Van Der Valk Hotel Liège Congrès - Belçika
-
4 Yıldız
Liege Kongre Merkezi - Liege - Belçika
Haritada Görüntüle







Otele Giriş Saati: | 14.00 - herhangi bir zaman | Otelden Çıkış Saati: | |
---|---|---|---|
Oda Sayısı: | 219 | Kat Sayısı: | 1 |
Check-in Talimatları
Giriş Bilgileri:
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları ve nakit kabul edilmektedir
- Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında karbonmonoksit dedektörü, yangın söndürücü, duman dedektörü, güvenlik sistemi ve ilk yardım çantası yer almaktadır
- Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
Özel Talimatlar:
Resepsiyon çalışanları konaklama yerine varışta misafirleri karşılayacaktır. Otel, müşterilerin, yakın seyahat geçmişlerine ilişkin belgeler sağlamalarını (pasaport kontrol damgalarını gösterme gibi) ve/veya sağlık raporu sunmalarını talep edebilir.
Gitmeden Önce Bilmeniz Gerekenler:
- Misafirlerin spa seansı için rezervasyon yaptırması gereklidir. Misafirler otele varmadan önce, rezervasyon onayındaki iletişim bilgilerini kullanarak otel ile görüşebilir ve rezervasyon yaptırılabilir.
- Misafirler rezervasyon onayındaki iletişim bilgilerini kullanarak konaklama yeri ile doğrudan iletişime geçip evcil hayvanlarını getirmek için düzenleme yapabilir (bu işlem için ek ücret uygulanır, gerekli bilgiler Ücretler bölümünde bulunabilir).
- Temassız çıkış imkânı sunulur.
Ücretler:
- Açık büfe kahvaltı yetişkinler için yaklaşık olarak 21 EUR, çocuklar için 12 EUR ücret karşılığında servis edilmektedir
- Valesiz açık otopark ücreti: günlük 19.50 EUR.
- Evcil hayvan ücreti: evcil hayvan başına, gecelik 25 EUR.
- Rehber hayvanlar ücretten muaftır
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.
Adres: | Esplanade de l'Europe 2B , Liege, Belçika 4020 |
---|---|
Havaalanı Kodu: | Henüz Bilgi Sağlanamadı |
- 24 saat açık resepsiyon
- Asansör
- Banket salonu
- Bar/dinlenme salonu
- Danışma
- Engellilere uygun banyo
- Engellilere uygun duş
- Hamam
- Kahvaltı servisi var (ücretli)
- Kahve dükkanı veya kafe
- Kuru temizleme/çamaşırhane
- Lobide ücretsiz gazete
- Odada engellilere yönelik özellikler
- Ofis
- Resepsiyonda emanet kasası
- Restoran
- Sauna
- Sigara içilmeyen otel
- Tekerlekli sandalye kullanımına uygun otopark
- Toplam oda sayısı - 219
- Toplantı odaları
- Valiz dolabı
- Çamaşırhane
- Çatı terası
- Ücretsiz kablosuz internet
- Ücretsiz valesiz otopark
- Dijital TV servisi
- Düz panel ekranlı TV
- Günlük kat hizmeti
- Havlu verilir
- Işık/gürültü/ısı sızdırmayan perdeler
- Kahve/çay makinesi
- Mini Bar
- Sadece duş
- Saç kurutma makinesi
- Sigara İçilmez
- Çarşaf takımı verilir
- Özel banyo
- Ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri
- Ücretsiz kablosuz internet
Yukarıda belirtilen oda özellikleri otelin genel oda özellikleridir. Bu özellikler seçtiğiniz oda tipine göre değişiklik gösterebilir. Lütfen seçtiğiniz oda tipinin yanındaki sekmeyi tıklayarak o oda tipinin özelliklerini kontrol ediniz.
Listelenen fiyatlar, aksi belirtilmediği sürece, talep ettiğiniz gecelerdeki toplam oda fiyatıdır ve vergi ve harçlar dahildir. Toplam oda fiyatları doluluk oranına göre değişebilir. Bazı fiyatlar için ekstra tanımlamalar gerekmektedir. Ekstra kişiler, çocuklar, tekerlekli yataklar ve yan giderler için ek ücret talep edilebilir.
Otel giriş (Check-in) sırasında fotoğraflı Pasaport/Kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir. Tesisten talep ettiğiniz özellikler garanti edilmez. Rezervasyon ücreti rezervasyon sırasında kredi kartınızdan çekilmektedir. "Otelde Öde" opsiyonunda otelde ödeyebilirsiniz. Toplam tutar tüm oda ücretlerini ve vergileri kapsamaktadır , ancak park, telefon görüşmesi, oda servisi ve bazı şehirlerde Şehir Vergisi gibi ücretler otele ödenmektedir.
Fotoğrafların doğruluğu otellerin sorumluluğundadır. TatilSepeti.Com hatalı fotoğraflardan sorumlu tutulamaz.