The Celuk Homestay - Endonezya
- 3 Yıldız Jimbaran (Jimbaran Körfezi) içinde - Jimbaran - Endonezya
| Otele Giriş Saati: | 14 - gece yarısı | Otelden Çıkış Saati: | 12.00 |
|---|---|---|---|
| Oda Sayısı: | 5 | Kat Sayısı: | 0 |
Check-in Talimatları
Giriş Bilgileri:
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yeri, sadece nakit ödeme kabul etmektedir
Özel Talimatlar:
Resepsiyon her gün 8 - 16 arasında açıktır. Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 24 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Konaklama yerine saat öğlen sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Normal giriş saatlerinin dışında varış yapmayı planlayan misafirlere giriş talimatları e-posta yoluyla gönderilecektir. Resepsiyon sınırlı saatlerde hizmet vermektedir.Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir.
Ücretler:
- Geç çıkış ücreti: 50000 IDR (müsaitlik durumuna bağlıdır).
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.
Onarımlar ve Kapanışlar: Yerel yönetmelikler gereğince tüm misafirler İnzivaya Çekilme (Nyepi) Günü/Hindu Yeni Yıl Etkinliği (06.00'dan itibaren) nedeniyle konaklama yerinde kalmalıdır. İnzivaya Çekilme günü genellikle mart veya nisan ayına denk gelmektedir (tarih her yıl değişmektedir). Bu tarihte giriş-çıkış mümkün olmayacaktır. Ngurah Rai Havaalanı (Bali Uluslararası Havaalanı) da İnzivaya Çekilme Gününde kapalıdır.
| Adres: | 3 Jl. Mraja Pati 62-81337360743 62-81337360743, Jimbaran, Endonezya 80361 |
|---|---|
| Havaalanı Kodu: | Henüz Bilgi Sağlanamadı |
Jimbaran Pazarı - 0,3 km / 0,2 mi
Cimbaran Plajı - 0,6 km / 0,4 mi
İtalya Fahri Konsolosluğu - 0,8 km / 0,5 mi
Jimbaran Balık Pazarı - 2,1 km / 1,3 mi
Samasta Lifestyle Village Alışveriş Merkezi - 2,1 km / 1,3 mi
Udayana Üniversitesi - 3,2 km / 2 mi
Garuda Wisnu Kencana Kültür Parkı - 4,8 km / 3 mi
Lippo Alışveriş Merkezi - 6,2 km / 3,9 mi
Ayana Spa Merkezi - 6,6 km / 4,1 mi
BIMC Hastanesi - 6,7 km / 4,2 mi
Segara Plajı - 6,7 km / 4,2 mi
Kuta Gece Pazarı - 6,8 km / 4,2 mi
Kuta El Sanatları Pazarı - 6,8 km / 4,3 mi
Kuta Plajı - 6,9 km / 4,3 mi
Tuban Plajı - 6,9 km / 4,3 mi
En yakın havaalanı Denpasar (DPS-Ngurah Rai Uluslararası) - 6,6 km / 4,1 mi
| Otel yakınında balık tutma olanağı | Tekerlekli sandalye kullanımına uygun – hayır |
| Engellilere uygun servis yok | Kilitli dolaplar mevcut |
| Hızlı check-in | Hızlı check-out |
| Resepsiyon (sınırlı saatlerde) | Ücretsiz kablosuz internet |
| İstek üzerine kat hizmetleri | Bahçe |
| Yakında şnorkelle dalış | Çamaşırhane |
| Tur/bilet hizmetleri | Ücretsiz valesiz otopark |
| Teras |
| Superior Tek Büyük Yataklı Oda Özellikleri : 1 büyük (Queen) Boy Yatak Bahçe manzaralı İnternet - ücretsiz kablosuz İnternet erişimi (50+ Mbps) Eğlence - 30-inç LCD TV Yemek ve İçecek - Mini buzdolabı ve elektrikli su ısıtıcısı Yatak Özellikleri - Çarşaf takımı Banyo - Özel banyo, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve havlu Faydalı Bilgiler - Masa; misafirler portatif yatak (ücretli) isteyebilir Konfor - Klima, günlük kat hizmetleri, her 2 günde bir havlu değişimi, her 2 günde bir çarşaf takımı değişimi Bilmeniz Gerekenler - İstek üzerine kat hizmetleri, beşik (çocuk yatağı) yoktur Sigara İçilmez |
Yukarıda belirtilen oda özellikleri otelin genel oda özellikleridir. Bu özellikler seçtiğiniz oda tipine göre değişiklik gösterebilir. Lütfen seçtiğiniz oda tipinin yanındaki sekmeyi tıklayarak o oda tipinin özelliklerini kontrol ediniz.
Listelenen fiyatlar, aksi belirtilmediği sürece, talep ettiğiniz gecelerdeki toplam oda fiyatıdır ve vergi ve harçlar dahildir. Toplam oda fiyatları doluluk oranına göre değişebilir. Bazı fiyatlar için ekstra tanımlamalar gerekmektedir. Ekstra kişiler, çocuklar, tekerlekli yataklar ve yan giderler için ek ücret talep edilebilir.
Otel giriş (Check-in) sırasında fotoğraflı Pasaport/Kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir. Tesisten talep ettiğiniz özellikler garanti edilmez. Rezervasyon ücreti rezervasyon sırasında kredi kartınızdan çekilmektedir. "Otelde Öde" opsiyonunda otelde ödeyebilirsiniz. Toplam tutar tüm oda ücretlerini ve vergileri kapsamaktadır , ancak park, telefon görüşmesi, oda servisi ve bazı şehirlerde Şehir Vergisi gibi ücretler otele ödenmektedir.
Fotoğrafların doğruluğu otellerin sorumluluğundadır. TatilSepeti.Com hatalı fotoğraflardan sorumlu tutulamaz.