Wrech House 1989 - Sagana - KENYA
-
2 Yıldız
Şehir merkezinde - Sagana - KENYA
Haritada Görüntüle
| Otele Giriş Saati: | öğlen - 21 | Otelden Çıkış Saati: | 10.30 |
|---|---|---|---|
| Oda Sayısı: | 3 | Kat Sayısı: | 0 |
Check-in Talimatları
Giriş Bilgileri:
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde nakit kabul edilmektedir
Özel Talimatlar:
Bu konaklama yerinde resepsiyon bulunmamaktadır. Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 72 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Misafirlerin varıştan önce güvenli bağlantı yoluyla konaklama yeri ile online kayıt yaptırması gerekmektedir. Misafirlerden varıştan önce konaklama yerine pasaport fotokopisi sunmaları istenecektir. Konaklama yerine saat 17 sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Misafirlere, giriş talimatları varışlarından önceki 72 saat içinde e-posta yoluyla gönderilecektir. Konaklama yeri sahibi varışta misafirleri karşılayacaktır. Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir.
Ücretler:
- Erken giriş ücretlidir (müsaitlik durumuna bağlıdır)
- Geç çıkış ücreti ödenir
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.
| Adres: | Near the Sagana Location Chief Office 254-720832201 254-720832201, Sagana, KENYA |
|---|---|
| Havaalanı Kodu: | Henüz Bilgi Sağlanamadı |
Rapids Camp - 11,6 km / 7,2 mi
Kerugoya Bölge Hastanesi - 26,8 km / 16,7 mi
Kerugoya Kent Ormanı - 27,7 km / 17,2 mi
Kerugoya Stadı - 28 km / 17,4 mi
Mukurwe Wa Nyagathanga Shrine - 28,3 km / 17,6 mi
Kobil Embu Stadı - 36,1 km / 22,4 mi
Embu College Kampüsü - 37,5 km / 23,3 mi
Embu Genel Hastanesi - 38 km / 23,6 mi
Kenya DağıUlusal Parkı - 42,2 km / 26,2 mi
Chinga Baraj Gölü - 50 km / 31,1 mi
| Ön giriş rampası |
| Basic İki Ayrı Yataklı Oda, Veranda Özellikleri : 1 tek Kişilik Yatak Özel veranda bulunur Tasarım - Ayrı yemek alanı Yemek ve İçecek - mutfak, ocak ızgarası, mikrodalga fırın ve tencere seti/tabak seti Banyo - Ayrı özel banyo, duş, terlik ve havlu Konfor - Her 2 günde bir havlu değişimi ve her 2 günde bir çarşaf takımı değişimi Bilmeniz Gerekenler - Sınırlı kat hizmeti Sigara İçilmez |
Basic Oda, Mutfak, Zemin Kat Özellikleri : 2 tek Kişilik XL Yatak Tasarım - Ayrı yemek alanı Yemek ve İçecek - mutfak, ocak ızgarası, mikrodalga fırın ve tencere seti/tabak seti Banyo - Ayrı özel banyo, duş, terlik ve havlu Konfor - Her 2 günde bir havlu değişimi ve her 2 günde bir çarşaf takımı değişimi Bilmeniz Gerekenler - Sınırlı kat hizmeti Sigara İçilmez |
Yukarıda belirtilen oda özellikleri otelin genel oda özellikleridir. Bu özellikler seçtiğiniz oda tipine göre değişiklik gösterebilir. Lütfen seçtiğiniz oda tipinin yanındaki sekmeyi tıklayarak o oda tipinin özelliklerini kontrol ediniz.
Listelenen fiyatlar, aksi belirtilmediği sürece, talep ettiğiniz gecelerdeki toplam oda fiyatıdır ve vergi ve harçlar dahildir. Toplam oda fiyatları doluluk oranına göre değişebilir. Bazı fiyatlar için ekstra tanımlamalar gerekmektedir. Ekstra kişiler, çocuklar, tekerlekli yataklar ve yan giderler için ek ücret talep edilebilir.
Otel giriş (Check-in) sırasında fotoğraflı Pasaport/Kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir. Tesisten talep ettiğiniz özellikler garanti edilmez. Rezervasyon ücreti rezervasyon sırasında kredi kartınızdan çekilmektedir. "Otelde Öde" opsiyonunda otelde ödeyebilirsiniz. Toplam tutar tüm oda ücretlerini ve vergileri kapsamaktadır , ancak park, telefon görüşmesi, oda servisi ve bazı şehirlerde Şehir Vergisi gibi ücretler otele ödenmektedir.
Fotoğrafların doğruluğu otellerin sorumluluğundadır. TatilSepeti.Com hatalı fotoğraflardan sorumlu tutulamaz.