Yılbaşı Özel Gürcistan Batum - Kutaısı Turu

(30 Aralık - 01 Ocak 2026)
Standart Oteller Vb.
Juzdan'a Özel 7500 TL'ye Varan Chip Para
Çift Kişilik Odada Kişibaşı
İlave Yatak
Tek Kişilik Oda
Çocuk
15.990,00 TL
15.990,00 TL
18.990,00 TL
Juzdan'a Özel 7.500 TL Chip Para Fırsatı
  • Nakit, Havale ve Kredi Kartı Tek Çekimde geçerlidir.
  • Kredi Kartına 9 Taksit
  • Juzdan'a Özel 7500 TL'ye Varan Chip Para

    31 Aralık tarihine kadar yapılan rezervasyonlarda, 01 Kasım-31 Aralık günleri arasındaki turlarda, tüm paket tipleri için geçerlidir.

Ödeme Koşulu
Taksit Sayısı / İndirim Oranı
  • Havale
  • Kredi Kartı Tek Çekim
  • Axess Card
    3 Taksit
  • Axess Card
    6 Taksit
  • Axess Card
    9 Taksit
  • Axess Card
    12 Taksit
  • Ziraat
    3 Taksit
  • Ziraat
    6 Taksit
  • Ziraat
    9 Taksit
  • Ziraat
    12 Taksit
  • Bonus Card
    3 Taksit
  • Bonus Card
    6 Taksit
  • Bonus Card
    9 Taksit
  • Bonus Card
    12 Taksit
  • Garanti Miles-Smiles
    3 Taksit
  • Garanti Miles-Smiles
    6 Taksit
  • Garanti Miles-Smiles
    9 Taksit
  • Garanti Miles-Smiles
    12 Taksit
  • World Card
    3 Taksit
  • World Card
    6 Taksit
  • Maximum Card
    3 Taksit
  • Maximum Card
    6 Taksit
  • Maximum Card
    9 Taksit
  • Maximum Card
    12 Taksit
  • QNB
    3 Taksit
  • QNB
    6 Taksit
  • QNB
    9 Taksit
  • QNB
    12 Taksit
  • Halkbank Card
    3 Taksit
  • Halkbank Card
    6 Taksit
  • Halkbank Card
    9 Taksit
  • Halkbank Card
    12 Taksit
  • Advantage Card
    3 Taksit
  • Advantage Card
    6 Taksit
  • Advantage Card
    9 Taksit
  • Advantage Card
    12 Taksit
  • Finansbank Miles-Smiles
    3 Taksit
  • Finansbank Miles-Smiles
    6 Taksit
  • Finansbank Miles-Smiles
    9 Taksit
  • Finansbank Miles-Smiles
    12 Taksit
  • Vakıfbank
    3 Taksit
  • Vakıfbank
    6 Taksit
  • Vakıfbank
    9 Taksit
  • Vakıfbank
    12 Taksit

Tur Programı

1. Gün

Trabzon – Sarp Sınır Kapısı – Batum

Turumuza, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanından Pegasus Havayollarının tarifeli 06:20 uçuşu ile Trabzon Havalimanına uçuşumuzu gerçekleştirerek başlıyoruz. Hava yolunun belirlemiş olduğu ortalama 1,5 saat uçuşumuzun ardından Trabzon Havalimanına ulaşarak bizleri havalimanı çıkış kapsında bekleyen rehberimizle buluşarak aracımıza geçiyoruz. İlk olarak kahvaltımızı alacağımız restorana gidiyoruz. Ekstra kahvaltı molamızın ardından Batum'a hareket ediyoruz. Sarp Sınır Kapısından giriş yaparak Batum’a vardığımızda, Batum kent merkezini gezmeye başlıyoruz. Batum şehir merkezinde kısa bir gezintiye çıkıyoruz. Rehberimiz eşliğinde gerçekleştireceğimiz bu keyifli yürüyüşte; Osmanlı’dan kalan Orta Cami, Saat Kulesi, Piazza Meydanı, Hükümet Binası, Poseidon Heykeli, Tiyatro Binası, Astronomik Saat, Aziz Nikolaos Kilisesi, Nazım Hikmet’in bir zamanlar kaldığı Hotel Fransa göreceğimiz yerler arasında olacaktır. Yürürken sokak lezzetlerin (Kvas, Armut Suyu, Luca Polare İtalyan tarzı dondurma) tadına bakma fırsatı bulacağız Sonrasında Makhuntseti Waterfall adı verilen Makhuntseti Şelalesini görmek için yola çıkıyoruz. İlk olarak otantik şarap evine (Adjarian Wine House) gidiyoruz (Giriş Ücreti 20 Lari Ekstra). İsteyen misafirlerimiz burada Dünyaca ünlü Gürcü Şaraplarını alabilirler. Ekstra olan yemek molası sonrası eski dönemdeki Gürcü Kraliçesi Tamar Mepe’nin yaptırmış olduğu Makhuntseti Taş Köprüsü ve bir doğa harikası olan Makhuntseti Şelalesi'ni geziyoruz.  Turumuz sonrasında Batum şehir merkezine dönerek otelimize yerleşiyoruz. Dileyen misafirlerimiz ile sokakların aydınlatılması ile güzel bir görünüm oluşturan Batum Gece Şehir turuna çıkıyoruz. Şehir turunda ilk gezi yerimiz farklı ve dikkat çekici yapılardan ters şişe şeklinde tasarlanmış Adalet Sarayı, ters bina şeklinde tasarlanan ters restoran (White Restorana) yapıları gördükten sonra Eski Liman, Ali ve Nino’nun heykeline hareket ediyoruz. Sonrasında müzik ve ışığın muhteşem uyumu içerisindeki dansını izleyebileceğimiz şehir merkezinde yer alan Küçük Su oyunlarındaki suyun dansını izliyoruz. Sonrasında otelimize geri dönerek günün yorgunluğunu atmak üzere dinleniyoruz.

Sabah Kahvaltısı: Güzergâh Üzerinde Uygun Bir Restoranda (Ekstra)
Öğlen Yemeği: Batum’da Serbest Zaman (Ekstra)
Akşam Yemeği: Batum’da Serbest Zaman (Ekstra)
Konaklama: La Quinta by Wyndham Batumi ve benzeri oteller.
2. Gün

Kutaısı – Batum – Gürcü Gecesi Yılbaşı Eğlencesi

Turumuzun ikinci gününde otelimizde yapacağımız sabah kahvaltımızın ardından Gürcistan'ın Tiflis’ten sonra ikinci büyük şehri Kutaisi’ye doğru yola çıkıyoruz. Kutaisi’yi de Bagrati Katedralini gördükten sonra kısa bir ekstra öğle yemeği molası vererek Batum’a geri dönerek otelimize yerleşiyoruz. Odalarımızda kısa bir dinlenmenin ardından dileyen misafirlerimiz ile ekstra olan yeni yıl gecesi için hazırlanarak bizleri bekleyen aracımıza geçerek restoranımıza gidiyoruz.

Sabah Kahvaltısı: Otelde Açık büfe veya Set Menü Olarak Alınacaktır (Dahildir)
Öğlen Yemeği: Kutaisi Serbest Zaman (Ekstra)
Akşam Yemeği: Batum Serbest Zaman ya da Yemekli Yılbaşı Paketi (Ekstra)
Konaklama: La Quinta by Wyndham Batumi ve benzeri oteller.

Yılbaşı Batum Eğlencesi Programı
Gürcistan’a Özgü yöresel yemekleri deneyimlerken canlı müzik eşliğinde güzel dakikalar geçireceğiz. Ardından çıkan Gürcü Dans Ekibi de size Kafkas Bölgesinin Savaşçı topluluklarını da Kafkas ezgileriyle buluşturduğu dans gösterisini gerçekleştirecek.

Yılbaşı Batum Eğlencesi ve Akşam Yemeği Menüsü: Canlı Müzik ve Yöresel Halk Dansları, Dansöz, Dans Grubu. Salata 4 kişiye ortaya, Şakşuka 4 kişiye ortaya, Yoğurt Ezme 4 kişiye ortaya, Tavuk Salata 4 kişiye ortaya, Cevizli Patlıcan 4 kişiye ortaya, Sulguni Peynir kişiye ortaya, İmeruli Hachapuri 4 kişiye ortaya, Mantar Güveç Peynirli 4 kişiye ortaya, Mexican Patates 4 kişiye ortaya, Hinkali (Gürcü mantısı) 4 kişiye ortaya, Ostri (Güveçte Domates Soslu Dana Eti), Tavuk Şaşlık 4 kişiye ortaya, Dana Şaşlık 4 kişiye ortaya, Gürcü Lavaş Ekmeği, Meyve. İçecek: Gürcü Limonatası (Armut Suyu), Alkol (4 kişiye 1 litre Beylerbeyi Göbek Rakı veya 4 kişiye 1 litre Absolut Vodka veya 4 kişiye 2 şişe Şarap), Su. (Yılbaşı Yemek Menüsü Ekstra 5500 TL)
3. Gün

Batum - Avrupa Meydanı - Piazza Meydanı - Poseidon Heykeli - Ali ve Nino Heykeli

01 Ocak 2026’ya hoş geldiniz. Gecenin yorgunluğunu atarak turumuzun son gününde sabah kahvaltısını otelimizde alıyoruz. Kahvaltı sonrası rehberimizin belirlediği saatte aracımıza geçerek kısa bir Batum gezisi gerçekleştireceğiz. Yılın ilk gününü daha rahat ve keyifli fotoğraflar çekerek geçiriyoruz. Sırasıyla, Avrupa Meydanında Medea Heykeli’nin hikâyesini dinleyip, sonrasında Piazza Meydanı’na geçiyoruz. Ortodoks mezhebine ait Saint Nicholas Kilisesi'ni geziyoruz. Osmanlı İmparatorluğu döneminde inşa edilmiş kilise aktif olarak kullanılmaktadır. Tiyatro Meydanında, altın renkli Poseidon Heykeli’ni görüp fotoğraf molası veriyoruz. Tiyatro Binası'nı, Meryem Ana Katedrali’ni ziyaret ediyoruz. Dünyadaki 14 yazı sisteminden biri olan Gürcü Alfabesini görebileceğimiz Alfabe Kulesi ve aşkları filmlere ve kitaplara konu olan Ali ve Nino Heykeli’ni görerek dönüş için aracımızla buluşup havalimanına doğru hareket edeceğiz. Batum sınır kapısına gümrük geçiş işlemlerimizi tamamlayarak Free shop alışverişimizi yapıyoruz. Çıkış kapısında bizi bekleyen aracımıza binerek Rize- Artvin Havalimanı doğru yola devam ediyoruz. Turumuza katılan tüm misafirlerimize huzurlu ve mutlu bir yıl diliyoruz. Ajet havayollarının 18:50 hareketli tarifeli seferi ile dönüşümüzü gerçekleştiriyoruz.
Sabah Kahvaltısı: Otelde Açıkbüfe veya Set Menü Olarak Alınacaktır (Dahildir)
Öğlen Yemeği: Batum Serbet Zaman (Ekstra)
Akşam Yemeği: Dönüş Günü…
Konaklama: Dönüş günü konaklama yoktur.

Fiyata Dahil Hizmetler

  1. Ekonomi Sınıfı Uçuşlar
  2. Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama (2 Gece  Oda Kahvaltı)
  3. Çevre Gezileri
  4. Rehberlik Hizmetleri
  5. Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

  1. Öğle Yemekleri
  2. Akşam Yemekleri
  3. İçecekler
  4. Kişisel Harcamalar
  5. Ekstra Turlar
  6. Müze Ören Yeri Giriş Ücretleri
  7. Programda Fiyata Dahil Olarak Belirtilmeyen Yemekler
  8. Yurtdışı Çıkış Harcı

Tur Kalkış Noktaları

  • 04:20 Sabiha Gökçen Havalimanı

Açıklamalar

Önemli Notlar
*Rezervasyon esnasında kesinlikle koltuk numarası sözü ve garantisi verilemez.
*Rehber gerekli gördüğü takdirde, tüm programı gerçekleştirmek kaydı ile zamanlama ve program akışı konusunda değişiklik yapma hakkına sahiptir.
*Programda belirtilen oteller standartları ve mevkileri bakımından aynı olmak kaydı ile değiştirilebilir.
*Turumuzda rehberlik, ulaşım, konaklama ve çevre gezileri paket programdır ayrı düşünülemez.
*Çocuk indirimi iki yetişkin yanında uygulanır tek bir çocuk için kullanılır.
*En son sirkü bir öncekini geçersiz kılar.
*Program zamanlamasında hava, yol vb. nedenlerle rehber gerekli gördüğü taktirde değişiklik yapabilir. Turlarımızda kullanılan araç tipleri kişi sayılarına göre aşağıdaki şekilde sınıflandırılır.
*Her turumuzda bulunan kişi sayısına göre aşağıda bulunan araç tipleri tayin edilir.
*Otobüsler: 28-46 kişi sayılarında kullanılır.
*Mercedes Travego-Tourismo 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Neoplan Cityliner-Tourliner 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Mitsubishi Safir 54+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Midibüsler: 17-27 kişi sayılarında kullanılır. Isuzu Turkuaz 31+1 koltuklandırma, yatar otobüs koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet monitör, 1 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Minibüsler: 16’ya kadar kişi sayılarında kullanılır. Vw Volt 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı. Vw Volt El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Mercedes Sprinter 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Mercedes Sprinter El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.

Uçuş Bilgileri:
Gidiş  VF4268 06:25 Ankara, (ESB-Esenboga) 07:45 Rize, Türkiye (RZV - Rize - Artvin Havalimanı)
Dönüş VF4271 21:35 Rize, Türkiye (RZV - Rize - Artvin Havalimanı) 23:05 Ankara, (ESB-Esenboga)


Batum'a Geçiş Kuralları;

NOT:Batuma gitmeyen veya geçmeyen misafirlerimiz için herhangi bir iade yapılmamaktadır. (Batum Turu minimum 10 kişi ile yapılmaktadır.)


18 Yaş altı misafirlerimizin Anne - Baba Olmadan
geçişleri için Muvafakatname almaları gerekmektedir.

Kimliklerin Yeni olması zorunludur (Çipli Kimlik) Yada
pasaportları ile geçiş yapabilirler. (Yeni kimlik kartı - Pasaport
(Kimlik arkasının kontrol edilmesi ve çipin hasarlı veya düşmüş  olmaması
gerekiyor. )

Tüm Misafirlerimiz için Bebek dahil kimliklerinin yeni
tip olması ve Resim olması zorunludur.

Harç pulu (Online olarak, ücreti misafirler tarafından
ödenir.)

Önemli not : 18 yaş altı vatandaşlar için Batum’a
geçişte yanında anne ve babalarının ikisinin de olması gerekiyor. Eğer biri
yoksa olmayan ebeveynin noterden Muvafakatname çıkartması gerekiyor.



Not: Türkiye ile Gürcistan Devletleri arasında yapılan anlaşma gereği T.C. vatandaşları Batum'a üzerinde T.C. kimlik numarası bulunan Resimli Yeni Kimlik Kartı veya Pasaport ile geçiş yapabilmektedir. Bunun dışındaki kimlik kartları ile (ehliyet, kurum kimlikleri vs.) geçiş yapılamamaktadır. Ailesi ile birlikte (Anne ve Babanın Aynı Anda) seyahat etmeyecek olan 18 yaş altı misafirlerimizin BATUM'A geçişleri için NOTER’den onaylı MUVAVFAKATNAME almaları gerekmektedir. Bebekler, Çocuklar dâhil kimliklerde fotoğraf olması zorunludur.

DİKKAT: T.C. NOLU NÜFUS HÜVİYET CÜZDANINIZI SEYAHATE ÇIKARKEN YANINIZA ALMAYI UNUTMAYINIZ. 1000 TL OLAN ÇIKIŞ ÜCRETİ MİSAFİR TARAFINDAN ÖDENİR. RESMİ OLARAK 01.09.2019 TARİHİ İTİBARİ İLE ESKİ NÜFUS CÜZDANLARI İLE GÜRCİSTAN'A GEÇİŞ SAĞLANAMAYACATIR.
Biz Sizi Arayalım

Telefon Biz Sizi Arayalım

Konu başlığına göre sorumlu olacak departmanlar farklılık göstermektedir. Konu başlığını doğru seçmeniz talebinizin en kısa sürede sonuçlanmasına yardımcı olacaktır.