The Originals City, Hôtel Artyster, Le Mans Centre - Fransa
- 2 Yıldız St-Julien Katedrali - Le Mans - Fransa
| Otele Giriş Saati: | 2:00 PM - herhangi bir zaman | Otelden Çıkış Saati: | 11 |
|---|---|---|---|
| Oda Sayısı: | 1 | Kat Sayısı: | 1 |
Check-in Talimatları
Giriş Bilgileri:
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde başlıca kredi kartları ve nakit kabul edilmektedir
- Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında yangın söndürücü yer almaktadır
- Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
Özel Talimatlar:
Resepsiyon çalışanları konaklama yerine varışta misafirleri karşılayacaktır. Sorularınız için lütfen rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle irtibat kurun. Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir. Normal giriş saatleri dışında varış yapmayı planlayan misafirler, giriş ayarlamak için bu otelle önceden irtibata geçmelidir.
Gitmeden Önce Bilmeniz Gerekenler:
- Bu konaklama yerindeki nakit işlemler için ulusal düzenlemeler uyarınca 1000 EUR üst limiti uygulanmaktadır. Bu konuda daha fazla bilgi isteyen misafirlerimizin rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişim kurmaları gerekmektedir.
- Misafirlerin golf tee süresi için rezervasyon yaptırması gereklidir. Misafirler otele varmadan önce, rezervasyon onayındaki iletişim bilgilerini kullanarak otel ile görüşebilir ve rezervasyon yaptırılabilir.
- Otoparkta taşıtlar için maksimum yükselik kısıtlaması vardır.
Ücretler:
- Açık büfe kahvaltı yetişkinler için yaklaşık olarak 15 EUR, çocuklar için 8 EUR ücret karşılığında servis edilmektedir
- Yakında ücretli otopark: günlük 10 EUR (164 fit mesafede; 24 saat açık)
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.
Zorunlu Ücretler ve Vergiler:
Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:
- Yüzde 2.75 efektif vergi oranında şehir/bölge vergisi alınır
Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.
| Adres: | 5 Boulevard Rene Levasseur , Le Mans, Fransa 72000 |
|---|---|
| Havaalanı Kodu: | Henüz Bilgi Sağlanamadı |
| Mesafeler görülecek yer ile otel arasında kuş uçuşu uzaklığı olarak hesaplanmıştır. Ulaşım mesafeleri farklılık gösterebilir. |
|
|
|
|
|
Tercih edilen Havaalanı: totel Levasseur için tercih edilen havaalanı Le Mans (LME-Arnage) - 6,3 km / 3,9miluzaklıktadır. |
- Asansör
- Bar/dinlenme salonu
- Bina/yapı sayısı - 2
- Evcil hayvanlara izin verilir
- Kahvaltı servisi var (ücretli)
- Kat sayısı - 3
- Lobide ücretsiz gazete
- Restoran
- Sigara içmek için özel alanlar
- Toplam oda sayısı - 37
- Toplantı odaları - 3
- Toplantı odası sayısı: 3
- Tur/bilet hizmetleri
- Valesiz otopark (ücretli)
- Ücretsiz kablosuz internet
- Dijital TV servisi
- Kaliteli TV kanalları
- Küvet veya duş
- Oda servisi (sınırlı saatlerde)
- Portatif/ilave yatak var (ücretli)
- Saç kurutma makinesi
- Sigara İçilmeyen
- Özel banyo
- Ücretsiz beşik/çocuk yatağı
- Ücretsiz kablosuz internet
Yukarıda belirtilen oda özellikleri otelin genel oda özellikleridir. Bu özellikler seçtiğiniz oda tipine göre değişiklik gösterebilir. Lütfen seçtiğiniz oda tipinin yanındaki sekmeyi tıklayarak o oda tipinin özelliklerini kontrol ediniz.
Listelenen fiyatlar, aksi belirtilmediği sürece, talep ettiğiniz gecelerdeki toplam oda fiyatıdır ve vergi ve harçlar dahildir. Toplam oda fiyatları doluluk oranına göre değişebilir. Bazı fiyatlar için ekstra tanımlamalar gerekmektedir. Ekstra kişiler, çocuklar, tekerlekli yataklar ve yan giderler için ek ücret talep edilebilir.
Otel giriş (Check-in) sırasında fotoğraflı Pasaport/Kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir. Tesisten talep ettiğiniz özellikler garanti edilmez. Rezervasyon ücreti rezervasyon sırasında kredi kartınızdan çekilmektedir. "Otelde Öde" opsiyonunda otelde ödeyebilirsiniz. Toplam tutar tüm oda ücretlerini ve vergileri kapsamaktadır , ancak park, telefon görüşmesi, oda servisi ve bazı şehirlerde Şehir Vergisi gibi ücretler otele ödenmektedir.
Fotoğrafların doğruluğu otellerin sorumluluğundadır. TatilSepeti.Com hatalı fotoğraflardan sorumlu tutulamaz.
TripAdvisor Gezgin Puanı