiniz gecelerdeki toplam oda fiyatıdır ve vergi ve harçlar dahildir. Toplam oda fiyatları doluluk oranına göre değişebilir. Bazı fiyatlar için ekstra tanımlamalar gerekmektedir. Ekstra kişiler, çocuklar, tekerlekli yataklar ve yan giderler için ek ücret talep edilebilir.

Otel giriş (Check-in) sırasında fotoğraflı Pasaport/Kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir. Tesisten talep ettiğiniz özellikler garanti edilmez. Rezervasyon ücreti rezervasyon sırasında kredi kartınızdan çekilmektedir. "Otelde Öde" opsiyonunda otelde ödeyebilirsiniz. Toplam tutar tüm oda ücretlerini ve vergileri kapsamaktadır , ancak park, telefon görüşmesi, oda servisi ve bazı şehirlerde Şehir Vergisi gibi ücretler otele ödenmektedir.

Fotoğrafların doğruluğu otellerin sorumluluğundadır. TatilSepeti.Com hatalı fotoğraflardan sorumlu tutulamaz.

Biz Sizi Arayalım

Telefon Biz Sizi Arayalım

Konu başlığına göre sorumlu olacak departmanlar farklılık göstermektedir. Konu başlığını doğru seçmeniz talebinizin en kısa sürede sonuçlanmasına yardımcı olacaktır.