Villa Riviera - İtalya
- Santa Maria - İtalya
| Otele Giriş Saati: | 15 - 5 | Otelden Çıkış Saati: | 10.30 |
|---|---|---|---|
| Oda Sayısı: | 5 | Kat Sayısı: | 0 |
Check-in Talimatları
Giriş Bilgileri:
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları ve banka kartları kabul edilmektedir; nakit kabul edilmez
- Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde karbonmonoksit dedektörü olup olmadığını bildirmemiştir; seyahat ederken yanınızda taşınabilir bir dedektör getirebilirsiniz.
- Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde bir duman dedektörü olup olmadığını belirtmemiştir
- Bu konaklama yerinde balkon, veranda ve teras gibi çocuklar için uygun olmayabilecek açık alanlar bulunmaktadır; herhangi bir endişeniz varsa varışınızdan önce konaklama yeriyle iletişime geçerek size uygun bir oda ayarlayıp ayarlayamayacaklarını teyit etmenizi öneririz
Özel Talimatlar:
Bu konaklama yerinde resepsiyon bulunmamaktadır. Misafirlerden varıştan önce konaklama yerine fotoğraflı resmi kimlik fotokopisi sunmaları istenecektir. Misafirlere, giriş talimatları varışlarından önceki 48 saat içinde e-posta yoluyla gönderilecektir. Konaklama yeri sahibi varışta misafirleri karşılayacaktır. Misafirlere yardımcı olması için bir sanal resepsiyon sistemi mevcutturKonaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir.
Gitmeden Önce Bilmeniz Gerekenler:
- Çocuklar dâhil olmak üzere tüm misafirler giriş noktasında şahsen bulunmalı ve devletleri tarafından verilen fotoğraflı resmî kimlik kartlarını veya pasaportlarını ibraz etmelidirler.
- Bu konaklama yerindeki nakit işlemler için ulusal düzenlemeler uyarınca 5000 EUR üst limiti uygulanmaktadır. Bu konuda daha fazla bilgi isteyen misafirlerimizin rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişim kurmaları gerekmektedir.
Zorunlu Ücretler ve Vergiler:
Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:
- Şehir tarafından vergi alınmaktadır ve bu vergi konaklama yerinde ödenmektedir. Vergi sezonluk olarak değişmektedir ve tüm yıl boyunca uygulanmayabilir. Başka muafiyet durumları veya indirimler olabilir. Daha fazla bilgi için lütfen rezervasyon sonrasında alınan rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeri ile irtibat kurun.
- Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Kasım - 31 Mart döneminde, 7 geceye kadar EUR 0.00 kişi başı, gecelik. Bu vergi 18 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmaz.
- Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Nisan - 31 Ekim döneminde, 7 geceye kadar EUR 3.00 kişi başı, gecelik. Bu vergi 18 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmaz.
- Temizlik ücreti: kişi başı gecelik 3 EUR (kalış süresine göre değişiklik göstermektedir)
Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.
| Adres: | Via Fortino 39-3487753385 39-3487753385, Santa Maria, İtalya 89866 |
|---|---|
| Havaalanı Kodu: | Henüz Bilgi Sağlanamadı |
| Yol dışı otoparkı | Kömürlü ızgara |
| Valiz dolabı | Dış mekan mobilyaları |
| Hızlı check-in | Dış mekan eğlence alanı |
| Her tarafı çitli | Ücretsiz kablosuz internet |
| Asansör yok (tek katlı konaklama yeri) | Sigara içmek için özel alanlar |
| İyi aydınlatılmış giriş yolu | Barbekü ızgarası/ızgaraları |
| İstek üzerine kat hizmetleri | Piknik alanı |
| Bahçe | Çamaşırhane |
| Comfort Apart Daire Özellikleri : 2 büyük (Queen) Boy Yatak 50 metrekare büyüklüğünde, mobilyalı veranda bulunan oda Tasarımt - yatak odası ve oturma odası Yemek ve İçecek - küçük mutfak, buzdolabı, ocak ızgarası, fırın ve tencere seti/tabak seti Banyo - Ayrı özel banyo, duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi Faydalı Bilgiler - Ütü/ütü masası ve pencere kafesi Konfor - Klima ve klima kontrollü ısıtma Bilmeniz Gerekenler - İstek üzerine kat hizmetleri Sigara İçilmez |
Yukarıda belirtilen oda özellikleri otelin genel oda özellikleridir. Bu özellikler seçtiğiniz oda tipine göre değişiklik gösterebilir. Lütfen seçtiğiniz oda tipinin yanındaki sekmeyi tıklayarak o oda tipinin özelliklerini kontrol ediniz.
Listelenen fiyatlar, aksi belirtilmediği sürece, talep ettiğiniz gecelerdeki toplam oda fiyatıdır ve vergi ve harçlar dahildir. Toplam oda fiyatları doluluk oranına göre değişebilir. Bazı fiyatlar için ekstra tanımlamalar gerekmektedir. Ekstra kişiler, çocuklar, tekerlekli yataklar ve yan giderler için ek ücret talep edilebilir.
Otel giriş (Check-in) sırasında fotoğraflı Pasaport/Kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir. Tesisten talep ettiğiniz özellikler garanti edilmez. Rezervasyon ücreti rezervasyon sırasında kredi kartınızdan çekilmektedir. "Otelde Öde" opsiyonunda otelde ödeyebilirsiniz. Toplam tutar tüm oda ücretlerini ve vergileri kapsamaktadır , ancak park, telefon görüşmesi, oda servisi ve bazı şehirlerde Şehir Vergisi gibi ücretler otele ödenmektedir.
Fotoğrafların doğruluğu otellerin sorumluluğundadır. TatilSepeti.Com hatalı fotoğraflardan sorumlu tutulamaz.